![]() |
Şahin ve Güvercin
Ak güvercin şahin besler Pençesi kabarır uyanır hisler Kayada ihanet gelir sisler Güvercin kızmaz üzülür. Sabahı çıkar gece batar Şahin havada takla atar Güvercinden kaptığında yatar Güvercin kızmaz üzülür. Hainlik bizim güvercini vurur Karşısında hayli kaba durur Şahin gen'inde olanı korur Güvercin kızmaz üzülür. Güvercin yuvada yalnız yaşar Evladın vardığı dağa şaşar Kanadını yitirdi yaya koşar Yinede kızmaz üzülür Yuvaya taşıdı bıraktı mayın Dünyayı gözüne bilmez şahin Anasını yedi bitirdi hain Kamil At, kızmaz üzülür. Kamil At |
Şakası Yoktur
Gizli yüzleri var düşüncesizin Cennet hayalinden çıkası yoktur Oysa cennet dünyada olmalı Kör gözlerin bakası yoktur Cihana çaktığı hayaldir sade Yaymak için hayali amade Daha bunu kim kullana kim güde Köksüz tabuyu yıkası yoktur Dolunaya mucize yükler yatar Kafasında barınan şer yatar Kanlı dünyaya hayırdır der yatar Olmayan ırmağın akası yoktur Baksan şekle kafa ganimet Şekil alır beyninde kıyamet Dünyadan kovar olmaz adalet Asla gerçeği ekesi yoktur Ahret adına yıkacak dünyayı Der Kamil At laftadır payı Daha bulacak bilim aynayı Bağımsız ise şakası yoktur Kamil At |
Şakayla Yazdılar
Adımları çamur, varmazlar hedefe Yobazın kaderini böyle yazdılar Diz çökmeyi aşıladı, hırsızla şefe Köledir diyerek şöyle yazdılar Biz çıkalım, onlar erisin dediler Merkeze yerleşip canını oydular Şerefsize çalıştı alçak kadılar İktidar dümeni haliyle yazdılar Dünyayı kirlettiler uzadı kolları Eşini harcayıp kaptılar dulları Bu sebeple suçlu eser yelleri Canice harcayan huyla yazdılar Güç bizde, zayıfı harcarız dediler Onlar silinsin, biz varız dediler Üretip robotları çökeriz dediler Körlerin içinde hakkıyla yazdılar Ateşe düştü seyre daldılar teri Ben gördüm, sinsice yazdılar kaderi Dediler ki, gitmesin bunlar ileri Gerçeği öldürüp öyle yazdılar Der Kamil At zekasızı işlettiler Didaktik diye kötülüğü öğrettiler Kendinden başlayıp insanı sattılar Oynatıp kuklayı şakayla yazdılar Kamil At |
Şehit Fareler
Gerekirse onu ömür boyu bekler Şimdi ne demeli konserveli etlere Çullandığında midesini destekler Bakmak gerekir üstünde fiyatlara. Tarla faresi korkmaz hiç kediden Kanlı dişi parladığında dalga geçer Ev faresidir zeminden gelip giden Buz dolabından tasarruf su içer. Kedi evde dışkın bırakır tabağa Toprağa gittiğinde pençe ile kazır Uyanık fareler yağ sürer bu çağa Labor da deneyler uzmanda hazır. Boğuşur, boynunu büktü bükecek Yem olmak istemez fare hız alır Fareler birleşti kediye çöktü çökecek Şehit olunca fare kedi cımbız alır. İşte Kamil At, fare gür ses çıkarır Buz dolabı diye işler güzel toprağı Kedi boşa kükremiş ses kime varır Aslan bu sesten terk etmez dağı. Kamil At |
Şeyh'in Pislikleri
Her günah işlediğinde Yanındakilere ikna edici Bir açıklaması vardır Günahı suçu ne kadar ağır Olursa olsun, adı şeyhtir Günah ta işler en ağır suçta işler Ona inananlar çoktaan alışmış Günahlarına pisliklerine Diyecek bir şeyhleri yok... Onların sırtından geçindiğini Bilseler de onun adı şeyhtir O onların şeyhidir Suçları günahları sevap sayılır Kızları kadınları kandırır Yalanları ile servetler edinir Sahteliği yalanları ortaya çıksada Yine benzer odundan Aynı maldan Başka bir şeyh çıkar Kaldığı yerden aynı hız devam eder... Öyle öyle işte böyle, onun yerine o Şunun yerine şu Şeytanın yerine şeytan Böylece asırlar geçer... Birileri çıkıp kafi dir, diyene dek Kamil At |
Şeytan Meselesi
