![]() |
Dediler ki 'Aşk, yürek yakar, can acıtır.',
Bunu kime söylüyorlar, Ceylan gözlüm, Aşkımız, nicedir garip değil mi? Aşkımız, yetim değil mi? ya. Aşkımız, içte canımızken, Aşkımız, hayat ağacımızken, Aşkımız, kökünden sancılı, Aşkımız, kem gözlerde hapisken, Aşkımız, yürekte atıyorken, Aşkımız, ruha bedel oluyorken, Aşkımız, 'kime ne ki' diyor, Aşkımız, 'İşte Kara sevda bu' diyorken. Aşkım, 'Gurbet ellerin, kafesteki kuşusun', Aşkın, 'Gurbet ellerin, kelepçeli suçlusu', |
Yalnızım,
yalnızlıklardayım. Gene senden uzaktayım. Nasıl ihtiyacım var içimi dökmeye, dertlerimi anlatmaya bir bilsen. İstiyorum ki seni düşünürken, rüzgar esmesin hoyratça içimde. Toz duman içersinde kalmasın hiçbir yer. Yaslanmışım bir ağaca, dalmış gözlerine,gözlerim. Uzakta bir boşluğa asılı kalmış. Şimdi en güzel gördüğüm düşsün. Bir ressamın tuvalinde resmin, arkanda dağlar. Bir perde gibi inmiş gökyüzünden bulutlar. Bir gök kuşağı sanki başındaki taç. |
Git demeler mi
Hiç bilemedim... Ben hep HOŞGELDİN demeleri sevdim.. Hani Yürek kokulu, özlem dokulu, Söylenene Burcu burcu sevmeleri hissettiren! Ben hep HOŞGELDİN demeleri sevdim.. Hani Yıllarca beklenen bebeklere, Döneceği hiç beklenmeyenlere, Avaz avaz söylenen! Ben hep HOŞGELDİN demeleri sevdim.. Hani ' Sen gelmeseydin, ya gelemeseydin Ben nefessizdim Vazgeçemem gelmelerinden 'diyeninden! Yazık.. Gitmek fiilindeyiz şimdi, Çaresiz Biz gidiyoruz bi |
Dalga ile kıyının aşkını bilir misin?
Öncesizden başlayıp sonsuza giden Dalga hep aşka kavuşma özlemiyle atılır kıyıya Dalga seven, kıyı sevilendir Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga Ve döner hep geriye Bilir kavuşamayacağını ama hep koşar kıyıya Her bir dokunuşunda aşkına verir bedenini hesapsızca İşte ben de seni böyle severim yar. Ya bilir misin dağ başında açan uçurum çiçeklerini? Bilirler görünmeyeceklerini.. Sevilmeyeceklerini.. Koklanmayacaklarını.. O |
Senin, o masum çehrenle bütünleşmiş gözlerini,
hafızama kaydettim... El yazması, göz nurun olan gül kokulu vecizeleri, kalbime hapsettim... Seni bir daha silinmemek üzere benliğime yazdım. O siyah, gür saçları yolunu gözlerken ağarttım. Gülen gözlerimi ağlattım... Farkında mısın? Farkında mısın? Kirdim sana şiir yazan elimi. Kestim ismini sayıklayan dilimi. Kör ettim resmine bakan gözlerimi. ve... öldürecektim senin olan kalbimi... yapamadım.. Farkında mısın, sana kıyamadım... Sa |
Ne zaman baksam sana
Binbir acıyla doluyorum. Her bakışta daha bir güzelsin Yeniden, yeniden aşık oluyorum. Uykusuz *******de sen Aşk dolu bu hecelerde sen Çözülmez bilmecelerde sen Çaresiz bir aşka düştüm ben. Bu gece uyku haram bana Senden kalan gönül yaram bana Daha nasıl anlatayım anlasana Her şey bir yana aşığım sana... |
Kahrolayım ne yapabilirim
Seni seviyorum Gittin Dönmedin, gittin de kaldın. Bir gün bir mektup yaz da Yüreğimi gönder bana Sevgisi kalsın sende. Hapishane duvarlarında şimdi kara bir yazı Okunmayı bekliyor. Anlamaz hiç kimse Ama herkesin gözü takılır Takılırda kalır. Oku işte O, benim senle Kahrolayım… Seviyorum işte |
Hafİf Bİr Meltem UÇurunca SaÇlarimi
GÖkyÜzÜne Bakiyorum GÜlÜmsÜyorum....... Sonra HafİfÇe GÜneŞe Uzatiyorum Ellerİmİ Bİr Sicaklik Yayiliyor VÜcuduma Fisildiyorum..... HoŞgeldİn IŞiĞima.. Kuzumuz Ankara |
Fatih'in torunları diyorlar bize
Bilmiyorsan bildirmeye hazırız İzmir'den sürmüştük sizi denize Ege adalarından da sürmeye hazırız Cepheden savaştan dönmeyiz geri Eli silah tutan kalsa bir eri Aslan gibi kükrer TÜRKÜN askeri Limni adasını da almaya hazırız Ordu şahlanırsa tutmak zor olur Sığmaz cephelere her yer dar olur Biz Türklere taviz vermek ar olur Tacizler cevaba hemen hazırız Ne ise bozulmaz yazılan yazı Kimi şehit olur kimisi gazi Limni adasında bayram namazı Tekbir |
bir gün olur sende gidersin ama unutma sen gittigin anda hersey
bitmiştir. unutma kalan degil giden unutulmustur .sen giderken arkanda yarılı bir kalp bıraktın .ve bu kal p sensiz asla yasayamaz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.