![]() |
Gittigin zaman gitmeni sevdim
Evreni sevdim geldiğin zaman Kalamanı sevmedim, korkuyordum sana alışmaktan Yinede sevdim gülümsemeyi, mendilimi sallarken seni götüren trenin arkasından. Kırlara ilk kar düştüğü zaman Ölümün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zsaman Ansızın söylediğin şarkıları sevdim Bir çiçekle konuşmanı sevdim Bir güle benzemeni sevdim Eylülde gözlerine bakmayı sevdim DENİZE DÜŞMÜŞ GÜL GİBİ DÜŞTÜM ATEŞE BEN YANGINI SEVDİM YANDIĞIM ZAMAN BÖYLE İŞ |
küçük bir şiirle anlatamam sana sevgimi
anlatacağım kadar söylüyorum işte kalbimi döküyorum sana aşkımı hergün büyütüyorum ilk gördüğüm an biraz şaşırdım kimsin sen nerden geldin diye soramadım sevgimi içimde bir dünya yaptım sana aşkımı bir söylesem KIYAMETİ KOPARACAĞIM |
Seni özledim
Kimseye anlatamadım derdimi Gözyaşalrımı tutamıyorum artık Benden habersiz dökülüyolar Seni özlüyorum bitanem Nerelerdesin "Bitanem" dilimde kaldı Kimselere diyemedim senden sonra kimse tutamadı yerini Senden bihaber yaşanmıyo ben sevgilim Seni unutamıyorum Hala izlerini taşıyorum Seni hala çok seviyorum Seni çok özlüyorum Yalnız kaldım bu koskoca şehirde Yalnız hatıralarımıza sarılıp ağlıyorum Yalnız seni düşünüp ağlıyorum ******* boyu, *******ce |
neden?
neden hep ayrılıklar hep beni buluyor? neden hep imkansızaşklar hep benim kalbimi dağlıyor? neden hep ayrılık yeli hep yanıbaşımdan esip geçiyor? neden hep ayrılık yeli dalımdan bir gül koparıyor? neden kahpe felek hep beni buluyor? neden dostlarım beni hep ardımdan vuruyor? neden? neden??? neden hep fani dünya sevdiğim insanları elimden alıyor? neden hep sevda mevsiminde ayrılıklar başlıyor? neden hep ellerimiz birleşecekken tekrar ayrılıyor? neden hep mutluluğumda gözlerim |
Belki Terk Edip Gitmişsin Beni
Sen Yoktun Hüzün Vardı Odada Anladım Maziye Gömmüşsün Beni Bir Mektup,bir Resim Vardı Masada Bir Kalemde Beni Silip Atmışsın Bu Aşkın Sonu Yok Diye Yazmışsın Her şey Bitti Diye Imza Atmışsın Bir Mektup,bir Resim Vardı Masada Yıktın Gönlümdeki Aşkı Inancı Bilki Terkedilmek ölümden Acı Yazılar Tanıdık Sözler Yabancı Bir Mektup,bir Resim Vardı Masada |
Sensiz Bir Saniye Duramam
Bir Hayal Bile Kuramam Yere,göğe Sığdıramam Beni Yanlız Sen Anlarsın Içme Sakın Dersin Içmem Içipte Kendimden Geçmem Aslı Yok Senden Vazgeçmem Beni Yanlız Sen Anlarsın Sevdan Seninle Güzel Inan Ateşsiz Bağrımda Yanan Ben Can Oldum Sen Canan Beni Yanlız Sen Anlarsın |
Ağlama Dayanamam,üzülme Yapamam
Sabır Gerek Bu Hisler Inan Gerçek Loş ışıklarda Seninle Bir ömür Geçecek Insanlar Bizi Görüp Imrenecek Sevdamız Dilden Dile Düşecek Eğer Varsa Sabır Içinde Bekle Beni Razıyım Seninle Olmaya Seninle Kalmaya Kıymazsan Bana Sonunda Mutluluk Var Anla Aşk Desem Inanma Sevgi Bu Duyduğum Sana Ne Olur Güven Bana |
HAKK'A DİLEKÇE
(Şathiye) Dul gezdirme Tanrım gel bu garibi, Çektiğim çileyi görüver gitsin. Boşuna yazdırma bana şiiri, İçimdeki sırra eriver gitsin. Hatam nedir sana taptım tapalı, Bilmem ki kısmetim niye kapalı, Sakın verme bana eli sopalı, Onu kılıbığa veriver gitsin. Bir göz at hele bak şu defterine, Hödüğü yazmışsın güzel birine, Kaydırıp da beni onun yerine, Üstüne çarpıyı vuruver gitsin. Benim malım mülküm çok diyenlerin, Sırtım pek, karnım da tok diyenl |
ZALİMİN KIZI
Söz ile edemem ilanı aşkı, Bakışımdan anla zalimin kızı, Yıkıldı gönlümün sarayı, köşkü, Çöküşümden anla zalimin kızı. Böyle bellettiler edebi, arı, Göz göze gelmezmiş erkekle, karı, Utanıp kafamı şöyle yukarı, Dikişimden anla zalimin kızı. Nereden düşürdüm sana göynümü, Uçurdun aklımı, aldın beynimi, Ciğer görmüş kedi gibi boynumu, Büküşümden anla zalimin kızı. Geziyom peşinde hep sinsi sinsi, Güler mi dünyada garibin şansı, Hacı Mahmut Emmi sürdü |
ne zaman uykuya dalsam sen gelirsin aklıma,
ellerim titrer hayalin canlanır gözlerimin önünde bir anda, işte o an aşk gösterir hücran ını ve hüsranını, o an dudaklarım sayıklar kendi kendine seni seviyorum diye. ne zaman görsem resmini, gözlerim ağlar gönlüm ağlar, gönlüm anlar o zaman varlığının değerini, anlar o zaman sevdasını. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.