![]() |
Benim için toprak
Senin için gün Senin için dopraga yatmayı bile göze alırım Yeterki sev beni Ben toprak sen güzz gel sev topraklarımı Hem topragımı hemde beni sev Benim seni sevdigim gibi sende beni öyle sev S E N İ S E V Y O R U M SeNaMmMmMmMmMmMmM |
Acı çekiyorum Acı.....
Adı Belirsiz Bir Acı. Gelmiyor Kelimelere. Anlatamam Hiç Kimeseye.... *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Acı çekiyorum Acı.....!!! Gözümden Damlar Yaşı, Kalbimden Akar Kanı, Yüreğimden Sızar Hüznü.... *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* çektiğim Acı.... ölümdende Beterrr.. ölüm Hafifletirmi Acıyı Yine Bulur Seni Mahfeder.....!!! |
Yalanlarla Sevdin Beni..
Bense Gerçek Sandım Seni... Yalan Yılan Olup... Zehrini Akıtıncaa........... Zarar Yine Kalbimin Olduuu Bu Kalp Unutmayı Bildi, Bu Kalp,ağlamayaı Bildi, Bu Kalp,acıyı çekmeyi Bildi, Yalanlarla Sevilmeyi Hiç Bilmemişti... Sağol Yalancı Yarim Sağol.... Kalbimi Cahil Bırakmadığın Içinnn.. Mutluluğa Hasret Bıraktığın; Geçte Olsa Beni Senden Kurtardığın Içinn..!!! |
Biliyorum
aslında sen hiç bir zaman gelmedin bana. Duymuyorsun ! Gitme diyorum sana,gitme ! Çığlıklarım boğuluyor gecenin karanlığında. Gece korkunç, gece sessiz, gece yalnız... Sesim kısılıyor Gidişin bitişi olacak yüreğimdeki heyecanın, Gidişin sönüşü olacak gözlerimdeki ateşin. Beni,yüreğimdeki sevgiyi, Gözlerimdeki bitmek bilmeyen umudu unuttun! Ama ne olur bunu unutma. Gidişin dinderemez bu fırtınayı. Bir fırtınanın uğultusuyla sesleniyorum sana; GITME.... |
genemi ayrılık yine bir veda sahnesi yüreğim dayanmaz oldu ayrılığa
eskisi gibi olamam artık bıraktığın gibi değilim ellerim soğuk gözlerim yaşlı hiçbirşey tat vermiyor dudaklarını özledim güneş batımında.penceremde gittiğin gün diktiğim fesleğen artık koku vermiyor. sensizlikten mahvoldu yüreğim artık gelsende boş gelmesende... |
Gitme
figan düşer denizlere sular çekilir yağmur yağmaz vahalardan kirpiklerime bir rüzgar hıçkırır tenhada, bir dal kırılır boynunu büker sabah kervanları kelebekler ölür gitme bir yıldız küser göğüne, içini çeker bir çocuk şaşırır yönünü rüzgarlar bütün pınarların suyu çekilir solar nazlı çiçekleri kalbimin, üzülürüm gitme öksüz kalır içimdeki imge dağları saçlarını öpen seher yeli, çoban yıldızı bir daha turnalar geçmez, bülbüller ötmez çiçekler açmaz bahçemde |
dudağımda sıcaklığı dudaklarının
gözlerimde gözlerin daima senden ayrılmam akşam olsada bütün *******den ürküyorum GİTME kulağımda fısıltısı sözverişinin özlemler sarıyor yanlızlığımı alışmış dudaklar sensiz istemiyorum... GİTME sendiye solar baharlarım sen diye küçülür sonsuzluğum ağlarım sensizliğime akşam olur gece karanlığı çöker üzerime sensiz *******de ölürüm... GİTME |
bitme bak!içtim,kederlendim,yürüdüm
denize girdim üşüdüm sana geldim düş bitmeden sen bitme bitmeden sevgi gitme bitme bak!koştum,savruldum, hep örselendim cigara ziftlendim illede seni sevdim uzaklarda öyle çok kederlendim günler bitmeden gitme bitmeden hasret gitme bu yangın ******* bu intiar gidersen param parça yüreğimde ağıtlar bu dolun ay gecenin göğsünü yarar benim göğsümde de sana geniş bir yer var düş bitmeden sen bitme bitmeden sevgi gitme |
Ne ******* Gördüm
Sabahlarında Sen Olmayan Içimde Bir Kördüğüm Sensizlikle Sonlanan Ya Ben Seviyordum Sen Anlamadın Yada Sen Sevmiyordun Belkide Yanlış Anladım |
Yine Bir Rüya Gördüm öyle Karışıktıki Sankilim Bir Bimece Bir Binanın
Tepesinde Rüzgara Karşı çakıldım Yere Bedenim Değilki Senden Isteğim Tek Dileğim Vardı Mutlu Etmekti Hayalim Bazen Düşünüyorumda Rüyada Görsem Bu Haline şaşardım Istesem Seninle Neler Yaşamazdım Yar Ben Seni Koynuma Almadımda Suçmu Ettim Sana Kıyamadım Gülüm Ama Benim Alnım Açık Sen Ettiğinden Utan Utan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.