![]() |
Yosma
Yosma Aşkımın celladı oldu Kahpe *******.. Yosma bir ay ışığı *******imi çalar oldu Her gece cama vururdu Almasam içeri Darılır giderdi.. Birkaç yıldız gönderirdi Yıldızlar hep ellerimden kayardı Yıldızları da hep çalardı Kahpe *******.. Avuçlarım hep boş kalırdı Gözlerim... Yosma ay ışığına takılırdı Almasam içeri darılırdı... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
Yumak
Yumak Güneş göründüğü kadar yakın değildir ******* de hep karanlık değildir Hayat yanılgılar yumağından ibarettir Yaşamak ipin ucundan tutmak değil midir? Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
Yurdum
Yurdum Çekilmiş odama,tarih okuyorum Okudukça,koltuğuma gömülüyorum Hayalimde canlanıyor koca tarih Bazen dalıp dalıp gidiyorum Hava soğuk,penceremi açıyorum Yorulmuş gözlerim Radyoyu tıngırdatıyorum Çok eski bir şarkı Babadan yadigar,aşina kulaklarım Elimde tarih kitabı Gökyüzünde ay yıldız bir hava Yurdum diyorum yurdum İçimde bir şeyler parçalanıyor Hava soğuk,penceremi kapıyorum Düşler içindeyim Dalıp dalıp gidiyorum. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-18.11.2004 Burhan Küçük |
Yüreğim
Yüreğim Balık olmuş yüreğim Gezinir derya deniz Aşar tüm okyanusları Geçer tüm nehirleri Takılmasın yüreğim Çekin yolumdan ağları Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
Zap-ing
Zap-ing -Bahçemizde gül büyütsek, çabuk solsun diye koparıp evimizde vazoya koyarız..... Bir kanaldan bir kanala Gezinirken televizyonda Haber duydum birinde Şehre inmiş aç kurtlar Geçtim diğerine Aç domuzlar Aç ayılar Geyikler,ceylanlar... Devam eder böyle zamanla İnsan gibi söylüyoruz Aç kalmışlar Yine de birbirini yememişler Nereye gideceklerdi Orman mı bıraktık yaşanacak Başlarına evlerini yıktık Şimdi arar oldum gecede Ateş böceklerini... Yakın bir zamanda gördünüz mü yoksa Ya kekliklere ne oldu? Ne yalan söyleyeyim Birkaç tane görmüştüm geçenlerde Bülbül sanıp Kapatmışlardı kafese... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli 29.07.2003 Burhan Küçük |
Zilli şiir
Zilli şiir Dillin zilli Eteklerin zilli Aklınca Kandırıyorsun beni Elinde fenerin pilli Bir yakıp,bir söndürürsün Biliyorum bitireceksin Bu sevgiyi Seni gidi zilli Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-30.10.2005 Burhan Küçük |
Zulüm
Zulüm Tutsak zindanlarda Elimi dövüp Adını Kazıdığım zulüm *******i sokak lambasında Gölgesi üzerime düşen Yalnızlığın ardına sığınıp Hayaller çıkaran zulüm Hangi kapıyı çalsam Ardından çıkan Hala buralarda mısın zulüm Üzerine basıp yürüdüğüm Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-22.10.2004 Burhan Küçük |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.