![]() |
Gönlümdeki Tek Gonca Gülsün Sen
sen benim kalbimdeki yıllardan beri hiç dinmeyen sızımsın ömrüm boyunca soldurmayacağım baharımsın ben kıraç bir toprağım sen de benim yağmurlarımsın inan sevgi bulutuyum senin için bir tek sana yağacağım hem de ölünceye değin yaşadıkça seni sevgimde sırılsıklam ıslatacağım biliyorum biliyorum canım yüz yıl değil bin asır yaşasak da sana yine doyamayacağım düşlerimdesin her gece böylece kal bende ömrümce gönlümdeki tek gonca gülsün sen ne olur her sabah güneş yerine sen doğuver dünyama ebediyen 12.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Gönlümüzde Açacak Bahar
gecemi gündüzüme kattın beni ateşlere attın inan ki günlerden beri yaktıkça beni yaktın gönül yangını bunun adı sevdan beni benden aldı sen hiç yaşadın mı aşkı? ikimiz de almalıyız tadını hem de iliklerimize kadar bil ki bende de canım seni sevecek bir yürek var birbirimizi seversek eğer dünya bize gelecek dar gönlümüzde açacak bahar yüreğimizde esecek rüzgar zaten güzelim bu dünyada sensin bana en kıymetli yadigar bil ki sevdam sürecek sana hem de mahşere kadar 15.09.2005 Hüseyin Erdoğan |
Gönlündeki Bahar Hiç Solmasın
Gönlündeki bahar hiç solmasın Ömrünce yüreğine hüzün dolmasın Gözlerindeki ışık asla sönmesin Kalbin yaşadıkça hazana dönmesin Düşlerinde bile içine korku düşmesin Hayellerin ölünceye değin hiç bitmesin Baktığın her yerde rengarenk bahar açsın Her tebessümün mutluluk neşe saçsın Senin olduğun yerde,hiç olmaz karanlık Dünya senin varlığınla pırıl pırıl aydınlık Sen bir güneş gibi doğarsın sabahlara Sakın hiç batma mahşere dek kal semada 03.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gönül Bahçemi Hazana Çevirme
her yer zifiri karalık şu anda sen hala uyuyorsun galiba haydi bir an önce uyan da gözlerinden ışık gelsin dünyama gündüzleri gelemesen de bana *******i bari çıkıp gel rüyalarımda razıyım seninle hasret gidermeye her gece düşlerimde olsa da sevgim bir nehir gibi akıyor senden yana ömrünce yüz doya doya serin sularımda nereye bakarsam bakayım sanki aynı yöndeyim her yanımdan sen çıkıyorsun karşıma benim gök yüzümün Güneş'i Ay'ı yıldızları sensin benim gecemi gündüzden de öte renklendirirsin bir dakikası bile sensiz geçmiyor inan benim günümün istemem asla solmasın bir tek yaprağı benim gülümün bir güneş gibi pırıl pırıl doğmuştun dünyama sakın bir gün çekip gidip de beni hüzne boğma rengarenk bir bahar olup açmıştın kalbimde ne olursun gönül bahçemi hazana çevirme 11.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gönül Bahçemin Tek Gülüsün
ne bir alo var senden ne de bir tek satır söyle bu gece bu şair nasıl yatır? senden haber gelmeyince kalbim sıkılır dayanamam seni görmemeye düşlerimde olsa da bir tek gece dünyamın gündüzü gecemin gök yüzüsün gönül bahçemin tek gülüsün bil ki sana sevgi olacak her sözüm baktığım yerlerde yalnızca seni görecek her iki gözüm sen bir baharsın gelip de geçme sakın günden güne yeşer bana daha ol yakın sen dünyama pırıl pırıl doğan bir güneşsin anladım ki sen benim yüreğime en uygun eşsin 07.06.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gönül Kapından Sakın Kimse Bakmasın
bu sabah bahçelerde ne güller açmış ne de zambaklar nedense sen yanımda yoksun diye artık çiçekler bile isyandalar bu günlerde beni sensiz beni mahzun görünce bil ki seni tanıdığımdan bu yana yüreğim kalbine kaynadı adeta beni böyle kendine bağlayıp da sırtüstü getireceksen sonunda şimdiden boynumu vur razıyım buna senin gönlün rengarenk bir bahçedir yüreğin de bir tek bu şairin yeridir gönül kapından sakın kimse bakmasın şairin ömrünce yas tutup da ağlamasın gözlerim yorulmaz yollarına bakmaktan yeter ki bir umut ver geleceğim diye onur duyarım seni göğsüme takmaktan ne olursun beni koru sana ağıt yakmaktan bu gün güneş görünse de gök yüzünde senin gözlerin kadar ısıtmıyor inan aşkının ateşi yanıp duruyor yüreğimde ne olursun gelip de sarılıver bana gönlümdeki yemyeşil bahar solmadan 28.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gönül Kapındayım Beni Geri Çevirme
