![]() |
bir başka anlamı daha varmış uzaklığın, böylesi bir yakınlık ne derin
bir acı,anla, yakınımdasın, yakınımdasın,yakınımdasın,okadar yakınımdasın ki sarılamıyorum bile sana,gözlerinde hep başka ellerin sildiği yaşlar, yüreğinde hep başka dillerin tesellisi... ölümün bile benden uzaklarda olacak sevgili, ne söylesem yapmacık diyecekler sevgili, ne yapsam kasıtlı, kim bilir ne zaman duyacağım haberini ne olacağım? ağlamak bile kolay değil,"kim bu ?" diye soracaklar . |
Yolun Sonu Geldi Işte
Ne Geri Dönüşü Var Bu Yolun Nede Devamı, Yaşanan Yerşey Buraya Kadarmış Sevgilim, Yılların üstüne Yazılmış Bir Sevda Ayrılıkla Söslenmiş Bir Aşk Var Ortada Ellerinle Vururken Dertleri Mutluluğa; Nede Birgün Tek Karşılık Bakışmadım Sana Bu Ne Yaşamaktır Nede ölmektir, Gülüm. Ikisi Arasında Gel Gitler Kaldı Bana; Bu Ne Yaman Bir Sancıdır. Haydi Git Lanet Olasıca Durma Artık; Giderken Arkanı Dönüp Bakma Sakın, Bari Gidişin şerefle O |
Üşüyorum yokluğunda
ne yapıyorsun nasılsın bilmiyorum hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım hayallerimle rüyalarımla özleminle yaşatıyorum seni kalbimde nasıl geçti sensiz yaşamım hatırlamıyorum resimlerini yapıyorum resmine bakarak ağlıyorum nasıl hayaller kurdum, bir bilsen akşam olur gideriz sahile sen yıldızlara bakmayı çok severdin seninle sahilde otururduk yıldızlara bakardık derdin ya ikimizde şu yıldızlar gibi en tepede sadece ikimiz olalım derdin |
Zoruma gideni icime attim
Bitmesin diye bu büyü... yüzüne vurmadim hatalarini Seni bagrima bastim..kopamadim Bile..Bile! Icime sinmeden Ayrilamadim..! Biz Kirlendik.. Sana da, banada eller dokundu Azar..azar kaybettik birbirimizi Gitmelerin korkutmuyor artik beni Kokunu sök duvarlardan! Bütün esyalarini topla! Kapiyi hizli carp kararli olsun! Yalin ayak kaldi bir sevdam daha Kederim bana ders olsun..! Bu nasil ayrilik..? Bu nasil veda..? Gözlerin kal diyor.. |
gözlerini kapat ve düşün;
yanındaymışım gibi söylemek istediklerini söyle; duyuyormuşum gibi seni seviyorum de; -bende seni- diyormuşum gibi bu gece uyuma; gelecekmişim gibi tüm bunları yap, benim hergün yaptığım gibi |
Yüreğim sızlıyor derinden doktor,
Artık sızıyı dindirde bitsin, Gözlerimdeki yaşa bakma sen doktor, Herşeyi bir anda yeter sil gitsin. Hem sevmişti, hemde terk etti, Aşktan korkarmışda o yüzden gitti. Seven insan hiç terk edermi, Yalan bunlar yalan,değilmi doktor. |
Sen olmayan bir seni sevdim aslında, Olmasını istediğim
birisini, Ama olamadın işte. Aynadaki beni sevdim, Yansımandı çünkü. Gözlerini sevdim,yemyeşil gözlerini, Kimseye belli etmediğin. Gülüşünü sevdim,nadir olsada. Yüzündeki çizgileri sevdim, Seni yaşlı gösterdiğini düşünsende. |
Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun?
Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek. Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun? ''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek. Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun? Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek. Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek... Seninle olmanın en acı yanı |
bir gün birileri beni görünce kalpsiz diyecekler olsun varsın
desinler çünkü seni gördügüm anda kalbimi sana verdigimi asla bilemeyecekler |
seni seviyorum gözlerine bakamıyorum
neden die sorarsan gözlerine bakmaya kıyamıyorum benim güzel aşkımmm. şirlerle sana hitap edemem dünyanın en güzel aşkı seni seviyorum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.