![]() |
ask ne garib sey...
insan asik olunca, ne yapacagini bilemio eli ayagi titrio, allahim bu ne diosunuz... sonunda farkina varmissiniz ki, asik olmussunuz....... |
butun dileklerim yanlızca sana sana yazdıgım tüm şiirler sana gönlüme
kalbimi vermişim sana başka ne yapayım sevgilim sana sen uzaklardasın ben sensiz sokaklarda sensizlik şarkısı dudaklarımda anlamadım beni anlamasanda ne olursa olsun darılmam sana --------------------------------------------------------) seni seviyorummmmmm aşkım semanur |
özlediğin, gidip göremediğindir;
ama, gidip görmek istediğin özlem, gidip görememendir,ama gidip görmek istemem özlediğin ,gidip görmek istediğin- ama gidip göremediğin özlem ,gidip görmek istemen- ama,gidememen,görememen; gene de, istemen özlediğin ,gidip göremediğindir; ama,gidip görmek istediğin |
Seni öyle özlüyorum ki ,
Kalbimdesin ama yanımda değil Yanımdasın ama kollarımda değil Bunu anlatmam mümkün değil. Seni öyle özlüyorum ki , Yıllardır hasretini çekiyormuş gibi Zaman öyle çabuk akıp gidiyor ki ! Bunu anlatmam mümkün değil. Seni öyle özlüyorum ki, Sözlerle anlatamam sevgimi ,özlemi mi Söyleyemem sana seni ne kadar sevdiğimi Bunu anlatmam mümkün değil. Seni öyle özlüyorum ki, Sanki sen dünyanın öbür ucunda, Yanımdayken bile benimle değilsin Bunu anlatmam mümk |
bak yine agliyorum seni sensiz yasamak bana cok koyuyor.neden böyle
oldu anlamıyorum.anladım artık dönmeyeceksın karsılıksız askın yuz karasıyım kimkimi bu kadar sevip beklemiş gectı gunler aylar anladım ki dönmıyeceksin seni hala sevdıgımi bilmıyeceksin bundan sonra adını insafsiz koydummmm.BENDEN ADANA MOBİL TİCARETTE OKUYAN BAHRİYEYE GELSİN...? |
aşkım diye sana taptım
sevdim diye seni öptüm sonunda yıkıldı benim tahtım seni sevmiştim elveda küçüğüm sen mutlu ol beni arama o öldü de beni sorana isterdimki el vur yarama seni sevmiştim elveda küçüğüm acılarım artık beni öldürür bir dostum sana bildirir bir beyaz bir de kırmızı gül bırak kabrime elveda küçüğüm beyazı alırım o çünkü sensin bırak kırmızı gül benim solsun o gül desin sana başıun sağolsun işte hayat bu elveda küçüğüm |
dertlerle doğmuşum onlardan biriyim
belki sana göre ben bi serseriyim birazcık ümit ver bende güleyim neşeyi bilmeyen çile adamıym ızdırap benimle doğar ve batar hergünüm çileyle başlar ve biter hasretlik denen şey içimde tüter ömrümce gülmeyen çile adamıyım hayatın sancısı heran omzumda çilenin eseri baksana yüzümde yıllardan beridir yaşlar gözümde dertlerle ağlayan çile admıyım |
vatan sevgisi iliklere kadar islemedikce;
tüyler diken diken olamaz! hakiki sevgide bırak diken olmayı, hepsi birer mızrak olur yerinde duramaz!! |
bir papa öldü hristiyan oldular.
bir hrant öldü ermeni oldular. 2 günde 15 şehit verdik hangisi türk oldu ? !!!!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!! |
sen kurdun gözyaşlarımın üzerine mutluluğunu
sen yarattın vicdanlardaki yorgunluğu sen icat ettin aşk selindeki durgunluğu şimdi çek çileni artık bana karışma aşk ateşini körükleyen benmiyim sevdalı gönüllere gülen ben miyim aşk kitabını yazıp,silen ben miyim şimdi kaz kabrini artık bana karışma kaderin önünde setler gerilmez vicdansızların kalbine girilmez delicesine sevene öğüt verilmez şimdi çiz yolunu artık bana karışma |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.