![]() |
Hayallerim,yerle bir oldu birer birer.
Korkularim gercegim olmus farketmeden. Beni bu kente birakip yalniz giderken Sesim bogulmus sonkez yakarirken, sen oylece yuregimi sokup iderken Olum bedenimde yok olan hayalin oldu... Yoksun,yoksun,yoksun sevgilim... |
gezerken gördüm onu başkasıyla...
gördügüm o başkası yabancı olsa, beynimden vurulmuşa döndüm sanki o anda. aldatıldım en yakın arkadaşımla... sitemim sana diil yeni aşkına!!! degişmezdim onu başkasıyla. aşk'a diil gözyaşım arkadaşıma neden dünya yalanlarla doluyor inandıgım dostlarım sırtımdan vuruyor arkadaşım kardeşim yıllar yılı sırdaşım elbet bulurdun biri yok artık.. uykularım kaçıyor hep düşündügümde , güvenim kalmadı hiç aşka sevgiye.. gözlerim inanmadı gördüklerine BEN |
aşkım
diyeni diil, aşkından öleni sev yüzüne güleni diiil sensizlige aglayanı sev. giderken boynuna sarılıp, BENİ UNUTMA!!! diyeni diil sesizce arkandan bakanı _~*'^'*~_sev_~*'^'*~_ |
SeNdEn BaŞkA hİçBiR gÖzE
bAkMaDıM .... bİr YaBaNcInIn Elİnİ tUtMaDıM!!! sEvGiLiMsİn DiYe HeP hAyAlİnLe yAşAdIM, TeK SuÇuM sEnİ sEvMeKmİş UnuTmAdıM!!!! |
Sen Benim Ezgimdin
Benim Müziğimdin Sen Benden Gidince O Ritim Bozuldu Sen Benim Gülümdün Benim çiçeğimdin Sen Benden Gidince O Gül Soldu Sen Benim Canımdın Canımın Içiydin Sen Benden Gidince O Can Yok Oldu |
Beni
Sensizliğe Kat Cevap Verme Bana Artık Sensız Sokaklar çok Soğuk Yaşamak Da Boş Artık Ben Ben Değilim Bu Gün Saat 12de Ayrılıyorum Benı Terkettiğin Sokaklardan Neden Cevap Vermiyorsun Sesizliğe Gömülüyorsun Allah Belamı Versın Senın Gıbi Bır Dostu Kaybettim Artık Bu Hayatta Ben Yokum Cihan Yok Ben Bende Değilimne Olur Beni Eski Bir Dost Olarak Kabul Et Yaycı Okulu 330 8b Cihan Baydan Artık M Bu ülkeyi Ismimi Değiştirec |
Giderken Dönüp Bakmadın Ardına
Seni Seviyorum Diya Haykırmak Istedim Gitme,kal,bırakma Beni Diyecektim Gururumu Yenemedim Denedim Sensiz Olamadım Sensiz Bir ölü Gibi Yalnız Kaldım Bir Gün Dönersin Diye Yollara Baktım Dönmedin Insafsız Yıkılsın Tahtın Giderken Ağlamayacaktım öylede Yaptım Ama Gönlüme Süzülen Yaşlara Engel Olamadım Belki Dışardan Belli Olmadı Ağladığım Ama Kalbimin Gözyaşlarını Serbest Bıraktım Aslında Terketmiyordun Beni Ama Anlayamadımda Bu Nedensiz Gidişin |
sensiz kalmak benim ölümüm
senin olma hayali tek yaşama sebebim ya sen ya ölüm |
ben hiç kaybetmekden
korkmadım hiç hasretın ne oldugunu bire bir kendimi yasamadım cünkü ben hayatda hiç bir varlıgı icimde kaybetme korkusu yasatacak şekilde sevmedim tabiki seni tanıyana dek |
Aşk sadece masallarda yaşanır dediler bende bir masal yaşadım belkide
bunun içindi bukadar güzel olması nasıl istiyorsak öyle yazdık,çünkü kuralları yoktu bilindik cümleleri yoktu kendi dilimizi kendi kurallarımızı bulduk zamanla.Başkalarının anlamasını,onaylamasını beklemedik istemedikte zaten bunu sadece sen ve ben vardık bu masalda bir sonu olmayacağından kötü kalpli cadılara gerek duymadık uzak ülkelerden gelip bizi kurtaracak sovalyelerede...sadece sen ve ben yazdık ve yaşadık. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.