![]() |
bir romansın okutupta bitiremediğim bir hayalsin yalvarıpta
hükmedilmez sensiz bir merhaba diyipte elveda dediğimde bilki benim için çok özel olduğun içindir.... |
OSMANİYE *******İ
Her zaman güzeldir Osmaniye *******i. Sevda türküleri söylenir; Işıklı portakal bahçelerinde, Yalnız odalarında. Kirazı bol yaylalarında; Yıldızlıdır,çakmak çakmaktır gözlerin. Sarhoş olursun; Gavurdağı'nın dağ yoncası,kekik Portakal çiçeği kokularında. Dünü, bu günü ile Neye dokunsan bir yaşam, bir tarihtir. Nice sevdalar geçmiştir içinden, Binlerce yılın ortasından. Her zaman güzeldir Osmaniye *******i... |
BAĞRINDA SAPLIDIR BAYRAĞI
(KAÇAMAZSIN) Yanakları pembe pembe, Nar çiçeği. Bakışları özlem özlem, Nar çiçeği Seni yakar... Kaçamazsın; Kocamandır gözleri. Büyütürsün içinde, Yemyeşil bir dağ yaparsın, Alıp götüren... Çeken... Gözlerinin içinde, Biraz durunca, KİRPİKLERİ SÜZÜLÜR, Yere bakar O zamanda BENİ YAKAR.... Kaçamazsın; Seninmiş gibi konuşur Seninmiş gibi durur, Ama bir varmış bir yokmuş. HAYALMİŞ... Seni derinden Seni yüreğinden Her yer |
artık hayata 2 noktayla devam edicegim 3.sü yok ama şunu bilki seni
yaşamla yazmıştım ölümle silecegim anılarınla yaşanmıyor gördügüm herşey seni hatırlatıyor kokun yastıgımda sözlerin kulagımda çın çın çınlıyor beni nasıl yanlızlıkla baş başa bıraktın bunu bana nasıl yaptınnn |
Mutsuzluk nedir bilir misiniz? Bana mutluluğun resmini çizebilir misin
gibi klasik bir soru değil aslında... Bence mutsuzluk mutlu olunan zamanların dışında kalan, mutluluğun peşinde koşmaktan yorulup her zaman uğrak yerin olan limandır bence. Mutsuzluk, mutluluk gibi ender olmayan doğal bişey galiba... Mutsuzluk belki ile başlayan sonu asla gelmeyen cümlelerdir bence. Mutsuzluk pişman olmaktır bence. Keşke diye derin bir iç çektiğimiz zamanlardır bence. Mutsuzluk Bir mektubun |
dudağımda yarım kalan hecesin
hiç bir zaman sonunu getiremediğim hece tane tane dökülen hece hece ya sonunu bilmediğim yada bildiğim halde sonunu getiremediğim hece. bir cümle var ortada fikrimce silik birazda kelimeleri eksik dedim kelimelerde yok ortada tekrar baktım eksik olan kelimenin heceleriydi kanımca belki bir çırpıda eksik olan hece yerini doldurabilirdi kendince gözümü yumdum ve açtım hece hala yok yerinde demek ki bu kadar kolay değ |
Uzuyorsa Sensizliğin Saatleri, Seni Düşümüyorsam *******i,
Özlediğimdendir Sevgili Ve Özlemdir Sevgimin Ölçeği, Öylesine Özlem Doluyum Ki Sevgine Seni Görüyorum Baktığım Her Yönde,Görmediğimde Seni, Duymadığımda Sesini ve Hissetmediğimde Nefesini Düşecek Gibi Oluyorum Hayatımdan, Tut Beni Herşeye Rağmen Tut Anlıyormusun Yaşam SEBEBİM ELLERİNDE ARTIK...... |
Gönül, savrulup durma her esen rüzgarda.
Gönül, beni her seferinde yarı yolda bırakma. Düşün, ayrı kaldığın günleri Düşün, yorgun gözlerindeki geçmişin izlerini Bakışlarında gariplik yokmu sence, Bakışlarında bir sahipsizlik bir hevessizlik Eksik olan bişeyler var Eksik kalan yarım sevdalar. Nerde kaldı sence Nerde kaybettinde bulamadın Arkanı dönde bir bak Arkanı dönde biraz ağıt yak Dünde kalan sevdalar için Dünde kalan aşklar için Her aşkda birşeyler bıraktın Her sevgiliden bi |
N'olur yalnış tanıma beni
Beni adam et diyemi gönderdi tanrım seni, Sen gamsız sevgili Ne çabuk unuttun seni sevdiğimi. Düşmanın bilme beni, Gözlerimden okuduğun aşkın ta kendisi Sen sorgusuz sevgili Bir kötü sözle herşey bitermi. Yollara vurdurma beni Dilimden öteye sakladım seni. Sen canımın içi Gerçekten, insan sevdiğine hiç git dermi ? |
Bir hayal di seni bana getiren
Gizemli bir aşk masalı gibi Doldun gönlüm de Bir garip duygu sardı Benlimi Bakışların Beni benden aldı Gözlerinde kaldım ben Bir rüya gibi Yaşadığımız her an Bir mutluluk seli Ellerini tutup Seni yüreğim de hissetmek Yıldızların altında Seni sevdiğimi söylemek En güzeli de Seni senle yaşmak Sen benim vazgeçilmezimsin Ne sen den öncesi Ne de senden sonrası Kalbimin her atışında sen Aldığım her nefeste Senin adın Bedenim de |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.