![]() |
her zaman kalbimde teşıdım seni kimseler alamadı yerini olmadı senin
kadar kimse sevmedi beni yıllardır seni bekliyorum hep bir umut taşıyorum içimde belki birgün yenidenskarşılaşırız diye sevdiğim seni çok seviyorum |
Vakit geldi artık!!
Mehmetçiğin sabrı tükendi artık.. Yüreklerimizdeki ateş köz oldu bekle bizi.. Hain düşman... Gör bakalım bizim asilliği, Biz arkadan vurmayayız, Biz önden dizeriz kurşunu, Köprüye tuzak bilmeyiz, Gözlerindeki ateş göreceksin Korkacaksın? Kahpe düşman.. Mehmetçik ölmez??? Bu vatan bölünmez.... Demediler mi sana? Dalgalan bayrak aşağıya inmez, Bilmiyor musun??Bunu 150 yıl öncede böyleydi böyle olcak Kahpe düşman... Zaman ilerliyor... |
her sabah seninle uyanıyorum seninle uyuduğum geceden,
pencereyi açtığımda nefesimi iki kere çekiyorum birini senin için, çok demenin ne kadar az olduğunu anladım seni severken, uzaktasın yada ben uzağım sana ama sevmek aşık olmak budur işte diyorum dokunmak isteyipte dokunamadığımda sana, sevdiğim,sevgilim,yarim,ne kelimeler seni anlatacak kadar anlamlı nede sen kelimelere sığacak kadar küçüksün, hayat senle güzel,yaşamak seninle anlamlı,sevmek sende özelken çekip gitmek MÜMKÜN MÜ SENDEN |
Senı Sevırdım Men Ey Oglan Her An
Men ıdım Senıncun Odlara Yanan Amma Sen Ne Etdın Cıxdın Ve Getdın Senı Seven Yarı Bır Gun Terk Etdın Verdıyın O Sozler Deme Yalanmıs ınsan Dedıyını Nece Danarmıs Bır Vaxtlar Deyırdın Menı Sevırsen ındı ıse Tek Qoyub Hara Gedırsen? Sene ınanırdım Eh Ne ıse Aramızı Vurdu Kımler Kım ıse Hec Kımı Gunahkar Bılmeyecem Men Cunkı Gunahkar Da Ele Ozunsen!!! |
seni sevdiyime pesmanam pesman
kas qayidardi vaxt doneydi zaman oshvi bir daha men elemezdim meni sevsen de men seni sevmezdim! |
Keşke açmasaydın gözlerini,
Keşke görmeseydim.. Hatırlar mısın bilmiyorum?ama Ben arabadayken karşıma aniden Durdun yaralıydın.. Hatırladın mı! Asker kıyafetiyle ellerin de kan Yardım isteyen gözlerin.. Aldım seni getirdim en yakın köye Gözlerini açtığın da Birinin ismi... Sanırım sevdiğini ismi! Hem kızıyordun.. Hem ağlıyordun.. Gözlerini açtığın da benim Yüreğime ateş düştü.. Halbuki bunu düşünmemem gerekirken Sana aşık olmaya başladım Gel zaman git zaman iyileştim.. |
Sahilde dolaştım dün gece yine
Yalnızlıgımı paylaştı beyaz martılar Bir vefasız yüzünden yıkıldım diye Benimle ağladı beyaz martılar... Kumlara ismini yazdım sana hediye Bir kalp cizdim içine gir diye Dalgalar ismini sildiler diye Denize küstü beyaz martılar... Onlara dün gece seni anlattım Dalga seslerinden ninni dinlettim Dertsiz kalplerini ben dertli ettim Sana sitem etti beyaz martılar... Beni terk etmene inan cok kızdılar Gökyüzüne İNTİKAM diye yazdılar |
Hayat olmuş derin bir kuyu
Sevda denizinin kurumuş suyu Mutlu olmak için bir ömür boyu İnanıpta kimseyi sevme arkadaş Adı var kendi yok aşka inanma Seviyor deseler boş sözdür kanma Bir leyla bir mecnun yaşıyor sanma İnanıpta kimseyi sevme arkadaş Boşuna dönüyor dünya dediğin Bir hayat çıkıyor umut bildiğin Terkedip gidiyor gönül verdiğin İnanıpta kimseyi sevme arkadaş |
Seni düşünmeden nasıl yasarım bilmiyorum,
Sesini duymadan nasıl uyurum bilmiyorum. Ben senle bir bütün oldum, Sensiz yapamaz oldum. Ama gidiyorsun bunu degiştiremeyiz.. Tıpkı zamanın önüne gecemedigimiz gibi... |
Titriyor bak ellerin bana veda ederken,
Ayrılacak ne vardı böylr durp dururken. Bir sabah uyandığında ararsan beni yanında, Göz yaşlarını kim silecek gizlicem ağladıgında |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.