![]() |
Sonsuz olmalıydı seninle her şey
Zamana sıkışıp kalmamalıydı Saatler değil günler, aylar, yıllar değil Sonsuz olmalıydı seninle her şey. Misal, konuşmalarımız alelacele olmamalıydı Seni sevdiğimi sonsuzluğa yayıp söylemeliydim Sıkışmamalıydık zamanın acımasızlığına Gözümüz saatte değil yüreklerimizde olmalıydı Tutabilmeliydim zamana inat yüreğini ellerimle Gözlerine anlatabilmeliydim saatlerce sevdamı Dokunabilmeliydim zamansızca tenine, dakikalara inat |
YİNE BİR AKŞAM... VE YİNE BİR YAĞMUR... yAĞMURA BAKTIKÇA...... BİR
BİRİMİZE VERDİĞİMİZ...... SÖZLERİ HATIRLARIM... HANİ DEMİŞTİN YAA........ BİR AKŞAM........ YAĞMUR YAĞDIĞINDA........ KİMSE DIŞARILARDA KALMADIĞINDA.... DIŞARININ EN TEMİZ..... EN GÜZEL OLDUĞU O ANDA....... YANİ YAĞMUR YAĞDIĞINDA......... EL ELE ....... GÖZ GÖZE...... YAĞMUR ALTINDA DOLAŞACAZ DEMİŞTİN YAA...... İŞTE BEN DIŞARDAYIM...... YAĞMUR ALTINDAYIM........... ELLERİM BOŞ......... GÖZLERİM İSE KAPALI........ VE SEN YOKSUN... |
Andım Olsun Senı Yar Dıye Bagrıma Basmak Kılıtler Vurulsun Senı
Sakladım Yuregıme Sensızlıgım Sadece Ecel Olsun Yemınım Var Tutmazsam Cezam Sensızlık Olsun |
Sana O Kadar Bağlandımi Asla Bırakmam,
Seni O Kadar Sevdimki Asla Terketmem, Eğer Sen Beni Terkederen , Bende Bu Dünyayı Terkeder , Bu Dünyayı Sanada Kendimede Zından Ederim,ölümüne Aşığım Sana, ölümüne Sevdalıyım Sana, ölümüne Peşindeyim Senin şşşşşşşşeeeeeeeeeyyyyyyyyyymmmmmmmmmaaaaaaaaammmmm |
Değişir rüzgarın yönü
Solar ansızın yapraklar; Şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar; Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini; İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir; Ölümdür yaşanan tek başına Aşk iki kişiliktir. Bir anı bile kalmamıştır ******* boyu sevişmelerden; Binlerce yıl uzaklardadır Binlerce kez dokunduğun ten; Yazabileceğin şiirler Çoktan yazılıp bitmiştir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir. |
birgün anlayacaksın beni ama..
çok geç olacak.. sana söyleyemediğim okadar çok şey varki.. bir gün anlatacağım ama.. çok geç olacak.. sana herşeyi yazdım ama veremedim postaya okumanı isterdim herşeyi bilmeni isterdim.. ama yapamadım.. herşey bende kaldı.. bende sende kaldım.. |
Her Gece Içtim Kendimden Geçtim
Sevdigim Için Evimi Terk Ettim Sana Her Gece Dua Ediyorum Seni Sevdigim Için Değil Beddua Ettigim Için Ama şunu Unutma Ki Ayrılsakta şu Sözüm Kulagına Küpe Olsun Seni Seviyorum Ama Sen Insan Değilsin şeytandanbile Betersin Ama şunu Hiç Unutma Bana Dönmek Isteyeceksin Ama Dönemiyeceksin Ben Seni Sevdim Sen Beni Aldattın Kalbimin Ortasında Derin Bir Yara Actın |
ben giderken arkamdan sadece baktın
sanki en baştan gitmemi ister gibi sanki gitmemi bekliyormuşsun gibi ben gittim herşeyimi sana bıraktım hayallerimi umutlarımı senden beklentilerimi sana bıraktım onlar benim sana son emanetlerim bende sadece senden kalan acılarım ve hatıralarım kaldı bide kalbime gömdüğüm mezarın herşeyi sildim ama izleri kaldı hala unutamadım bi başkasıyla denemeye çalışdım sana ait herşeyi istedi benden... benden beni istedi yapamadım bitanem |
Herkez gibi benimde hayallerim vardı
Herkez gibi yaşama sevincim Geleceğe umutdolu bakan gözlerim Kalbi aşkla atan herkez gibi Sevdalarım vardı Birçok sevdiğim oldu Sevgimi verdiğim herkez sırtımdan vurdu Hepsi canımı çok yaktı Hayatıma haber vermeden girdikleri gibi Habersizce bırakıp gittiler Sende tüm sevdiklerim gibi çekip gittin Sende canım çok yandı onları unutmak kolay oldu Yine yarına ümitle Geleceğe umutla baktım ama sen gittin ya Ne umudum nede geleceğim kaldı |
seni unutmayı düşündüm bu gece bir
sigaranın üzerine adını yazdım sigara bittiğinde unutacaktım seni duman duman atacakım seni içimden rüzgar savuracaktı küllerini ama nerden bilirdim seni bir nefeste içime çektiğimi!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.