![]() |
Sen yol ardıgım ilk gemi,
Demir attığım son limansın. Beni yakan ilk güneş yüreğimi... Titreten son rüzgarsın. Sen beni ağlatan ilk SEVDAM, Unutamıyacağım son insansın. |
Yoruldum Beee Yeterrr Bu Kadar
Gelde Dinsin Gözyaşım Benki Seni ölümüne Seven Benkı Agladıgımda Ankara'yı Seller Götüren Bi Seni Götüremedi Mutluluga Dedim Yaaa Yorulldummm Artık Gelmiyeceksen Söyle Bekletme Beni Artık Ankaranın Suya Ihtiyacı Var Susuz Kalmak Zor Bee Gülüm |
Yalan dolan ile geçen ömrümde
Arıyor gözlerim, acep nerdedir Bir tatlı kelamdır tüten gözümde Arıyor gözlerim, acep nerdedir Bilirim, garibin kimsesi olmaz Evvel dost diyenler,arayıp sormaz Hatırın sormaya kapıyı çalmaz Arıyor gözlerim, nerdedir Yürekte kanayan dertdir, hasrettir Gönlü bir virane,engin gariptir Bir gelse, bir gülse, ol ki cenettir Arıyor gözlerim, acep nerdedir |
Bakarsan uzaktayım
Düşünürsen aklındayım Hissedersen kalbimdeyim üşüyorsan tenindeyim seviyorsan, ömür boyu seni severim |
Tam Hayallerim Gibisin..
Sevmem çok Kolay Olacak.. Sende Beni Bir Seversen..... Aşkımız Olay Olacak.... Akacak Coşkun Sellerde.. Esecek Deli Yellerde.. Dolaşıp Bütün Dillerde... Aşkımız Olay Olacak.. Gönlüm Bir Deli.. Sevdim Bak Seni Inan Bu Sevgimi Tarih Yazacak.. Aşkımız Olay Olacak... Yakarken Bizi Ateşi... Doğacak Sevda Güneşiii.. Görülmüş Değil Böylesiii.. Aşkımız Olay Olacak... |
BAĞIŞLA
Ya zamanından çok erken gelirim.. Dünya'ya geldiğim gibi, Ya zamanından çok geç, Seni bu yaşta sevdiğim gibi.... Mutluluğa hep geç kalırım. Hep erken giderim mutsuzluğa.. Ya herşey bitmiştir çoktan, Ya hiçbirşey başlamamış... Öyle bir zamanında geldim ki yaşamın, Ölüme erken,sevgiye geç.. Yine gecikmişim bağışla sevgilim.. Sevgiye on kala,ölüme beş......AZİZ NESİN |
Gittin...
Kimbilir kaç deli sevda sığdırdın yüreğine, Işığa üşüşen pervaneler gibi sardılar seni Körkütük aşkların ortasına düştün Yalanların pençesine . Belki birgün, bir gece... Dar bir vakitte belki Hiç beklemezken seni gelirsin diye Ben hâlâ burdayım Sen yoksun ! Lanet olsun ... |
aşkları karşılıklı sanırdım
oysaki aşk tek kişilikmiş benim sana olan sevdamda sadece bana aitmiş ve kimseyle değişilmiyor, yerini kimse alamıyormuş be yalancı |
unutmuştum artık kalbimde yerin yoktu benim için artık ihaneti
alınacak olan bir kişi olarak kalmıştın. takiii bu senin tekrardan gözlerinle karşılaşıncaya kadardı yine eskisi gibi tamamen ruhum uçup gitti bedenine doğru, kalbim yine başladı atmaya ve ben yine gözyaşlarımın arasında dirilip dirilip yok olmaya başladım |
Ya zamanından çok erken gelirim..
Dünya'ya geldiğim gibi, Ya zamanından çok geç, Seni bu yaşta sevdiğim gibi.... Mutluluğa hep geç kalırım. Hep erken giderim mutsuzluğa.. Ya herşey bitmiştir çoktan, Ya hiçbirşey başlamamış... Öyle bir zamanında geldim ki yaşamın, Ölüme erken,sevgiye geç.. Yine gecikmişim bağışla sevgilim.. Sevgiye on kala,ölüme beş...... FATİH ERDURAN |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.