![]() |
Dünya Çocukları
Dünya Çocukları Doğduk ki yaşamalıyız dünya bizim dünyamızdır. Yıkılmasın istiyoruz. Dünya bizim dünyamızdır. Bombalar hiç patlamasın Yürekler kan ağlamasın Çocuklara kıyılmasın Dünya bizim dünyamızdır. Yıldızlara çiçeklere Bayramlara hep el ele Gitmeliyiz coşku ile Dünya bizim dünyamızdır. |
Sevgi Ne Kadar Yakın Size?
Sevgi Ne Kadar Yakın Size? Sevgi ne kadar yakın size? Hayatta en çok kimi seviyorsunuz siz? Onun sizi sevdiğinden emin misiniz? Kime aşıksınız siz? Platonik misiniz yoksa kara sevdalı mı? Önünüze nice engeller çıksa da, Sevmeye devem edecek misiniz onu? Yoksa ilk zorda bırakacak mısınız sevginizi? Gerçekten kimi seviyorsunuz? Başkaları da var mı kalbinizde? Tek bir kişiye mi ait orası, Yoksa odalara mı böldünüz? Her odada birini saklayarak. Şimdiye kadar kaç kişiyi sevdiniz siz? Kaç kez kanadı umutlarınız? İkiniz de severken, Neden terkettiniz birbirinizi? Kaç kez aşık oldunuz? Yoksa hiç tatmadınız mı o duyguyu? Dostça sevdiğiniz kimler var? Sevginizin ömür boyu süreceğine inanıyor musunuz? O en uzaklara gitse bile... Sevgi ne kadar yakın size Yoksa arıyor musunuz onu Bulacağınıza ümitlenerek?. |
Yüksek Sadakat
Yüksek Sadakat Zamanla unuturuz diye başlayan aşklardan çok çektim Nedenini bilmeden ilişkimiz yürümüyor demekten vazgeçtim Bunalımlarıma girip olanların ne acı olduğunu düşünmekten Ardından hayat devam ediyor diyip sevmeye çalışmaktan... Doğan güneşe bugün başıma ne gelecek diye sorduğumda Beni yakarcasına kül olacaksın demesinden Sebepsiz yere üzecekler ve hayata küseceksin Ardından hayat devam ediyor diyip Yüksek sadakat göstereceksin |
Bu AkŞam
Bu AkŞam Hayalİn Canlandi GÖzlerİmde, IŞik Oluyorsun Bana Karanlik *******imde, YillanmiŞ Şarap Gİbİ Yaniyorsun İÇİmde, Bu AkŞam Senİ Ölesİye Özledİm, Bu AkŞam Senİ GÖrmek İstİyor GÖzlerİm, Sicak Ellerİnİ Tutmak İstİyor Ellerİm, Sevgİnle Dolup TaŞmak İstİyor Kabİm, Bu AkŞam Senİ Ölesİye Özledİm, Bu AkŞam Senİ Senden Son Defa İstiyorum, Dayanacak GÜcÜm Kalmadi Beklİyemİyorum, Ellerİm Semada Dualar Edİyorum, Bu AkŞam Senİ Ölesİye Özledİm |
Kesin AŞk
Bir Kus Özgurlugu Gibi Delicesine, Tutulan Bir Sir Gibi GerÇek, Bulbulun Gule Olan Aski Gibi Kesin.... Öylesine Çok Seviyorum Seni |
Sen Yoksun
*******i Buralar Sessiz Oluyor Hele Bir De Sen Yoksun Ya HİÇ Çekİlmez Oluyor Ahhh Pinar GÖzlum.... Bir Yanimda Olsan En Çekİlmez Anlar Bayram Olur Bana Gunesin Gece Ile ÖpÜŞtÜgÜ Su Zamanda Sana Yakamozlarla Sevgimi GÖnderiyorum.... |
Kirik Kalp
AĞlamak Ne Çare... Yuregi Kirmissan Bir Kere... Sevmek Ne Guzel Pare... Kirilan Kalbi Duzeltmeye... |
AŞk
Kalbimin Titrek Atislarinda Seni Istiyor Bedenim. Askimi Haykirarak Ruzgara. Ucarcasina Sana Kosmak Ve Sende Kendimi Bulmak Istiyorum. Bir KuŞ Çiviltisi Ile Seni Seviyorum Diyorum. Beni Duyuyor Musun.??? |
birakmam
agzimdan cikacak söz olsan konusmam birakmam gözümden cikacak yas olsan aglamam kalbime hapsettim seni hic bir yere birakmam agzimdan cikacak söz olsan konusmam gözümden cikacak yas olsan aglamam kalbime hapsettim seni hic bir yere birakmam |
ben seni sevmedim
ben seni dün sevmedim ben seni bugünde sevmedim cünkü bugünde bitecek ben seni yarin sevecegim cünkü yarinlar hic bitmeyecek |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.