![]() |
Haydi gel...Yoksa kaybolacağım karanlıklarda
belki sisli bi kış gecesiü,belki hüzünlü bir sonbahar akşamı. Cesedimi bulacaklar çamurlar arasında, gelip sanada haber verecekler,şaşıracaksın... Sonra kalkıp geleceksin bana,cesedimi görünce taş kesileceksin. Eğilip sarılacaksın soğuk vücuduma O anda bir fısıltı duyacaksın ELVEDA SEVGİLİM!!!!!! |
seni seviyorum anla beni
dillere koyamam sevgimi seni çok ama çok seviyorum zordur bilirim ayrı kalmak senle ben gibi herşey bitmesin. benim güzel sevgilim seni çok seviyorummm(bunu bil aşkımmm.) |
İstemem söyleme bir tek kelime
Sende eller gibi adımı unut Değmesin artık hiç elin elime Sar yeni aşkını benim yerime Sende eller gibi ADIMI UNUT... |
En güzel gün senin doğduğun gündür
Seni gördüğüm her gün benim doğum günümdür. NİCE YILLARA AŞKISI Seni Sevdiğimi ASLA unutma |
Kürkçü Dükkanı"
Anladım Yok Çok döndüm Çok dolaştım Yok En güzeli senin gözlerin Gözlerin Çocukluğumuz kadar sıcak Ve gözlerin Kalan ömrümüz kadar derin Dönenlere Küsme Sakın Sen dünyaya küsebilirmisin Bilki kimine göre baba ocağı Kimine göre yar kucağu şu kürkçü dükkanı dediğin Ve belkide her yolun sonunda sana dönmek En güzel yanı şu gençliğin Çünkü yokki Çok döndüm Çok dolaştım yok Ve bende anlamadım Aslı varken surete gerek yok |
Sevdik işte
Utandık ismine aşk demekten Ucuz insan pazarıydı sokaklar Satılıktı, değersizdi, duygular Yüreksiz iklimler mevsiminde Korktuk belki de Kendimize bile söylemekten... Hiçbir şey alma giderken Bırak aynı kalsın her şey... Arama emirlerinde geçen ismim Pencerende dursun Terinde kalsın Suç unsuru taşıyan parmak izlerim Bir tebessüm yolla bana deniz bakışlı Sevdam, kıyına vursun... Tozlu sayfalarda bıraktım ten yangınımı Belki tesadüftü bu aşk Geçip gidiyor |
yolumdan çekil yavrum
bağlasalar duramam demir asa demir çarık dedim neyleyim! yolculuk dedim ağaçlara tünedi yine akşam kargalarla bir rüzgar kendini yerden yere vuruyor kırık dökük yıldızlar belirli uzaktan telsiz mevceleri ardım sıra koşturuyor anamdan yolcu doğmuşum yedi dağın yolları kalbimden geçer salkım salkım mısralar gelir içimden dudaklarımda yağmur damlaları alır beni yollar beni alır gider anamdam yolcu doğmuşum nehirlerle birlikte denizlere kavuştum akşam dedim |
Unut bu sonu gelmez sevdamızı...
bırak yeni güneşler doğsun semalarında bulutlar gizlemesin yıldızlarını yeniden başlasın herşey yeniden doğ bensiz şafaklarda. Unut can, unut senin için yazdığım sevda şiirlerini. De ki; bir rüya idi bitti. De ki; bir hayaldi, solgun aynalarda yansıyan. De ki; bir romandı, sonu koskoca bir hiçle biten. Unut beni can, Unut vakit varken... |
seni seviyorum diyorum, ama sen bana
inanmıyorsun senin için aşkımdan ölürüm diyorum ama sen bana inanmıyorsun sana aşkımı ilan ediyorum seni sevdiğimi söylüyorum senin için canım feda diyorum ama sen bana inanmıyorsun |
hadi gel yoksa kaybolacağım karanlıklarda....
belki sisli bir kış gecesi belki hüzünlü bir sonbahar akşamı cesetimi bulacaklar camurlar arasında... gelip sana haber verecekler bir elinde resmin bir elinde silah vardı diyecekler..... inanmayacaksın....... kalkıp geleceksin yanıma cesedimi görünce taş kesileceksin senin için neler çektiğimi bir bir anlayacaksın..... affet beni diyeceksin seni coktan effettiğimi bilmeyeceksin..... eğilip sarılacaksın soğuk vücuduma işte o an bir fısıltı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.