![]() |
seni tanidigim gün hersey degisti basinda aman unuturum dedim ama
sonra git gide baglandim simdi ise seni tanidigim güne lanet ediyorum ve senden nefret ediyorum cünkü ben SENI UNUTAMIYORUM!!!!!!!!!!! |
seni seviyorum cünkü nereye baksam sen varsin.Gülümsedigim,
konustugum, selamlastgim herkes sen.Yedigimdesin, ictigimdesin ve ben seni görmem icin yüzüne bakmam gerekmiyor.Gördügüm her güzel seydesin.Aslinda herseyi güzel yapan sensin.Güzellik,senin varliginla anlam kazaniyor!!!!!!!!!!!!!!!!! |
istemem artık dönme
ben sensiz yeni bi sayfa açmışken tam unutuyorum derken geri dönme istemem yine beni üzme istemem vazgeçtim ben artık ben istemem dönme... alıştırdın beni sensizliğe zorda olsa alıştım sensizliğe çok zor oldu *******ce ağladım belki yavaş yavaş unutuor kalbim yoksa dayanmıyacak unutmak zorunda bıraktın ben senle bir ömür yaşlanırdım sen seçtin bensz yaşamayı artık dönme istemem.... DÖNME..... |
Yoluna çıkmaya cesaretim yok
Her halin yolumdan döndürür beni Şöyle bir bakmaya cesaretim yok Ne yapsam içimden atamıyorum Seni bir başkasından soramıyorum Belalım benim günahların boynuma Helalim benim Kurtulamam derdinden günahlarından Günahların boynuma helalim benim SENİ ÇOK SEVİYORUM ANLAMASANDA |
Kalbimde Bir Hicran Yarası
Mısralarımda özlemin Kokusu Nasıp Deyilmiş Ağla Gönlüm Buda Geçer Her şey Gibi Hasreti Beter Yoklu Bir Cefa Onsuzuk ölümün Ta Kendisi Nasıp Deyilmiş Ağla Gönlüm Buda Geçer Her şey Gibi |
artık güvenemiorum kimseye
ne sana nede bir başkasına biliyorsun sanda çok zor güvenmiştim sonra sana emanet etmiştim hayatımı güvenimi boşa çıkardın bana büyük yemin ettirdin artık kimseye güvenemem senin uğruna canımdan vazgeçtim ya sen sen se:::::... arkana bakmadan çekip gittin nedensiz hiç bi açıklama yapmadan sana güvenmiştim beni bırakmaz demiştim sennn arkana bakmadan çekip gittin SENİ HALA ÇOK SEVİYORUM ama güvenimi kaybettim.... |
Sen Gitdikten Sonra
Ağlar Bu Deli Gönün Ardından *******i ürkek Gündüzleri Ağlak Durur Bir Kuru Can Gibi Sığınır Allahın Yanına Derdini Gizler Içinde Yaş Olup Akar Yüreğinden Tüm Acıları Vede Derdi |
ben ağlarken geceleyin sen entatlı
uykulardasın bu halde seni sevmek anlıyorumki sen hatların başındasın uğruna ölümlere gelmek sensiz bir ömrüneyleyim demek senden bir tatlı bir söz beklerken bu umarsız gidişini görmek senin bu tavırlarınla seni seviyorum |
Ben Hayata KÜsmedİm Hayat Bana KÜsdÜ
Ben İnsanlara Sirt DÖnmedİm Onlar Bana DÖndÜ Ben AŞkima KÜsmedİm AŞkim Bana KÜsdÜ Ben AĞlamadim HİÇ AĞlatan Kader Sagolsun BENİ |
//BİR ANNENİN GÖZYAŞLARI//
Bİr Şehİtdİr Vatani Altinda Bayrani Savunan ÜstÜne Gelen Her KurŞuna Mİnnet Etmeyİp Sİper Alan Sevdİnİ Kalbİne Koyup *******de Yorganina Sarilan Bİr Şehİtdİr DaĞin Tepesİnde Sesİnİ Aleme Duyuran Bİr Annenİn GÖzyaŞidir OĞlunu BayraĞi Altinda Sİmgelİyen Bİr Şehİtdİr BaŞi Dİk BayraĞi Dalgali Kiniyorum Şehİte Kalkan Ellerİ O Sahte YÜzlÜ Amerİkayi Vede BeŞ Para Etmez TererÜslerİ Ne Mutlu TÜrkÜm Dİyene |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.