![]() |
ben hiç böylesini görmemiştim
vurdun kanıma girdin itirazım var sımsıcak bir merhaba diyecektim başımı usulca dizine koyacaktım dört gün dört gece susacaktım yağmur sönecekti yanacaktı sameland seferden dönecekti duvardaki saat duracaktı kalbim kendiliğinden duracaktı ben hiç böylesini görmemiştim vurdun kanıma girdin itirazım var emperyal otelinde bu sonbahar bu camların nokta nokta hüznü bu bizim berheva olmuşluğumuz bir nokta bir hat kalmışlığımız bu rezil bu çar |
Bir düş borcun var bana...
Sevgi olan gökyüzümde yıldızlarımı küstürüp özlemli bulutlara adımı yazdığın için... Kara topraklarımdan yağmurunu esirgeyip mevsimlerimin tomurcuklarını rüzgarlarınla susturduğun için... Bir yürek borcun var bana... Saçlarıma taktığım baharı bir hazan türküsü gibi şiirlerime gömüp ağlattığın için... Alacakaranlığın tutsaklığında yıldız yıldız dökülen hüzünlerime inat sürgünlüğe dokunan parmak uçlarınla doğmadan batırdığın dolunaya i |
yıldızlara baktım yine bu gece
o masum bakışlı gözlerini gördüm sevdiğini haykıran dudaklarını dünyanın en güzel resmini gördüm yıldızlara bakma yine bu gece uzaktan gelen bir bulut gördüm üstüme yağdı bir uzun gece her damlasında resmini gördüm yıldızlara baktım yine bu gece ateşler içinde bir bulut gördüm bülbülün umutsuz çırpınışında mazide kalmış bir anı gördüm |
bir zamanlar bu yola ne umutlarla cıktım geriye dönüp
baktıgımda hüzün nefret ve yıpranılmış bir aşk hayat okadar acımasız ki aşık olmaya gelmez be gülüm sevmeye degmez be gülüm |
Ben acilar denizinde bogulmusum
isitmem vapur duduklerini , marti cigliklarini Dalgalar hergun bir baska kiyiya atar beni Duyarim yosunlarin benim icin agladiklarini Oluyum coktan, bir baksana gozlerime Gor, icindeki o kanli cam kiriklarini Bu ne karanlik , bu ne zindan gece boyle Butun gemiler sondurmus isiklarini Ben acilar denizi olmusum, yaklasma Sularim tuzlu, sularim zehir zemberek Baksana; herkes icime dokmus artiklarini |
Belki sisli bir yaz akşamı .
Belkide yağmurlu bir sonbahar akşamı. Cesedimi bulacaklar çamurlar arasında Gelip sana haber verecekler İnAnMaYaCaKsIn Bir elinse silahı bir elinde resmin vardı diyecekler ŞaŞıRaCaKsIn Sonra koşu geleceksin yanıma vansız bedenimle karşılaşınca AğLaYaCaKsIn Sonra eğilip sarılacaksın soğuk vucuduma AFFET Bbeni diyeceksin AFFET beni ama seni çoktan affettiğimi bilemeyeceksin Ve o an bir fısıltı duyacaksın dudaklarım |
Saçlarındaki yakutlar eritir güllerimi
Zülüflerin alev şelaleler, kalbimi dağlar Ararken kokulu mum alevinde yanan hayallerimi Günahı keşfeden çocuk senin için ağlar Ansızın geldin ülkeme, yıktın heykellerimi Ve işte ülkem, yalnız kaldığım her yer Surlarında ismin, kuytularında sırlar saklı Kurulmamış hayallerle avunurken gölgeler Duvarlardan kazıdığım ismin yasaklı Ülkem, senden kaçarken kaybettiğim şehirler Bu aşk, ıssız limanda beklenen gemi Kasırgaya tutulan kelebek |
gidiceksen eğer;
veda istemem veda edersen bana ; göndermem seni ellere eyy yarim gitme... nereye gidiceksin kiii... kalm kalıcakmısın??? seni seviyorum desem bile... nafileeeeeeeeeeeee sadece gitmeeeeeeeeeeeeeeeee mabedini bırakıp gitmeeee.... gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Bİtanesİnden...bitanesine |
unutmaki gidersen;
gitcem deme sadece çek git... sen gidersen ölürüm bitanemmm |
hani bulutlarla bana haber yollayacaktın sen her yağmur damlasına bir
kelime yazacak ben de o damlaları avuçlarıma alıp yazdığın mektubu okuyacaktım söz vermiştin melekler sözlerini getirmeyecek miydi çağır meleğim artık çağır geleyim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.