![]() |
Gözlerim Kalmasın Yollarda
nerdesin sevgili şairim? günlerden beri sen nerelerdesin? ellerimi tutmasan da bir 'günaydın'bir 'merhaba'der misin? senden davetsizce sessizce çıkıp gelirsem bir gün rüzgar olup bir meltem yeli gibi benden tarafa eser misin? bir nefes bir besin gibi ihtiyacım var dersem sevgine neden diye sormadan vitamin deposu sevgini bana verebilir misin? ne olur çaresiz bırakma beni gözlerim kalmasın yollarda ansızın sen de çıkıp gel buralara kırları bahçeleri rengarenk açmış her yer yemyeşil olmuş baharda laleler güller karanfiller olur musun? ıssız köşelerde heyecanla sen de beni bekler durur musun? 07.06.2005 Hüseyin Erdoğan |
Gözlerimde Açan Baharsın Sen
bir bahçede gül olsa binlerce ben bir tek seni koklarım ömrümce düşlerimde sen olmalısın her gece adın dudağımda durmalı hece hece seni öylesine özledim ki şu anda senin için çiçeğe hasret arı gibiyim sana o kadar hasretim ki dalgadan yoksun kum gibiyim güneşe hasret gün gibiyim gözlerin silah bakışların kurşun beni kalbimin orta yerinden vursun her sözün çiçekler açıyor gönlümde bırak da sıktığın kurşun hep yüreğimde dursun gözlerimde açan baharsın sen şimdi seninle renkli bakıyorum dünyaya inan ki senin sevdanla yaşayacağım ebediyen yaşadığımı senin gelişinle fark ettim inan sakın beni gidişinle hüzne boğma canan beni sensiz bırakıp da bana yarı ölümü tattırma ne olursun şairine bu dünyayı sensiz yaşattırma 19.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gözlerime Kelepçe Vururum
senden sonra ne oldu böyle bana hep başım ağrıyor yüreğim acıyor kafam da sürekli zonkluyor ateş içindeyim bedenim yanıyor her yanımda derin bir sızı var gözlerimden bir ırmak doğar gece gündüz demeden akar sen sen nerdesin ey yar? uzaktan seyredecek misin böyle? hiç durmasın mı mahşere kadar? gönlümde açmıştı bir bahar şimdi bir tek çiçek bile ne arar yüreğimde esmiyor tatlı bir rüzgar kayalara aşkımızı kazımıyor dalgalar gittin gideli hayatım tarumar yokluğunda buralarda çıldırırdım inan iyi ki beni teselli eden senli anılarım var gelmiyor senden bir müjdeli haber beni korkutuyor artık sensiz ******* sahilde ellerim cebimde dolaşır dururum üşüdükçe neredeyse donar avuçlarım yokluğunu kılcal damarlarımda duyarım her anımda sensizliğimedir isyanlarım ben yine de senli hayallerle avunurum seni görürüm umuduyla rüyalarımda gündüzleri bile gözlerime kelepçe vururum 03.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gözlerime Sisler Düşürme
bir bahar gibi rengarenk açmışken yüreğimde bir şeyleri bahane edip de sakın hazana çevirme kalbimi yüzün yüzüme değmişken ne olursun gözlerime sisler düşürme buralarda senden uzakta yakıp kavurma bedenimi haydi bir rüzgar gibi hızla esip geçiyor ömrümüz beni al yüreğine de sevelim birbirimizi delicesine yer yüzünde her yerde sevdamızla duyulsun ünümüz sarmaş dolaş olalım bu alemde ben bir duygu yükü sevgi seliyim akar dururum senden yana ben artık senden başkasının eliyim sen de bu muhteşem sevdama kapıldın değil mi sevdiğim? 30.06.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gözlerime Yapıştın Kaldın
senin olduğun yerde hiç olur mu gece? insan senin yanında hiç düşer mi derde? ben rüzgar olsam seni eserim ömrümce bahar olsam da çiçek diye seni açarım bahçelerde sen mevsimlerden baharsın kainattaki en çok sevilen yarsın ölünceye değin seni bir tek benim kollarım sarsın gözlerime yapıştın kaldın sevdiğim baktığım her yerde bir tek seni görüyorum benim yüreğim yalnızca senin seni kalbime günden güne daha sıkı örüyorum hayatın sensiz hiçbir anlamı yok inan saatler dursun sen kollarıma atıldığın an benim için senin gelişinle başladı yaşam ben artık bir gün bile sensiz olamam ne olursun öyle uzaklarda durma beni hasretinle buralarda yakıp kavurma eğer seninle kavuşamazsak bu dünyada bil ki seni bekleyeceğim mahşerin kapısında geç kalıp da sakın beni darda bırakma oralarda 25.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gözlerimle Seni Okşayıp Seviyorum
