![]() |
seni seviyorum..
sana aşığım.. seni özlüyorum.. sana bayılıyorum.. seni bekliyorum.. seni düşünüyorum.. seni çooook ama çoook seviyorum aşkım canım benim.. |
Yağmur Gibi Usulca
Yıldızlar tanığım,dün gece uyuyamadım Sarılıp resmine ağladım,çok ağladım Sokaklar ıslandı içimi tutamadım Eski bir şarkının sözleriyle ağladım Yağmur gibi usulca ağladım,ağladım Aşkımı işledim gecenin karasına Hasreti dişledim kalbimin yarasında Hep onu düşledim güllerin arasında O yaz güllerinin,güzleriyle ağladım Yağmur gibi usulca ağladım,ağladım Gelişi,gülüşü,sarılışı başkaydı Bütün yeminleri mutluluğa,aşkaydı Sanki gökyüzünden mavi bir yıldız kaydı |
Öyle
Bir Hızla Gidiyordu Ki Aşkımız Dönemedi Köşeyi Alamadı Virajı İkimizde Çok Şaşkınız Gürkan Kaya |
Öyle
Bir Geçtin Ki Yüreğimin Üzerinden Göçük Altında Kaldı Yüreğim Senin Geçişinden Gürkan Kaya |
Pır Pır
Ederken Yüreğim Pır Pır Uçan Bir Kuşa Kaptırdı Pır Pır Uçarken Kuş Pır Pır Eden Yüreğimle Pır Pır Uçtu Gitti Gürkan Kaya |
Sen
Düşüncemde Esen Sen Düşüncemde İsen Ne Ararsın? Uzağımda Gürkan Kaya |
Sen
Senfoni Orkestrası Kurdum Yüreğimde Senden Her Gün Dinliyor Yüreğim Sen Konçertosunu Benden Gürkan Kaya |
Sevgiyi
Gurbete Yolladım Sensiz Gurbet Garabet Akşamlar Gurbette Sensiz İçim Bir Garabet Olur Sensiz Gurbet Garabet Akşamlar Gürkan Kaya |
Çekil
Git Başımdan Dedim Çektiler Gittiler Beni Tek Başıma Bıraktılar Senin Çekip Gittiğin Gibi O Güzelim Saçlar Gürkan Kaya |
Bakınca
Etrafa Kaldırırız Sevgililerimizi Rafa Oluşturmak İçin Sevgililer Kütüphanesi Gönül Sahafında Gürkan Kaya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.