![]() |
sen ve ben dik sadece iki kelimeydik
hayata beraber bakardık noldu bize neden ayrıldık? bi hiç yüzünden şimdi ben seni unutuyorum yada kendimi kandırıyorum ama sen unut bitanem üzülme sen çünkü ben senin üzülmene dayanamam hadi git bitanem mecbursun sen buna gitmelisin çünkü hayat bunu gerektiriyo seni benden ayırıyor belki bir gün yine karşılaşırız elbet bırakmayız o zaman ama şimdi sen gitmelisin ben seni affediyorum bitanem herşeye rağmen git diyorum seni çok sevmeme r |
Eğer ölürsem sevgilim
Doyamadan sana Bir mezar kazdır Ağlamadan bana Tabutumun rengini isterim kara Örnek olsun sevipte ayrılana Eğer yolun düşerse mezarıma Otlar sarmış bir mezar ara Çünkü orada bir aşk kurbanı var Ve tam 15 YAŞINDA |
unutmak aciz kişilerin elinde birgül
ya onu kırar atarsın unutursun yada o gülün dikenlerini kırar atar yaşarsın yada dikenlerini ellerinle kanatır gömersin Ben o güllerin yapraklarını koymadım bitanem herbiri yüreğimde saplı canım öyle bi acıyorki sadece ağlayabiliyorum gözyaşlarım damlayabilir gözlerimin önüne ellerimle bile dokunamadım Herbiri bir kurşun gibi saplanır yüreğime kalmadım!!! kalmadım artık sende hiç insaf yokmu? bir bak şu karagözlere seni görmeden parlayabiliomu???? |
NEDEN?
Neden seni seviyorum bilmiyorum; Belki de senden nefret edemediğim içindir, Ya da o gülüşünün beni mutlu edişidir nedeni, Hiçbir zaman bulamadığım nedenidir beklide nedeni, Nedensiz yere seviyorum belki de, Neden arıyorum ki nedenini? Seni sevmekten vazgeçeceğimi düşündüğüm için beklide; Ama kalbim vazgeçmez ki senden, Canımı acıtsan bile Seni atmaz ki içinden,atamaz ki Onun düşündüğü ben değilim ki zaten, Sadece sensin onun düşündüğü, O yüzden hiç umrunda değil canımı acıtma |
anlattıkça satırlarıma yalnızlık çöküyor.bilmem canım hiç bukadar
yanmada içim hiç bukadar acımadı sensızlıkten olsa gerek.ben hep böyle mi olacagım? sözlerım duygularım hep hüzünlü mü olucak? denizlere bile gülerek degil aglayarak bakıcam?...... söyle yalvarırım söyle senı andıkca anıyorum anlattıkça anlatıyorum sonra sensızlıge sessızlıge boguluyorum.kayboluyorum,yok oluyorum.bilmem ben hiç böyle olmamıştım hiç bu kadar sensızlıkten korkmamıştım hiç bu kadar çaresız kalmamıstım.... sana en b |
Dost Vurulunca Degİl Unutulunca ÖlÜr Dostlarimiz Kir Çİceklerİ Gİbİ
Avucumuzda Degİl KurŞun Yarasi Gİbİ Kalbİmİzde TaŞiriz |
Gözlerinde bir sitem mi var sevgilim
Bugünlerde hiç aramaz oldun, Senden ayrı olmuyor birtanem Unuttun mu yoksa beni canımın içi Sevda belki masallarda olur, Ama sensizlik büyük bir acı Senin yokluğuna dayanamıyorum, Haykırsam bile beni anlamıyorsun Unuttun mu beni canımın içi Sevda masalında ben olmalıydım O masum bakışlarına doymalıydım Beraber söylemeliydik doyumsuz şarkımızı. Biliyorum benim aşkım karşılıksız kaldı Umutlarımı bir anda yok ettin, Değer miydi başka bir sevg |
neden yağıyorsun yağmur
toprak ıslak yer ıslak şayet gözlerimi ıslatmak istiyorsan onlar zaten ıslak |
sevgi, yitirmekmiş her şeyini uğruna
ölmekmiş yaşarken sevfigin sevginin kıymerini bilmezse ve bana kalan çekip gitmekmiş..... USULCA BİLEMEDİM...... |
sevmek en kutsal duygudur belki , acılarla dolu hayatın ilacıdır belki
, kalbi tamamıyla kaplayan masmavi eşsiz bir denizdir belki ama o denizde kaybolmak , bi açılıp da bi daha gelememektir belki de , en büyük dalgalarla karşılaşmak , dalgalara fırtınaya tek başına göğüs germektir belki, belki de tek başına o denize açılmaktır en acısı , yine de sevgidir aşktır ölümlerin en sinsisi :( |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.