![]() |
önceleri sadece sevdiğimi sandığım sen simdi kalbimi öyle yakıyorsun
ki hayal gözlüm bu sessizliğin okadar zor geliyor ki bana bilemiyorum seni sensiz nasılyaşayacağımı bilemiyorum keşke ölüm olsa yolunda sana gelsem keşke ilaç olsa aşk acısına seni unutsam olmuyor hayal gözlüm olmuyor her gün büyüyorsun taaaaaaaaaaaa şuramda |
Yaş 20 Genç Bir Beden…
Yaşamın En Güzel Anında Kıpır Kıpır Hareket Var Kanında… Dağlarda Yankılanıyor Sesi… Onun Herşeyi Mavi Beresi… Ey Kahraman Komandom Benim… Sen Tüm Anaların Dualarında… Sen Bu Vatanın Dağlarında Yaşıyor Yaşayacaksın… Hatırlatıyor Sana Tüfeğin Namusunu.. Sırt çantan Aslan Yelesini… Alnındaki Ter Anadolu Yağmurunu… Gözlerindeki Bakış Yıkılmayan Gururunu… M |
Olur Ya Bir çatışmada ölürsem
Arkamdan Yas Tutmayın Bırakın Toprağımda Rahat Uyuyayım Bedenimden Komandomu çıkarmayın Onlar Benim Gururumdur ölünce Kefenim Olacak Başımdan Mavi Beremi çıkarmayın O Benim şanım şerefim Olacak Ayağımdan Botlarımı çıkarmayın Onlar Nice Yollar Aşacak şehit Olursam Sırat Köprüsünden Geçecek Elimden Tüfeğimi Almayın O Benim Mezarıma Sembol Olacak Yaramın Kanını Silmeyin Ahirette Hesabı Sorulacak Göğsümden Kör Kurşunu çıkarmayın |
Burada bitiyor bir sevda, yenisi nerde
başlar; ya da başlar mı bilmem? Kendi derinliğiyle dolan bir kuyu mu yüreğim; kendi boşluğuyla yetinen? Burada bitiyor bir sevda, ele avuca sığmayan kederler, kimi gülüşler ve bir o kadar da unutulmaya yatkın anılar bırakarak geride; belki birkaç da şiir... Sürüp gidecek yaşamım, kimi yerlerde sanki yeniden okur gibi bir romanı ve gülümser gibi yine aynı şeylere sıkıntılı, dalgın; çoğunlukla acılı. Burada bitiyor bir sevda, kaldım işte yi |
Sen Hayatıma Girdiğin Anda
Sandım Ki Herşey çok Güzel Olacak Nerden Bilirdimki Kendi Hayatımı Kendi Kalbimle Kendi Yüreğimle Yaktığımı Sevgi Değilmi? Aşk Degilmi? Hiç Bir şey Düşünemez Oluyo Insan Ondan Başkasını Düşünemiyosun En çok Kendime Kızıyorum, Nasıl Böyle Birini Sevdim Diye Sen Nsıl Bi Insansın Söylesene Hiçmi Acımadı Hiçmi Değerim Yoktu Gözünde... Yoktu Tabiiii... Olsaydı Zaten Ben Her Gece Ağlamazdım Hayata Küsmezdim Böyle Senden Nefret Etmezdim Artık Senden Nefr |
Bendeki bu sevgiyi
Sana nasıl anlatayım bilmiyorum Aslında anlatmama gerek yok Bilmen gerekli Seni nasıl sevdiğimi Hani bana o ilk seni seviyorum deyişin varya Hani bana o ilk Bakışın varya İşte onları İşte onları unutamıyorum sevgilim onları unutamadığım gibi Senide unutamıyorum Ne yaptıysam olmadı Sen benden vazgeçtin belki ama Ben senden vazgeçemedim sevgilim Belliki herşeyi çabuk unutmuşsun Yaşadığımız onca şeyi Bir kerede silmişsin Sen beni nasıl sevdinki Gerçi sen sevm |
Yetinmeyi öğrendim senin hayalinle.
Elini tutamadan gözlerine bakmadan. Mutluluğunla mutlu olmayı öğrendim. Arkadaşlığınla yetinmeyi öğrendim. Sen sevmesen de asla söylemesen de. Seni seviyorum demekle yetinmeyi öğrendim. Karşılıksız bir aşkla mutlu olmayı öğrendim. Seni dolu dolu yaşamak varken ömrümce. Sensiz resminle yetinmeyi öğrendim. Uzaktan sevmeyi öğrendim tıpkı bana olduğun gibi. Beni gördüğün olmakla yetinmeyi öğrendim. Bazen arkadaş bazen dost bazen de bir köle. |
Mühürsüzdü *******in dilekçesi,
Elinde susamışlığına isyanıyla araladı hüznün sularını Bir damla daha içti kana kana Kırılmışlığındaki minik yara izini öptü ilkin, Ellerinde solmaya yüz tutmuş kasımpatılarıyla Ayağına yapışmış ökçeli anılardı tökezleten, Her adımına bir çelme ve barikatlar yoluna Tiz çığlığı duyuldu, ölümün, Ilık nefesiyle yaklaşmaktaydı firari yalnızlık Ayrılığın soğukluğu sardı çevresini, Ürperdi karanlığın etkisinden kurtulmadan. Bir not bırakmalıydı belki |
arabesk dinliyorum gözlerim kapalı,
jiletler atıyorum yüreğime, intihar ediyorum yine sağ çıkıyorum, yoğun hasarla.. isyan ediyorum yaradanıma, günahkar oluyorum, seni sevdiğim kadar.. sen sen sen diyorum, senin dilinden bilmeden açtıgın tüm yaralarım pişmanlığımı boğuyor.. yürüyorum saatlerce,durmadan duraksamadan kalabalığa karışıyorum,yalnızlaşıyorum yinede seninle. dostlarımı arıyorum,onlar konuşuyor ben susuyorum, anlatamıyorum.. erken yatıyorum,uyurum diye |
bu kaçıncı gidişin beni bırakıp
bu kaçıncı sevişin kalbimle aşkımla oynayıp bu kaçıncı şişe hasterimle devirdiğin bu kaçıncı faça ölümüistediğin bu kançıncı sözün birdaha olmıcak diye bu kaçıncı yalvarışın dön bana diye peki biliyormusun bu kaçıncı sana HAYIR DEYİŞİM!!! BEN DE SEVİYORDUM SENİ TA Kİİ SEN BANA SIRTNI DÖNÜP GİTMEDEN ÖNCE ARTIK HİÇSİN GÖZÜMDE GÖNLÜMDE DEĞERSİZSİN ...BOL ŞANSLAR... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.