![]() |
Hücrem
Cezaya çekilmiş mahküm gibi Neştere vurulmuş gülüm Esip gelme sevda Hücrem dar Dönüp durma sevgili Kovalama gönlümü Başım belada Katma muhabetine beni Yüreğim yara Sineye sığmaz tarzın Çekilmez sevdaya nazın Dallarımda ayazın Tükenmez senin karın Ümit Fatma Uçar |
Işığın Çocuğu
Karanlığın ışığı yoktur Oturttunmu köreltir İçini yedirtir kendi içinde Göremezsin ışığın evini Çocuklar doğurmuş Bize bakıyor ışık ana Uzat ellerini ışığa Korksun bizden karanlık Girsin içimize ışığın çocuğu Aydınlığa yakalım ışıkları Uzanmasın artık Umutlarımıza kara eller Doğalım karanlığın gözlerine Aydınlansın köşe bucak Işığı sevmez virüsler Dökülsün canımızı yakacak ne varsa Ümit Fatma Uçar |
Işık
Keder arıyorum sen görünmeyince Karanlık kokuyor havanın nefesi Kulaklarımda poyrazın hırçın sesi Tünemiş soluğuma sessizlik Gel de ahlarımı kovala Açılsın küflenmiş düşlerim Işığımın abidesi Gözlerinden geçir güneşleri Ulaştır açılsın nefesim Endamını da kat görsün gözlerim Melteme sarıl da gel Gözlerimdir yerin Ümit Fatma Uçar |
Işıklı Çember
Işıklı çemberim Renk renk desenlerim Işığında kamaşır gözlerim Güldükçe açar çiçeklerim Daraldıkça sıkışır yüreğim Karardıkça uyuşur elim kolum Hep dönsen renkli ışıklı Hiç gam yazmam ben Ümit Fatma Uçar |
İçimden
Bi gitmedi Sancıya dönen ağrım Soldurdu günümü Seherden devrilip Taşındı öğlene Oldu halim selim Bulandırdı ikindiyi Gör halim Kuruldu akşam sefama Dokunmayın sakın Yerleşince semanın gözüne Geceylen döner Çekilmez zalim Kaldı başımda asalak Usandım Gitmezse eğer Ben gideceğim içimden Ümit Fatma Uçar |
İçin İçin
Kof bir kütük gibi içimde tükenirken Bir çınar gibi duracağım Penceremden güneşe bakarken Bir taraftan yıkılacağım Bana zaman tanı çilem Senin için yeniden biteceğim Ümit Fatma Uçar |
İçirmişler
Dünyaya içirmişler Dönüyor serseri serseri Üşüşmüşler başına Canavarın elleri kolları Koparıp koparıp Tıkıştırıyorlar Doymuyor bir türlü karnı Birlikte yalıyorlar Bulaşan ellerini Ümit Fatma Uçar |
İflas
Beyaz perde geçiyor Gözlerimin önünden Boş oynuyorum Figüran bile değilim Kendi sahnemde Oturmuşum görünür yere Görünmüyorum kimselere Yok oynuyorum Kendi perdemde İskeletim durur yerinde Ruhum görünür Bazen sahnede İflas etmişim galiba Kendi içimde Ümit Fatma Uçar |
İki Bin Yedi
Daldın hayatıma ansızın Halaylar koşturdum yalnızdım Sarıldım kollarına umut diye Kıyım kıyım ettin gidiyorsun Gitme diyemem sana Artık dolayamam kollarıma Sen de yamanmışsın anladım Git fazla oyalanmadan İzin isteme benden Çek git geldiğin gibi Görünme bir daha Kederlerini de al yanına Başka hatıra bırakma sakın Ardından akmasın göz yaşım Anlayamadın odur tek ahım Bakma ardından bitti saltanatın Ümit Fatma Uçar |
İlham
Eğer korktuğum olurda Birgün bırakıp gidersen Manzumeyi alıpta Heceleri koparırım dizelerinden Sözcükleri boğarım İsyan çıkarırım alfabene Kömürle çizerim Kara tahtalara kederlerimi Gitme Gitmez de kalırsan Yakarım inan Bütün kara tahtaları Güneşi fener ederim Deniz mürekebim olur Bulutlar sayfam Dağlar kılavuzum Yıldızlarla yazacağım Seni atlasa Mehtapta demlenir aya içeriz Gitme Ümit Fatma Uçar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.