![]() |
Ne Tasedüf İkimizde Beyaz Giymişiz
Sen Gelinlik Giymişsin Ben İse Kefen Seni Gülerek Uğurlayacaklar... Beni İse Ağlayarak Terk Edecekler Senin Üzerine Aşk Güllerleri Dökecekler Benim Üzerime İse "KARATOPRAK"Örtecekler Sana Nikah Kıyacaklar Bana İse Ölümüne Sevdiğim İçin HESAP SORACAKLAR |
Seviyorum Seni Yanımda Olamasanda
Seviyorum Seni Dokunamasamda Hissediyorum Seni Yolları Aşıp Gelemesemde Yanına Gözlerimi Sımsıkı Kapatıp Hayal Ediyorum Seni İçim Ağlıyor Belki Yinede Ama Deli Gibi Seviyorum Seni |
Yalnızım Sensizliklerde Kıvranıyorum
Gel Artık Sevdiğim Gel Ruhuma Sız Bu Ayrılık Beni Ikiye Böldü Gel Artık Gönlüm Varlığını Seninle Tanır Hasretinin Sesi Bir Ah Sinemi Deler Aşkımızın En Yaralı Yerinden Damlalar Yüreğimde ılık Bir Sızı Dön Artık Gözlerim Yollarda Bekliyor Gel Ruhumun Gerçek Sesi Gel Aşkımın Gülü Gel Aşkım Gel Yüreğimi Titreten Sevgilim Gelirsen Sarar Vücudumu Tatlı Bir Sancı Gözlerim Dillerim Ellerim Bırakmaz Seni Içimin Acısı Kalbimin Ağrısı Ver Ellerini |
Hep çıglıklarla uyandım
Yazdım seni umutsuzum Sensiz *******de yandım Divane aşık ve susuzum Bir kabustu bizi gördüm Saga döndüm sola döndüm Hayra yordum şerre yordum Kati cevap yok mutsuzum Turlu yalanlar içindeyim Umadıgın bir biçimdeyim Yerdemiyim göktemiyim Hulyalarda yoksun kuzum Seni içtim siyah *******de Seni yazdım köşelerde Kendimi bulamadım şişelerde Sensizim gülmüyor yüzüm ümitsizim çıkmazlardayım Oyle zorda oyle dardayım Biliyorum cok zarardayım Bunun için |
aşkının şarhoşuyum, divanenim
sarap sarhoşu degil, avarenim her gece kor yandıgım, viranenim kalbim canom şarap sarhoşu degil, Bin kere yandıgım aşkımı içtim, Uzaksın sen canom kendimden geçtim Adını duydunca yerlere düştüm Kalbim canom şarap sarhoşu degil, Sonrası yok gözümü sende açtım, Adını duyunca üzülüp kaçtım Benimleyken canom canımdan geçtim Bende canom yangının sende degil, Baharım hazanla dolu aglarım Gittin gideli can kara baglarım Hep birden y ok oldu umut dagları |
Ağladım petek petek balına
Vurma ne olur taşa aşkımı Kurban olam yapragına dalına Yıkma ne olur saray köşkümü Aldı başımdan sevdan aklımı Açık ettin gizli ile saklımı Almadınkı bana ayit fikrimi Yıkma ne olur sevda çoşkumu Güzel yüzüne degmesin nazar Seni gördümü an yaralar azar Bir salınışını bin kitap yazar Yıkma ne olur nazar aşkımı Sen olmayınca gülüm açmıyor Gözlerin yok artık ışık saçmıyor Ateş tuttum ellerimi yakmıyor Yıkma ne olur hayal köşkümü |
sende açtı gönlümde çiçek,
gül gibi bakmasını bildim, güneşi sen gibi severek, gülümü dermesini bildim, gözlerinde yaşadım aşkı, nehir gibi akmayı bildim, taştım bendimde sevda yaktı, aşkından erimeyi bildim, deliler gibi sevdim seni, ugruna mahkum ettim kalbi, doldurdum taşırdım sevgini, düşleri sende yormayı bildim, sana koşup dizleri yordum, içtim ben seni yudum yudum, kanmadım aşkına boguldum, bir gününle coşmayı bildim, içimi senden geçirmedim, korktum ayrılıktan iç |
Benim kadar sevene rastlamadıysan,
Derdine çareler bulamadıysan, Yabancı ellerde yanlız kaldıysan, Geri dön o eski yerimizde beklerim seni Üzülme sevgilim AFFETTİM SENİ |
Kara kader bana böyle yazılmış
Ne yapsam ne etsem düzen tutmuyor Mezarım da taşlı yere kazılmış Severken bir anda ölmek olmuyor Bırakıp gidene kalleş diyorlar Ayrılık ölümle kardeş diyorlar Sende bir meçhule yerleş diyorlar Severken bir anda ölmek olmuyor Yemin ettim ömür boyu sevmeye İstese giderdim birlikte ölmeye Gerek yoktur bana, unut demeye Severken bir anda ölmek olmuyor Sevinçler böylece mazide kaldı Aşkımız bilmece sevgimiz faldı Kahpe felek geldi elimd |
Gözlerin boşluğa dalıp gider
Sahipsiz bakışların benim olsun isterim Sırlarım acıdan ağlar örer Kendi kayboluşlarım sende dursun isterim Ağladım senin için ilk defa Elimde parçalanmış bir hayat var aslında Hapsoldum söylediğim yalanlara Çıkışlar hep kapanmış ruhumda sokaklarda Sırlarım acıdan ağlar örer Kendi kayboluşlarım sende dursun isterim Ağladım senin için ilk defa Elimde parçalanmış bir hayat var aslında Hapsoldum söylediğim yalanlara Çıkışlar hep kapanmış, ruhumda soka |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.