![]() |
GÜL DESTEM
Bir güldün elimde Renklere boyanmış Açıp açıp solmuştun Saklıyordum kalbimde Kıyamazdım Umutsuzca gidişine Belki günlerdi Seni bana bağlayan Belki de zaman Bilinmez bir bilmece Görünmez bir ufuktu Güllerindi beni bağlayan Bir tek gülüşündü Yılların hüznü vardı üstümde Çıkartıp atamıyorum Hala o güzel kokunu Saçlarının titreyişini Ellerinin nazikliğini Hissediyorum kalbimde Belki bir umuttu Kandırmacaydı benim için O bile yeterdi bana Dokunsan ağlardım belk |
Geceye inat seninle sabahlıyacam Güneş utansın diye
seninle ısınacam Yastıklar aglasın diye sana sarılacam Unutma birtanem ben hep sana bağlı kalacam |
bir hayaldi benimkisi bir rüyaydı gördüğüm
bu kadar çabuk uyanmak zorunda kalmam belki buna inanmamdı en büyük hatam seni ne kadar sevdiğimi tarifini bile yapamazken bu hayata sen yaşattırdın bu çekilmez acıyı bana inan sendin benim tek beklediğim sendin tek benim sevdiğim benim yazdıklarımı ne sen anlıyabilirsin nede bir başkası senden başkası bana haramdı umut kalmadı artık bende hayallerim tükendi seninle uyanmak istemediğim bir rüyam sonunda kabuslara döndü ve en büyük duam he |
vatanımı seviyorum
ama bırakamıyorum topraklarına basmaya ben bile kıyamıyorum vatanıma canım feda insanların her biride vatanını seviyor canını feda ediyor atatürke gelince türkleri seviyor savaşlara gelince canını göz kırpmadan veriyor aşığım ben bu vatana kim aşık olmaski? sözler bile yetmiyor ona kanlar bile az geliyor cok zaferler yaşadık cook üzüntüler biz sehit oğluyuz haydi türkiyem yürü mehmetcikler kalbimizde ölüyolar herbir gece dünya bile korkar s |
sensin dünya
sen ateşşin baka baka sevdim seni dünyada teksin, güzelsin sevilmeye değersin sensin benim yarim ama ayrılmak demek dünya bitti demek oh oh dersin şimdi güzellerin güzelisin elini sallasan ellisi bizde yoktur ilerisi sevmiyosun beni biliyorum ben seni oh demek kolay senden ayrılmayı sorsana of demekle bise olmaz kalbim bir an bile durmaz severim demekle laf olmaz kalp severse can durmaz aşkı bilen sever seni bilen över of diye içine çeker |
her geçen gün
kalbimdeki acıyı daha fazla arttırıyor yüzünü göremediğim bir gün kalbimde nasıl bir arayış var bir bilsen geçen gün seni rüyamda gördüm dilim varmadı söz söylemeye gözlerine öylece baktım bu benim daha çok ümidimi artırdı seninle olmayı seninle gün geçirmeyi her gün biçare dolaştım sokaklarda seni bulamadım seni göremedim ama biliyorum nasıl olsa göreceğim bulacağım seni hep bu ümitle yaşadım epey bir zaman geçti aradan |
Gelip geçiciydi seni sevmem
unutmayacağım gözlerinde ki yaşı rüyalarımdan eksik olmuyor geri bakamıyorum içimden bir et kopuyor sanki resimlerine bakarak uyuyorum rüyamda eksik etmiyorum seni gelmez bedenim bir daha geri sensiz yaşamak nasıl bir duyguymuş ayrılık vakti gelince anladım keşke bir şansım daha olsaydı gözlerine bakmak içimdeki yangını söndürür müydü acaba ağlamak geliyor içimden.. |
Sensiz hayat bir işkencedir bu zamana kadar sensız nasıl yasaya
bılmısım ınanamıorum senın varlıgına okadar cok ısındım kı yoklugundan korkuorum yok olmandan benı bırakıp arkana bakmadan gıtmenden korkuorum Korkuorum sensız yasamaktan sensız nefes alıp vermekten korkuorum.. bılıorum bu askta sonunda bıtecek sonunda yıne sensız kalacagım korkularım gerceklesecek hersabah sensız gune baslayacagım senın varlıgından haberım olmayacak belkıde bı yerlerde adını defalarca tekrarlayarak hayata gozlerım |
bir kıza asık olursun.
mecnun gibi gezer durursun. zalim sigaranın dostu olursun. öğrenciysen sende asık olursun. kıza teklif edersin kabul eder. olmadık çile seni bekler. asık öğrenci hep bu |
düsündüm bitanem bu gece seni
özlemim büyüdü özledim seni odamda hayalin benimle her an uykular harammm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.