![]() |
Hayatımın bir dönüm noktasıydı
Nerden bilebilirdim orda olacağını Bilseydim böyle yanacağımı Seninle tanışır mıydım hiç. Fark etseydim yalnız olmadığını Anlasaydım beni sevmediğini Düşünseydim bunun sonunu Sana aşık olurmuydum hiç. Kaçmakla kurtulabilseydim Başkalarına tercih edebilseydim İşlerimin arasında unutabilseydim Hala seni bekliyor olurmuydum hiç. |
Yokluğunda ne ateşleri hasretinle yaktım da
Bir seni yakamadım,beni yaktığın gibi Çölde su,mahpusta gün,oruçta ekmek gibi bekledim seni Sende araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Bitmez tükenmez engeller koydun... Şimdi nerdesin diye sakın sorma SEN ÇAĞIRDIN DA BEN GELMEDİM Mİ? Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, Yağmurlu havalara...Bu kasvetli akşamlara Sen varken Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına Otobüs duraklarına... Sen varke |
Nice şair şiir yazmış eşine,
Ben de yazdım gider diye hoşuna, Yazmam herkes gibi boşu boşuna, Dolu gibi seviyom kız ben seni. Akılsız başımı salınca aşka, Nasıl da kuruldun kalpteki köşke, Kim sever ki böyle deliden başka, Deli gibi seviyom kız ben seni. Bilmem öyle canı nerde bulayım, İstersin ki her gün kurban olayım, Kurban ettin, nasıl canlı kalayım, Ölü gibi seviyom kız ben seni. Vura vura silktin benim tozumu, Sen vurdukça güleç tuttum yüzümü, |
Tükettim ayları, bitirdim günü,
Yıllarda aradım nazlı yar seni, Kaybettim kendimi, şaşırdım yönü, Yollarda aradım nazlı yar seni. Gözümün yaşını döktüm mendile, Almadı dereler aktı nafile, Dolaştım sahrayı, döküldüm Nil'e Çöllerde aradım nazlı yar seni. Dışıma vurunca aşkın ataşı, Tutuştu dünyanın öteki başı, Isıttım toprağı, erittim taşı, Küllerde aradım nazlı yar seni. Güllerin bülbüle buymuş mirası, Her yanımı sardı diken yarası, Alaca karanlık, seher sırası |
İşte ben ,işte gece
Ya sen peki Nerdesin sen Gözlerin nerde Sesin nerde Seni duymak, seni görmek Hiç ayrılmamak Yalnız bende, hep gecede ßirtek düştemi olacak Yalnızsam şimdi böyle Dalmışsam senli rüyalara Ya sen gelsen uyandırsan Duyanmazsam ya ben |
Gözlerime bakıp,
Yağmurum ol gel. Güneşim olup, Aydınlığım ol gel. İçimi sızlatıp, Dermanım ol gel. Sevgime karşılık, Mutluluğum ol gel. Gel, ne olur. ßeni umutsuz bırakıp Yalnızlığımı unutupta gel. |
EGER ASKIN BIR HAYALSE
GERCEK DEGIL YALAN ISE SEVIPDE ACI CEKMEKDENSE SEVME BENI ISTEMEM ########################## SONUNDA TERK EDECEKSEN GÜNAHIMA GIRECEKSEN ACIYIPDA SEVECEKSEN SEVME BENI ISTEMEM BANA YALAN SÖLERSEN SEVMEK NEDIR BILMEZSEN BENI YAKIP GIDECEKSEN SEVME SEVME BENI ISTEMEM gurbet_cicegi |
öldüğüm Gün Başladı Tozlu Yollardaki Yolculuğum
Kuru Sararmış Yaprakların,kırılış Sesleri Ayaklarımın Altında Sarıya Yenik Yeşilin Ortalarında Bir Yerlerde Bu Yolculuğum Yenik Olan Tüm Yenilmişlere Benzer Hallerim Sıradan Acılarım Tutarsız Tüm Umutlarım Ortak Paydasında Umut Onuda Sen Götürüyorsun Yüreğimi Götürdüğün Gibi Bana Bencil Dediğin Hallerinden Biri Gibi Sen Götürüyorsun Canımı Kanımı Bilmem Hangi Tarafımı Bana Kalan Sen Olmayan Sensizlik Basitçe Tanımı Işte Sensizlik Nefessiz |
üşür Sensiz Sokaklar
Geçmez Sensiz Zamanlar Ben Koydum Adını Yalnızlık Dıye Sevenler Anlar Meğer Hiç Unutmamışım Sevmedıklerımı Sevdım Sanmışım Katlandı Acılar Yüreğime Aşk Oyununda Kazanamadım Haketmiyorum Ben Sakın Sevme Bir Daha Görürsem Dayanamam Seni Başkalarıyla Sahte Gülüşlerini Bile özledim Dokunuşunu,nefesini,sarılışını,ısıtışını Herşeyini özledim....... Böylesini Haketmedim Ama Sevgilim Adını Ben Koydum Ama Ben Yalnızlığı Istemedimm........ |
Her Gece.....
Hayaller Kurdum Senin Içinde Bulunduğun Hayal Bile Olsa Mutluluğumun, Tek Sebebi.... Seni Düşünmek Düşüncelerin En Güzeli ++++++++++++++++++++++++ Sen Bende Hep Böylesin Hayatımın Tek Anlamı, Hayalimin Tek Gerçeği, Düşüncemin Aşkı.. +++++++++++++++++++++++++++ Dün Gece Seni Rüyamda Gördüm Kalbim çarptı Bak Yine Gece Doğan Güneşim Oldun Aydınlattın Sen Beni Yine +++++++++++++++++++++++ Sen Bende Hep Böylesin Hayatımın Tek Anlamı Yaşadığım Tek Gerçeğim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.