![]() |
Tanrım
Tanrım, çekilemeyecek her türlü dertleri bana mı verdin? Yaşadığım bu hayatta, beni; sen bu kadar da mı sevmezdin? Delicesine sevsem de ben, yok, dünyada beni bir sevenim. Ben de tüm sevenler gibi, sevip de sevilmek istemez miyim? Hele; sevdiğim beni severse, ömür boyu gülemez miyim? Tanrım, durmadan yalvarıyorum, al artık bütün dertlerimi! Biraz olsun güldür, beni hiç güldürmemiş olan kaderimi. Hemen sonra da sorma al, istersen geri kalan tüm ömrümü. Sakın sorma bir daha, al bu canımı, unutmadan sözümü. Bir an da olsa yeter bana görmek; hissederek güldüğümü... Ziya Kara |
Tapılacak Kadınsın
Veda etmek yerine hoşçakal de! İçimde ufacık bir umut kalsın. Kıymetini bilemediğim doğru, Sen aslında tapılacak kadınsın! Demir atacağım yer sen olmazsan, Sevgim deniz olsa liman istemem. Gidişinle değerini anladım, Sen aslında tapılacak kadınsın! Ziya Kara |
Terk Edilmek
Terk etmeyi asla düşünmediğim için, Terk edilmeyi içime sindiremedim. Seni kendim kadar önemsediğim için, Sanırım; ben, sensizliği hiç hak etmedim... Ziya Kara |
Teselli
Allah canımı almıyor tamam da; An be an yaşadıklarım ortada. Ensemde hissettiğim ölüm gerçek. Son durakta biletim kesilecek. Duraklar arası yol alıyorum, Hayallerim bile bana dost değil. Yaklaşan sonumun tek tesellisi, Zamanı ve zemini belli değil. Ziya Kara |
Tozu Dumana Katma
Bir demet ömürde, bir tutam sevda Olamazsan, bulamazsan, darılma. Benden sana nasihat; sen o zaman Harıl harıl; yaşama, hayata sarıl. Bir damla suya hasret kör kuyuda Zindanda gezer gibi yol arama. Bulut ol rüzgarla es, yağmur ol yağ, Düşün taşın, tozu dumana katma. Ziya Kara |
Tövbe Etmeye Tövbe Ettim
İlk değil son değil bu tövbelerim Tövbe etmeye tövbe ettim bugün ben Seni kendimden bile çok seviyor Elimde olmadan kıskanıyorum. Biraz olsun gülelim istiyorsan Değiş deme sakın ben değişemem Tövbe değil sana yemin ederim Tövbe etmeye tövbe ettim bugün ben. Ziya Kara |
Tuhaf
Birilerini teselliye çalışırken; Şimdi, benim teselliye ihtiyacım var Tuhaf! Yalnızlığıma hayıflanmıyorum, Bir başımalığım bana benden teselli..! Ziya Kara |
Unut İstiyorum
Unut istiyorum, ölesiye dek Hatırlama, anma asla ve asla Sen benimle bende yaşasan bile Adımı ağzına hiçbir an alma. Beni bana bırak sevme, yalvartma Çek git buralardan, çıkma karşıma Ne bugün, ne de yarın değişmeyecek Değişmeyecek ki düşündüklerim. Bugün olmasa da günün birinde Yaşatmayacağım, öldüreceğim İçimdeki seni, bile isteye Sen benim sevgime layık değilsin! Ziya Kara |
Unutamıyorum
Unutamıyorum; Hayatımın en acı saatlerini. Belkide; En tatlı anlarını. Yaşadığım hayatta kaybetmişim; Şimdi yolumun akışını, Sensizlikten. Seviyormuşum seni demek; İş işten geçtikten sonra. Yeni anlıyorum bunu. Sen başka biriyle, benden çok uzakta, Bense; Teselli arıyorum, adını anmakla... Ziya Kara |
Uzaklarda Arama Sakın
Beni uzaklarda arama sakın Ben her an yanında, yakınındayım. Sana öyle yakın, öyle yakın ki; Damarında, kanında, canındayım. Beni uzaklarda arama sakın Çünkü; ben dilinde, dudağındayım. Kendini asla kandıramazsınki, Biliyorum hala hayatındayım... Ziya Kara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.