![]() |
Dostu yok *******in
******* çok uzun ******* bir ömür ömür dediğin bir tutam ümit ümidi yok yarınların tıpkı senin yokluğun gibi ve ben biraz daha sana hasret... Hasret bir ip boğazıma düğümlenmiş düğümler her tarafımda bütün yolllar kör düğüm ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında. |
çok Zor Artık Benim Için Mutlu Olmak
Sen Yoksun çünkü Hayatımda Hayatımdan çıkdın Gittin Ama Bir şeyi Unuttun Giderken Kalibimide Götürdün Yanında şimdi Söle Yaşamam Ellerindeyken Nasıl Mutlu Olabilirim Ne Hakkın Wardı?önce Sewdirdin Kendini Sonra Terk Ettin.... Kolaymı Sanıyorsun Içimden Söküp Atmak Seni Bir Daha Bu Gözler Görürmü Başkasını Yaaa Yüreğim Nolucak O Zaten Sende Umutsuzum Bekliyorum Seni çok Zor Artık Nefes Almak Benim Için |
Beyaz Gelinlik Giymek Istiodm Ben
Senin Eşin Olmak Senin Olmak Istiodm Hiç Bişey Istedim Gibi Gitmedi Sen Kendi Ellerinle Yok Ettin Bizi Gittin Sorgusuz Sualsiz Ya Ben Nolucam Düşündünmü Hiç Elimde Sadece Boş Umutlar Huzurum Kalmadı Bu Dünyada Herşeyimi Aldın Gittin Adını Bi Koyabilsem Senin Sende Bigün Bulsan Benim çektiklerimi Anlarsın Belki Ama Sana Sadece Kızgınım Yine De Sewiyorum Seni Bu Yaptıklarına Rağmen Yoksun Yanımda Tek Hayalim Seninle Olmak Olmazsada Senden Başkası |
bu şiiri bir zamanlar sevipte şimdi ayrı olanlara ve acı çekenlere
armagan ediyor ve duygularımı şöyle dile getiriyorum sen varya kızım sen sevmesini bilmeyen aşk için hiç degmeyen birisin aynı zamAnda zır delinin birisin adını kalbime aşkla yazmıştım güzel bir hayali gercek sanmıştım senin sevgine nasılda kanmıştım seni sevdigim için özür dilerim aşkından karşılık beklemek suçmuş şu vefasız dünyada neler yokmuş senin beni sevmeye niyetin yokmuş |
Akşam oldu yine gönlüm hüzünlendi kalbime bir sızı indi.Gözerimden
akar yaşlar sel gibi, yüreğim karalar bağladı gittin gideli.Anlatamam sana olan özlemimi,içteniçe çekerim hasretini ,gözlerime bakıpta seviyorum deyişini.Derdim çok büyük gittiğin günden beri,ağlarım *******i hep gizli gizli,Anlatamam sana olan hasretimi .birgün döndüğümnde geri ne olur hiç bırakma beni .Gözyaşı olsada bu aşkın bedeli ,seveceğim ölene dek seni.ANLATAMAM SENİ NASIL SEVDİĞİMİ,ANLATAMAM SENİN İÇİN YANAN YÜREĞİMİ.. |
Ne seni görecek yüzüm
Ne sevgini taşıyan ruhum Ne haykırışım aşkına Ne hasretin var artık nede hüzün Hiçbirşey bırakmadın içimde paramparçayım şimdi kırık kadehlerin dibinde ayaktayım yine direnerek benliğime sana rağmen ayaktayım inat olsun sana işte Umrumda değil sevdin sevmedin Ben çok sevdim canım bilieydin kalbimi zincirledim sadece sana birgün anlarda yalvarırsın nasıl olsa Gülüm dedin soldurdun canım dedin öldürdün bebek dedin ağlattın hiçbirşey diyerek gideceğim birg |
Akışkan
Yaptım Aşkımı Aktı Gitti Yüreğimden Yatağını Boş Bırakarak Gürkan Kaya |
Seninle beraber olmak,
Ellerini kalbime koymak Dünyada görülmemiş Ama aşkımız İSE; Malesef görülecek. |
Atıp tutmam yolunda,
Şu kalbim uğrunda , Kefen giyer olsa bile, Var olsamda seninle, Ellerini tutmak, Bana bir ömür Ecelim gelse bile Ne gider ne de seni bırakıp ölürüm. |
Yüreğimde hissettim aşkını her haliyle,
Yankısı uzaklardan yüreğimi çınlatır. Gerilmiş gönülleri inleten hayaliyle, Kalbime ışık olp ruhumu aydınlatır. Senin aşkın; içimde dalgalanan ahenk, En güzel duyguların varlığına şahit, Senin aşkın; gönül bahçemde rengarenk, Bu renklerin parlaklığı bir tek sana ait. Aşkın; güneş misali ışık olur gönüllerde, Doyulmaz güzelliğin takdire şayandır. Aşkın; sıcaktan kavrulan çöllerde, Bunalmış gönlüme ab-ı hayat sunandır. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.