![]() |
Kahin
hayat tecrübesi çok olanlara; ertesi günü değil, ''güngörmüş'' derler Reyhan Tataroğlu |
Kankamış!
Sarıkamış Ey! Sarıkamış Doksanbin can Kara bulanmış Aşk yakanmış Can akanmış Ne ölüm sana Ne de sen ölüme Kanmış Doya... Doya... |
Kapak Aşkı
kapak olmak isterim eserine kapak... aşkınla kaplanarak edebinle kapanarak tertemiz sevginle... karalardan uzak... apak bir yıldız gibi parlayarak Reyhan Tataroğlu |
Kapaklanma
İşte gök,işte yer... Ne de yakınmış,birbirine meğer Reyhan Tataroğlu |
Kapanın...
herkes yiyiyor herkesin elinde bir kaşık lakin kimseyi ilgilendirmiyor çıkan bulaşık... Reyhan Tataroğlu |
Kapı
Binbir hevesle çıktın bu kapıdan Binbir nasihat ettiğim halde sana Kimdi bu yuvadan koparıp sapıdan İçimdeki sızı dinmedi sen gittiğinden bu yana Güvenme dedim ona,yaslanma omuzuna Daha gençsin,toysun, koklanacak gonca gülsün Hele bir aş pişirde bak tadına tuzuna Etme eyleme geri dön ne olur bırak o üzülsün Çok şeyler vaad eder çok şeyler geleceğe dair Ölümsüz hayat,ölümsüzdür aşkımız diye Vallahi sana yaşatacakları hepside zahir Cehennemi edecek son nefeste sana hediye Kimlerlesin kiminle düşüp kalkıyorsun Haberini alamaz oldum,yüreğim iki büklüm Hangi ormandasın, hangi dalı kırıyorsun Takadım kalmadı artık Mevlaya boynum bükdüm Ey! canım, ciğerim,birtanem, iki gözüm Akidler diyarında söylediğim son sözüm Huzuru mahşerde ay parçası,ay yüzüm Ne zaman döneceksin yuvana söyle Hak özüm... Reyhan Tataroğlu |
Kar/Işığım
Işık... Nur olunca ışıktır Gayrısına... Karanlık alışıktır Reyhan Tataroğlu |
Kara/rını ver
keşke! aydınlıklarda gösterdiğin cesareti... karanlıklarda da gösterseydin aaah! ... karanlıkların güzelliğini bir görseydin Reyhan Tataroğlu |
Karabaş
Baş koymuşum ben de bu yolun ayak izine Son vermek için,bir de adamlık krizine Reyhan Tataroğlu |
Karbonat
Her duyduğun söze kulak kabartma Tozu acı olur,iştahını abartma Reyhan Tataroğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.