gönül bahçende açtığım çiçeklere sevgiyle bakıyor musun? onların kokularını içine çekip çekip de beni özlediğini söylüyor musun? ellerinle dokunup dokunup da güllerimi sevip okşuyor musun? hasretinle yandığımı düşünüp de şairim seni seviyorum diyor musun? sevgili şiirim çok şeye alıştım da ne sensizliğe ne de yokluğuna asla eğer düşlerimde olsa da göremeseydim seni aşkınla kavrulurken buralarda çıldırırdım delirirdim vallahi her gördüğüm bahçedeki çiçeklerden birine senin adını veriyorum oradan her geçişimde de durup durup da gözlerimle seni okşayıp seviyorum sanki karşılık verircesine her bakışımda sana sen de adeta gülümsüyorsun bana açıyorum kollarımı senden yana birdenbire atılıyorsun benden tarafa inan ki ikimiz de ayakta sarılıyoruz birbirimize sımsıkıcasına hem de hiç ayrılmamacasına umutluyum bir gün seninle mutlaka kavuşacağız bir yol ağzında ondan sonra da anlarsın ya! 27.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gözlerin Benden Ayrılmasın
Bırakıp gittin beni tek başıma Keşke çıkmasaydın gönül tahtıma Madem ki böyle çekip gidecektin Neden beni delicesine sevmiştin Mevsim yaz olsa da baharım sendin Sen benim bitmeyen hayallerimdin Hani mahşere kadar sevecektin? Yalancı ben miyim yoksa sen misin? Eğer bir gün bana dönersen geri Ne olur sıkıca tut ellerimi Bırak bakışların hep bende kalsın Sakın gözlerin benden ayrılmasın. Hüseyin Erdoğan |
Gözlerin Bir Çiçek Bahçesi
ne de güzel sen benim ışığımsın uzaktan da olsa yanar durursun sen benim karanlığımda pırıl pırılsın beni zindanlarda bırakma ne olursun gözlerin sanki bir çiçek bahçesi yüreğin inan ki bir bahar mevsimi doğa seninle açıyor rengarenk bil ki dünya seninle buluyor ahenk senin güzelliğin de bin kraliçeye denk ne de şanslıyım ben seni seviyorum senin de beni sevdiğini biliyorum o halde ben kainatın en yakışıklısıyım senin tarafından çılgınca seviliyorum kendimle ilgili yazdıklarım birer espri asıl benim şuramın röntgeni çekilmeli işte benim bir de yüreğim görülmeli kalbim bir nehir bir okyanus bir sevgi seli bil ki bu şair de senin sevdanla olmuş deli haydi sizler bir akıl verin lütfen bana bu çılgın aşığa ne demeli ne söylemeli bence bu şair sevmeyi sevilmeyi dorukta hak ediyor denilmeli öyle değil mi? 21.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gözlerin Değdi Gözlerime
dün gece düşlerimde gözlerin değdi gözlerime dudaklarına gelince teğet geçti nedense buz kesildim o anda ellerin de ellerimdeydi oysa düşündüm durdum uyanınca insan kendisini baharda hissediyor senin yanında olunca ben senden sonra bir tek bu mevsimi tanıdım sıcacık havalarda yeşillikler içinde yaşadım hep zifiri karanlıklardaydım renkleri seninle tanıdım ben seni ilk görüşümde mevsimlerden bahar sanmıştım şimdi anlıyorum ki yanılmışım meğer sen yılın dört mevsimi baharmışsın 21.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gözlerin Gözlerime Değse
yapraklar gözlerinden alıyor rengini çiçekler bakışlarında buluyor ahengini gönül bahçemin ta kendisisin sen beni göklere çıkarırsın inan her sabah goncalarını benim için açıversen her önünden gelip geçen hayranlıkla bakacak sana kimileri kıskanacak bazıları imrenecek havana bir gün olur da teşekkür etmek istersen bana sabahları uyanınca tebessüm ediver benden yana ne de güzel ne de heyecanlı seni sevmek bana mutluluk veriyor sana seni seviyorum demek sen gelinceye şairim ben geldim deyinceye kadar artık sana düşüyor beni buralarda teselli etmek gözlerin gözlerime değse yapışır kalır inan yüreğin kalbime kaynayıverir o an haydi gelip de ellerimi tutuver sevdiğim ben henüz bu rengarenk rüyamdan uyanmadan 17.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.