Zifiri karanlığın aşikar iktidarı Malum ki yine karanlıktan çıkmış Çift ayaklı sahibi, yalan ekibi Yalan hikayesi şeytanlıktan çıkmış Şeytan şuçuna şeytan uydurdu Buna kananın kafasına vurdu Kurnazlık azmiyle yazarak buyurdu Merkezi olmayan gökten çıkmış Böyle masaldan para kazandı Laf ateşiyle çok insan yandı Nedeni iktidar, kara düzendi Fikir bulmayan çürükten çıkmış Yürürken yolda kaşını kaldırdı Kendine uzak vahiy bildirdi Ona kananlar canlıya saldırdı Kurnaz yöntemle yoktan çıkmış Sıra ilan etmeye geldi yalanı Çoktan bulmuşlar uygun kını Kolay yöneldi engel değildi önü Kendinden evvelki meraktan çıkmış Böylece gökleri sonsuz yaptı Var olan canlıyı cansız yaptı Kimini öbür tarafta donsuz yaptı Aslında takkesi çoktan çıkmış Kamil At kurban oldu hayvanlar Saraya kurban kesti şeytanlar Hangi mideye indi kurbanlar Yeryüzünde bir çöplükten çıkmış Kamil At |
Şeytanın Çizdiği Yolda
Sizlere şeytanların çizdiği yolda Yürüyün sizi köksüz yalanlar Bugün ezersin yarın bitersin çölde Umrundamı ki haksız yalanlar. Bir hakk var ise sade insanda Ne ararsın kafan ile şeytanda Doğaya uyumunu sağlar hayvanda Lanetlisiniz beceriksiz yalanlar. Yılan fitnelik bilmez, kendi derdinde Günü gün değildir karanlık inde Isırıyorsa düşünmeden her günde Bilerek mi, ayaksız yalanlar. İnsanı insana kıydıran kötülük Çaldılar yoksuldan bitti metelik Kendi kanununda haklı çıkar üstelik Niceliklerde niteliksiz yalanlar. Doğru diyenin üstüne it salar Mafya karanlığına hayat salar Düşünür parayı her secdesini kılar Kefende ki gömleksiz yalanlar. Kamil At kurnaz düzdü yalan Haklıya bir cehennem kazdı yalan Güya cehennemde közdü, yalan Tüm yazısı kaynaksız yalanlar. Kamil At |
Şiirlerime bir puan verenlere...
Anlamazsın ben dilinden konuşayım Şiirlerime bir puan verdin biliyorum Siz istemezsiniz ki dağları aşayım İsmini biliyorum faşist sen diyorum. Aklın kara beynin fukara oynarsın Haykıran şiirlere şiddetle kaynarsın İnan yazmadım ya yoksun ya varsın Senin dilin ulan bunu ben diyorum. Senin gibisi tarihte insanlığın belası Boşa uğraş veriyor boşunadır yası Şu alemin insandır insan tek babası Sizler korkunca ıslatılır don diyorum. Kamil At sözü burada kestim ulan Hepinizin kuyruğuna bastım ulan Ayağın fitne sen sürünen bir yılan Diyeceğim bitmez lakin son diyorum. Kamil At |
Şükür Belası
Zalimler kamçı ile yükledi sırtına Yorulup bayılınca koparıldı fırtına Bürokrasi şüpheli diye yazdı kartına Ayılınca pardon dilermi insan. Kötüler baskıcı soyunu üstün gördüler Layıktır diye sana bir kemik verdiler Seninkini yıktı,villasına duvar ördüler Şükür deyip gülermi insan. Seni savunanlar ihanetince öldüler Onlara inanan yüzbinlerce geldiler Kötüler üstüne, azgınları saldılar Bunca meçhula dalarmı insan. Bunlar kötü tarih başlar başlamaz Şimdilik iğrençlerin güzellik işlemez Kötüye uyup Kamil At kendini haşlamaz Zalimlerin gözünü silermi insan? . Kamil At |
Tabu Doğurur
Gelmiş tabuların üstesinden Buncasını açıklamıyor çözmüş Elinde kanıt kısıyor sesinden Ezsin diye zalimlere dizmiş. Saygı zalime, elinde paralar Değilmi canım nasılmış buralar İnsan tabu doğuyor bu aralar Kötü kullanıp hırsında kızmış. Gidiyorum yolumda bitişikler Sağlam değil foyası düşükler Zalime takla atar pis şakşaklar İnsanlık değilde kafası bizmiş. Dönem yolda benzer şükürler Kara beyinde iki vede birler Ölüyor dahada ayılmaz esirler Düşüncesi olmayan kabızmış. Der Kamil At, şimdi hayretler Evrim yolunun gözü gayretler Krediye birdir çıkarcı heyetler Gözüme giren taş bir tozmuş. Kamil At |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.