![]() |
Her gecen gün git gide baglandıgım İçimdeki seni koparamadıgım Birgün
benden gelecek telefonu bekleme Kuracaksam yuvamı bu seninle olacak Seveceksem ömrüm yettigince seni sevecegim olacaksa dügünüm o dügünün güzel gelini sen olacaksın Takacaksam parmagıma yüzük o yüzükte senin yüzügün olacak. .....!!! canım sen kendini biliyosun !!!!...... |
Hayat boş bir dön bak ardına
Yanında kim var Ne halde olduğuna bir bak Yapayalnız bir kuyunun içindesin Onlarca insanın içinde Aklın nerede yine korkakça davranıyorsun farkında mısın Risk almaktan kaçıyorsun yine bir anlamsız sevgi uğruna İstediğin ölüm değil mi İşte ona ulaşabileceğin bir yol daha çıktı karşına Girip o yola kurtul Hayatın anlamsızlığından Her şeyden acılarından Kurtul artık Bir kez dönüp ardına bakarak. |
Yıldızların altında yapayanlızım
Sevgilimi anımsıyorum Herşe ne kadar güzeldi Bana elveda diyecegini Nerden bilebilirdim Ve şimdi,nasıl bitecegini Nereye kadar sürecegini Bilmedigim için memnunum Hayatımızı şansa bırakmamız da iyi O zaman belki acı cekmezdim Ama sevgilisizde yapamazdım Seni kollarımda tutarken Sanki tüm dünyayı tutuyorudum Bir an için kral olmuştum Kralın nasıl tahtından düşecegini bilmiyordum Acaba her şeyin başka türlü olması Benim elimdemiydi |
seni sevmek benim yeminim olsun
sensiz yasamak bana haram olsun günlerim sensiz gectigi icin lanet olsun ölmekse ölürüm yeterki senin icin olsun |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya 'Konuş konuş konuş' derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar |
Peki aşkım sen git
Gözümde yaşlarla bırak beni Hasret kalsın sadice gözlerimde Ve kupkuru şiir satırları O gülüşün gelmiyor artık Rüyalarıma hayallerime Sen çıkıyorsun karşıma Bakamıyorum artık bebişimin gözlerine en bir ayrılık şairi Ben öylesine bir mehtap O anda bütün hüzün bağlanır boynuma Sen hani sen yanımda yoksun ya Ben sensiz nasıl yaşarım Bir gülüşün vardı aşkk kokardı Şimdi güller bir bir soldu Bu gece mehtap şairsiz kaldı Sana bu şiiri yazarken Sadece ne ya |
bana bir şey anlat
içinde sen olmayan bana birşey anlat içinde aşk olmayan bana birşey anlat seni seviyorum demeden bana birşey anlat anlatki içindeki kini göreyim bana birşey anlat beni bensiz yaşarken orada bir birşey anlat bensiz gecen günlerinden olsun bana birşey anlat severken ayrılmanın tadını anlat bana bir şey anlat kırılan bir kalbin acısını bana birşey anlat giderken alıp gitmediğin yüreğim olsun bana birşey anlat böylesine |
merhaba sevgilim
ben seni öylesine sevdimki delicesine sevdim seni sen bana ne dedin sevgilim delidir dedin anlayacağın; ******** çıktın sen sevgilim kaderime mi yanıyım sanamı bilmem ben sana canımı vermeye hazırdım sen bana canını vermeye değil bir tırnağına feda etmezdin anlayacağın; ******** çıktın sen sevgilim bir dost gibi yüreğimi açtım sana ver seni öylecesine sevdimki sen sen ******** çıktın sevgilim ********............... |
bir düşmüydü seninle olmam
ruhumdan terkedilmiş aşk kalbimde açılan bu sonsuz boşluk doldurmuyor yerine hiçbirşey yanlız dolaşıyorum artık sokakları düşünce hayallerim uçurumlardan gidemiyorum ileri, sevemiyorum hiçbirşeyi bir hayal değilmi seninle olmak o hayal bile bir ümit veriyor bana her gün seni bekleyen bu kalbim alevi sönmeyecek hiçbir zaman yıldızlara bakıyorum haber bekliyorum onlardan yıldız kayıyor seninle olmak istiyorken, hiçbir yerde yoksun kalbim hariç, |
ne büyük duyguymuş seni sevmek
ne büyük bulup bulup kaybetmekmiş hastalandığında, sağlıklı olduğum için kendimden nefret etmekmiş ne acıymış senı sevmek elıne dıken batsa yüreğime bıçak saplanması demekmiş hıçkıra hıçkıra uyanmakmış seni sevmek gözümde büyütmekmiş ama ne güzelmiş SENİ SEVMEK |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.