![]() |
Şu an SENi düşünüyorum
Gözlerimde yaş Aklımda SEN varsın hep Daima yanımdasın Şu an SENi düşünüyorum *******im gündüze Gündüzlerim sana çevriliyor Elimde kurşun kalem gözümde yaşlarla Düşüncelerimde hep SEN Aklımda hayalin Elimde kurşun kalem kalmış SENden geriye Ben SENi düşünüyorum Elimde kurşun kalem Resmini duvarlara çiziyorum Kalbimle birlikte Sevdan bir ateş Kalbim üzerinde YANSA DA BU YÜREK RUHUM HEP SENİNLE HATİCEM SANA AŞIĞIM ESMER GÜLÜMMMMMMM!!!!!!!!!!! |
Sadece gözlerime bak
Ve sadece beni düşün bebişim Çünkü ben Her zaman seni düşünüp hayal kuruyorum Ayrılığı düşünme bebişim Sen yanlız benim bebişim olacaksın Ve sadece benim Hep benim kalacasın Dün gece rüyalarıma geldin Gözlerime baktın Ve arkanı dönüp Gidiyorum dedin Ben seni bırakırmıyım bebişim Ben sensiz olabilirmiyim bebişimmm Yanlızlık sadece bir anda gelişir Ama sensizlik bitmez bebişimm En az beni sevdiğin kadar Sana aşığım bebişim Seni asla bırakmam Bırakam |
Hatırlarmısın Bilmem Ayrılığımızı
Bir Sonbahar Günüydü Ağaçlar Yapraklarını Dökmüş Kuşlar Ortadan Kaybolmuştu Son Kez Ellerimi Tutarak -elveda, Deyivermiştin Bir çırpıda Nasıl çıkmıştı Bu Kelime Ağzından Farkında Olmadan Bitmişti Son Kez Baktın Gözlerime Bırakıverdin Ellerimi Sen Giderken Yüreğimden Alıp Gittin Kalbimi |
Yaralıyım, Yaralandım Senin Için
Dile Düştüm,karalandım Senin Için Dile Düştüm,dilsiz Kaldım, Bahçıvanken Gülsüz Kaldım, Leyla Sevdim çölsüz Kaldım Senin Için Gel Bana Bu Kadar Etme, Yeter Artık Dara çekme, Felekten Yediğim Tekme, Senin Için Senin Için. şirazı çile çekendir Al Kapı Kapı Dilendir Boynumdaki Yağlı Kendir Senin Için Senin Için |
Damlayan tanelerdeki o sıcacık ıslaklığın,Beklerim gelsin diye o
kuraklığın,tenimde hiç durmayan o yumuşaklığın,sen ne güzel yağarsın yağmur...Gel götür içimdeki gizemi kalmasın,yok olsun, camlardan süzülen soğukluğun,oluşsun artık,bekletme beni,buğulardaki gizemli AŞKIM..... |
Bitmez bu sevda bitmez gülüm
biliyorum engellerimiz olacak bizi ayırmaya çalışanlar olacak başaramalar gülüm başaramazlar bizi ayıramazlar koparamaz solduramayacaklar gülümüzü söndüremeyecekler ateşimizi bitiremeyecekler sevdamızı bitmez gülüm bu aşk bitmez aşkımızı dağlara yazsak karlar eriyecek okyanusa versek okyanuslar taşacak bulutlara verseek seller olup yağacak bitmeyecek gülüm bitmez bu sevda |
Sensin ilk aşkım,
Sonuncusuda sen olacaksın. İyi vekötü günlerde, Yanımda bir sen olacaksın. Benimle bir ömür paylaşacaksın. Kalbimin en iyi yerinde olacaksın. Bana o gözlerinle daha çok bakacak; Her bakışında kalbimi yakacaksın. İnan aşkım kalbimde bir sen varsın. İlk sen oldun tek sen olacaksın. Bir ömür kalbimde kalacaksın. |
Süzülür kalbime,yalar geçer tutamam, neden bu ayrılık,yanar,tutuşurum
hayal dediğin nedir,bahtsızım kavrulurum.Ayrılık kalbimde,sensizliğimse derinlerde...kalbime konmanı cok bekledim.Umutlar ah bu umutlar yok etme beni görünmeyen derinliklerde... |
Hüznüne dokundum;
Gökkuşağı gibi değildi renkleri, Siyahında kayboldum. Yoruldum,hep yoruldum. Kime dokunduysam yaralı kanadımla, Yalanlarında kayboldum. Masum bir çocuk bakışıyla geçtim Aşkın kör gözlerinden. Yüreğimi büyüttüm, Düşler yetiştirdim minik avuçlarımda. Ağlamayı öğrendim,gülmeyi unuttum. Hırçın denizlerde boşa kürek çektim hep. Yalnızlığın kıyısında unutulmuş bir liman gibi Bekledim durdum. Nereye gittiğini bilmeyen bir yolcunun Sessizliğinde geçti hayatım. |
zalim bügün nasilsin? Iyimisin?
Ben cok iyim senden sonra hayatim daha huzurlu daha mutlu. Unutun mu beni zalim? Ben unutum artik seni düsünmüyor,özlemiyor,sevmiyorum *******i artik senin icin siir yazmiyorum. Evet zalim bazen agliyorum bazen yüregim sizliyo cünkü sana inandigim,seni sevdigim,sana güvendigim icin. Biliyormusun zalim beni gercekten sevmedigini anlamistim. Oysa ne cok sevmistim seni be zalim sana ne kadar deger vermistim!!!! Zalim beni gercekten sevdinmi??????? Biliyormusun zalim bana verdigin herseyi kirdim su en cok sevdigin arabanihani 3 yasindan beri varmis ya paramparca ettim cok zevkli oluyor sanada tevsiye ederim ama sen onu yapmasin be zalim seni her gördügümde kalbim küt küt atardi artik seni görünce migdem bulaniyo zalim. Oysa ne cok sevmistim seni be ZALIM..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:33 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.