![]() |
Bir
Buz Ne Kadar Da Heybetli Durur Suyun Üstünde Bilmez Ki Kendinin De Kısa Bir Süre Sonra Su Olacağını Gürkan Kaya |
Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken. Hüzün yıldızları
koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın. göz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle. |
dualar ettim Allah'ım dönsün diye
ağlayan gözlerim gülsün diye nedensız ayrılık sebebım olur eğerkı dönmesen geriye |
Şimdi yanımda olmalıydın
Sana, Sarılmalıydım doyasıya Hissetmeliydim mis kokunu Öpmeli koklamalıydım seni Hasret acısını çıkarırcasına seni çok özledim bebeğim |
bir rüyadır seni sevmek
canı canana eklemek karanlıkların esiri olmuş mahsum kalbimi sana vermek senden aşkı dilemek sevdaya seninle dalmak bir rüyadır canan seni seviyorum demek bulut olup yağmak damla olup kalbine düşmek dönde bir şu aşığına bak rüyası olmuş seni sarmak tepeden tırnağa senin olmak yıldızlara göğsünden bakmak ölümdür ersoya sensiz yaşamak tut ellerimi aşkım hasretlik bitsin hakkımız değilmi birbirimize kanmak e.patanoğlu... |
Dunyanin Duzeni Bu Seven Mutlu Olmazmis seven Mutlu Olsaymis Bu Dunya
Kurulmazmis G____ A____`a Kanmis Cennetten Elma Calmis Tanridan Sevenlerden Ocunu Boyle Almis Sen Uzulme Sevgilim Mutluluk Bize Kalmis Zaten Bu Dunya Perde Oyuncular Masalmis!!!! seni Cok Seviyorum Askim!!!! |
H A
T ı N |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
bir şarkıda hissetiklerini yazabilir misin?
neler duymak istediğin hakkında hiçbir fikrim yok ama ben böyle olmalıyım düşündüğünü yapmak yerine istediğimi yapmalıyım ve bunu gözlerinin içine bakarak yapmalıyım her ne kadar içimi yaksada o bakışlar yapmalıyım evet demeliyim belki de dedim gözlerine "SeNi SeViYoRuM..." |
Hani birine ilk kez rastlar
ve o anın tadını çıkarmaktansa Onu bir daha, hiç görmeyecek olmanın acsını çekersin ya... Hani ellerin tutuşur, dillerin susar ya. Hani bir başkasının gölgesini hissedince, onun geldiğini sanıp gözlerin sürekli sağa sola bakar ya... Ben seni hep böyle bekledim, Hani olur ya bir gün yine glecek olsan Yine sadece pişmanlık yaşarım. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.