![]() |
arkda bırakıpta acı dolu bır kalbı yılarsonra yıne arıcaksın bunu
bılıyorum.Ama benım kalbımı acıtacak tek sey senın gözlerınden akan yastır.Hayat belkı yorucu ola bılır bazen bır anlık hatalar buyuk sorunlara yol aca bılır ama onemlı olan bu engelerı kucuk gurmek tır .Sözlerle bıten tek acı ayrılık tır ama sözlerı yok eden gölumseyen gözlerdır. sensız olmak tan sa bensızlıkten yok olmak daha iyidır keske ayrılık kolay olsaydı o zmn senı sımdıyedek coktan unutmustum belkıde suan benım kalbımde y |
Ben seni rüyalarımda sevdim
Rüyalarımda O an Odama bir girdim ki sen Kitaplar düştü elimden aniden Kalbimden vuruldum birden Tıpkı her saniye olduğu gibi Seni tanıdığım günden beri Artık içi boştu her şeyin sensiz Senin sevgin hariç, sevginin, hayatın İnsanların, ruhların, mehtabın Pencereme düşen yıldızların Her şey boştu, saçma, kurmaca idi Ve anlamıştım, anladım ve ağladım ardından Gelmeyişinin ardından Yaşamımı, kalbimi bağlamıştım, bırakmadım Bırakırsam sürünürdüm çünkü |
arkda bırakıpta acı dolu bır kalbı yılarsonra yıne arıcaksın bunu
bılıyorum.Ama benım kalbımı acıtacak tek sey senın gözlerınden akan yastır.Hayat belkı yorucu ola bılır bazen bır anlık hatalar buyuk sorunlara yol aca bılır ama onemlı olan bu engelerı kucuk gurmek tır .Sözlerle bıten tek acı ayrılık tır ama sözlerı yok eden gölumseyen gözlerdır. sensız olmak tan sa bensızlıkten yok olmak daha iyidır keske ayrılık kolay olsaydı o zmn senı sımdıyedek coktan unutmustum belkıde suan benım kalbımde |
Ah bir anlatabilsem
Yüreğimin bitmeyen sancılarını Ah bir söyleyebilsem Tükenişin ayak seslerini Sevgimiydi bırakıp gidemeyişim Yoksa hayata direnişmi Kelimeler tıkanıyor boğazıma Konuşsam Anlatsam Feryadımdan gökyüzü parçalanırmı Gözyaşlarım yağmur olup düşermi denizlere Zor olan neydi Sevmekmiydi yoksa bırakıp gitmekmi Yılların yorgunluğu çöktü üstüme Ah yıllar ah Umutlarımı hayellerimi Seninle bıraktım Saçlarıma düşen beyazlara Ah hayat ah Yüreğimden sessiz çığlıklar yük |
YanLızLarı oynuyorum bu sefer!
ağlıyorum ! hıckırırken göz yaşlarımLa yazıyorum, KaranLıkLara İsmini. Hayalin Canlanıyor Gözlerimde ! Ama Sen Gidiyorsun ! Dönüşü Olmayan, SisliKaranLıkLara Gidiyorsun Sevdim Bir ZamanLar seni Hala Seviyorum Hergün Anımsıyorum GözLerini Saçlarını İzliyorum Uzaktan. Ne Güzeldiler Kalbime Sığmıyordu Aklımdan Geçenler Ama Git ! Hadi GiT! Son Gece Bu ! Kim Saracak Beni ! Kim Sevecek! Dur! Dokunma Yüreğim Yanı |
Hayat Denilen şu Kavgada Kalbim
Yenik Düştü Sevdaye Yaşadığım Mudetce Tek Tek Seni Sevdim Yar Sende Beni Anlamasan Başka Kim Anlar? |
Geçtiğim yollara mayın döşensede
Öleceğimi bilsem basar geçerim Sana olan aşkıma yalan desende Bu sözlere inanmam güler geçerim Bu aşka ettiğim yemin bozulmaz Kalbime başka isim yazılmaz Gönülden seven hemen unutmaz Bir resmine daha bakar geçerim Gönülden gurbete bırakma beni Kalbim dünkü gibi seviyor seni Unutmak kolay mı? O ilk buseni Engeller korkutmaz ezer geçerim...! |
Bana hayatta tek acı vermeyen sen vardın sevgili,
Sadece sen vardın şu hayatta, benim zannettiğim; Yanılmışım bir kez daha, sende gittin; Beni o kop koyu karanlıklara bir anda ittin. Diğerlerinden farklıydı hayatıma girişin ve diğerlerinden Bambaşkaydı gidişin. Hiçbir son bu kadar yıkmamıştı beni, Günün birinde bir başkası o acıları unutturacaktı. Ama sen hepsinden farklıydın, Hiçbir kimse silemedi içimdeki seni, Olmuyor be sevgili silinmiyor içimdeki o muhteşem eşsiz sevgi, Bazen s |
özgem senin olmadıgın bir şehirde ben nasıl yaşarım senin olmayan aşkı
ben nasıl yaşarım peki senin olmadıgın bişehirde ben nasıl nefes alırım çocuklugundan beri seni seven ve senin yerini kimseleri getiemeyen faruk nasıldayansın özgem kollarında yaşlanmak ve kollarında ölmek istiyorum.. |
Yaşıyor ama uzaktaysam senden
Bil ki seni hiç unutmadım Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Senden yada benden ne farkeder Şeytana uymuş aşkı yakmışız Adımı söylemezdin bana seslenirken Aşk derdin,aşkım derdin Her aşk dediğinde Beni kendinde daha da aşık ederdin Buluştuğumuz anları hatırlıyorum Güller açardı gönlümde sen gelirken Üç-beş saat bile ayrılsak Yapraklarım dökülürdü sen giderken Yanyana duran iki yıldızdık sana göre En parlak,en güzel olanı bendi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.