gecemi aydınlatan Ay'ımsın yıldızlarımsın sabahleyin bir güneş gibi dünyama doğuver sen yüreğimdeki yemyeşil baharımsın her gün bana rengarenk hoş kokulu çiçekler açıver ben bir duygu bir sevgi seliymişim meğer bunu sen hayatıma girince daha iyi anladım ne olursun bir gün gelip ansızın karşıma çıkıver bil ki ben sana yüreğimden adeta kaynadım beni benden alıp da yokluğuna mahkum etme şu anda senin gönül kapındayım beni geri çevirme sevdan bir ok gibi duruyor kalbimin tam orta yerinde sakın beni sırtüstü devirme ömrümce buna izin verme gelişin aşkı sevmeyi sevilmeyi derinden hatırlattı bana bir de baktım ki kısacık sürede kapılıvermişim sana yokluğunda dayanmam çok zor bu sevdanın heyecanına sana tutuldum seni seviyorum artık sen de beni anlasana 04.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gönül Kapını Kapat
demet demet kır çiçekleri toplayacağım senin için papatyalar menekşeler sunacağım sana ömrümce sadece senin güllerini koklayacağım ölünceye değin gönül bahçende uzanacağım sereserpe gündüz gece sen de kalacağım,adını ezberleyeceğim hece hece inan hiçbir yere gitmeyeceğim hep olacağım gölgende yaşadıkça hapse mahkum et beni o muhteşem kalbinde gönül kapını kapat canım ben de senin yüreğine girince arkadan da birkaç kilit atıp önlem almayı sakın ihmal etme 01.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gözlerim Bir Sevda Bulutu
bu sabah önlerinden geçerken bütün goncalar günaydın şair dercesine gülümseyerek eğildiler önümde ağaçların dallaında bir başka cıvıldaşıyordu kuşlar beni mutlu beni neşeli görünce hasret sensizliğin adıymış meğer bunu seni özleyince anladım seninle soluk alıp vermek çok şeye değer inan sana nefes borumdan sıkıca bağlandım sevgim adeta bir vitamin deposudur yılın dört mevsimi kış olsa da ne grip olursun ne de nezle sevgimi o güzel yüreğine dolunca gözlerim bir sevda bulutu bakışlarım bir sevgi yağmurudur seni sırılsıklam ıslatacağım ömrümce ben şırıl şırıl akan bir aşk pınarıyım daya başını da sağlıklı beslen sevgimle ben gökyüzündeki Güneş'im yıldızım Ay'ım dünyan aydınlansın için ısınsın benimle senin yüreğin rengarenk bir bahar bende de seni seven kocaman bir yürek var sen benim için kainatın en muhteşemisin bil ki sana sevdam sürecek mahşere kadar 27.12.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gözlerim Gözlerinde Çakılı Kalsın
sen derin bir sevgisin aşksın sevdasın sen benim için susun gıdasın havasın ömrün boyunca olmasın bir tek yasın bil ki ben sana deli oluyorum deli yüreğimden akıyor sana bir sevgi seli bütün renkler dans ediyor gözlerinde siyah beyaz kırmızı yeşil lacivert vesaire ben engin bir sevdayı buluyorum sözlerinde sen her şeyinle esin kaynağısın bu şaire ölene dek gözlerim gözlerinde çakılı kalsın mahşerde bile yüreğim kalbine kaynasın sen benim muhteşem aşkıma aynasın sevdamızın kökleri öylesine derin olsun ki herkes bize imrensin dünya alem kıskansın ben bir şeyi adımdan da çok iyi biliyorum işte bunu sana haykırıyorum 'seni seviyorum' sen de sevildiğimi iliklerime kadar hisssettir bana kalbin kapan olsun ben girip yakalanayım sana razıyım ömrümce hapis olarak kalmaya orada ne olursun bir gün bile olsa da beni dışarıya çıkarma 11.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.