![]() |
Gözlerim Seni Arar
Gözlerim seni arar Seni ararım ben Yanlızca ben ararım seni Yanlızca gözlerimle mi Değil Gözler en vurucu silah belki Ama ya duygularım Ya düşüncelerim Ya beynim Onlarda hep izler seni Gözlerim sözlerini Ve yalın yalın Yanlızca seni Gözlerim seni arar Açılırsa kapılar Gözlerim seni arar Sonra kıyamet kopar Gözlerim bu Benim gözlerim Hep seni düşler Yağmurlar gri olur Ben seni düşlerim Yağmurlardan önce Yağmur yıkar Ben gözlerimi bırakırım Gözyaşlarımın Gözlerim seni arar Sen beni ararmısın insafsız Sen benim olurmusun Gözlerimin içinde Taa göz bebeklerimde Gözlerim yorgun şimdi seni aramaktan Seni sormaktan Gözlerimle sorardım Bilirsin sen insafsız Aşık olmuş diyorlar Sevdiğin bu gözlere Gülüp geçiyorum ben Bu anlamsız sözlere İnermisin Çıkarmısın Dağlara hiç heyecanla |
Gözlerim Şafak Grisi
Kalıntılar gökyüzün de Gökyüzü tenimiz de Tenimiz karanlık Tenimizden ta gözlerimize Uzanıyor umutsuzluk El veriyor yamaç sarıları Buğday başaklarında Damarları terimin soğuyor Ekmeğimiz nerde Abu'm Gözlerim şafak grisi Martı beyazında Bileklerimdeki damarlar Şalvarımın yaması kırmızı Bütün renkler karanlık Siyah şimdi dumanlar Bebeğim ağlıyor Üşüyor yakasız mintan içinde Odunumuz nerde Abu'm Buda geçer diyor Nasırlı ellerin iri iri Sırtımda Gözlerinde Asırlık En tatlı korumacılık salvosu Bıyıkların titriyor Sen nerdesin Abu'm |
Gözlerime Hüzün Çöktü Bu Gece
Söz vermiştim,affet,yutamadım ki Sevdanı gönlümden atamadım ki Sensiz uykulara yatamadım ki Gözlerime hüzün çöktü bu gece Sensiz ne yaparım,nasıl yaşarım Şu yüce dağları nasıl aşarım Dönülmez yollara doğru koşarım Gözlerime hüzün çöktü bu gece |
Gözlerin Aydın
Artık elbisem değil,bayrağım üniformam Artık yeryüzü değil,mavi göklerdir yuvam Yıldızlar sevgilimdir,artık yarimi sormam Mehmedin şehit düştü gözlerin aydın anam Ruhumu incitirsin ağlama öyle sakın Yıldızlar ışıl ışıl bakın göklere bakın Selam vermek isterseniz bir ışık yakın Mehmedin şehit düştü anam gözlerin aydın |
Gözlerin Konuşur
Gözlerin konuşur Dudaklarına kırmızı biber sürünce anılar Bir yaylı faytona biner tükenişin Düş kırıklığında hayat yolunun Zıplar da zıplar Gözlerin konuşunca Şaşırır gözlerim Bir sarhoş gibi yalpalar Sevdasının dolambaçlı yollarında Gözlerin gözlerime Konuktur şimdi Birazdan dansa davet edecek Anılar valsinde Gözlerim gözlerini Yanağın pembe Yüreğinde yangın Ve bedenin pür telaş Akacaksın bana Ve gururunun beyaz bayrağı Dalgalanacak Teslimiyetinin Gönül kalesinde |
Gözlerini İstiyorum
Gözlerini istiyorum Yanlızca gözlerini Bakışlarını değil Yanlızca ela gözlerini İstiyorum yanımda Giyisilerimde Ve eğer istersen tenimde Yanlızca Gözlerini istiyorum Tanrı kısmet etmesede Varlığın yanıbaşıma Razıyım gözlerinin arkadaşlığına |
Gül'ü
Sıktıkça yumruğumu Gevşer mi yüreğim Gül'ü Sırılsıklamım Tanımadığım bir yağmurdan Gül'ü Bilmediğim yollarda yürümek zor Zor yabancı diyarlarda Sevgiyi yaşamak zor Gül'ü Anlat bana sevgiyi Öğret sevmeyi Zaman geçmeden gülü Ölüm belki tanıdık çıkar Sevgiyle hemşeri olmadan Gül'ü |
Gül
Gül biraz.. Bak nasıl top oynuyor zaman Büyümüş çocuklarla Kuru bir tarlanın ortasında Nasıl temizlemeye çalışıyor Saçları siyah yaşlı adam Aşınmış kapıların paslı menteşelerini Nasıl kavga ediyor Bekçi elbiselerini giyinmiş prens Yaşlı atların bahçıvanıyla kıran kırana Nasıl küfürün kelimeleriyle Şarkı söylüyor imsanlarına Kapıları altınla yıkamış şehrin Nasıl bakıyor? Cin gibi değil mi Satıcı Balıkların ölüsüne Heyecanını saklarken Gül biraz... Bak nasıl dalga geçiyor Savaş meydanlarının muzaffer kumandanı Yanmış cesetlerin kokularıyla Borazancı çalarken ricat borusunu Nasılda düşünüyor Akşam seyrettiği filmdeki kadının öpüşlerini Kaşarlanmış adamı Gül biraz Geceyle gündüzün kavgasına saatler için Nasılda sahipleniyor güneşi Bencilce utanmadan Ya atılan o zar ne Nasılda kızdırdı şarapçayı ayık başına Gül biraz Nasılda üşüyor altın dişli avukat Kürkünün içinde korkusundan soğuğun Nasılda telaşlandı İmtiyaz sahibi O ciddi gazetenin tirajı On bine düştü diye Gül biraz Kazan kaynıyor Gül biraz Objeler belirginleşiyor Gül biraz İnsanlar kızıyor ağlıyor gül Gül biraz.. Hayat eskilerin dediği gibi Herşeye rağmen devam ediyor... |
Gül Adına
Saklanma Saklandıkça gelir peşinden Gülün kurusu toz pembe Al kokla sev okşa Konuş onunla Onurlanır dünya Yeşil tabiat canlanır Kaçma Kaçtıkça intizar eder peşinden Seker düşersin durup duruken Sıkıntılar basar gül yüzünü Sevginin çevresinde işlenir tül tül Kanaviçe hanım acılarıyla Çık karşısına Aç kollarını gök yüzünü kucaklarken Nasıl sevinirsen büyülü maviyle Öyle mutlu olursun gül şeker Tozlu yolar varmış Ter kokan tuz kokan Cırcır böcekleri ve kaplumbağalar İsyan edermiş unutursun Yeter ki sev Yeter ki iste Zaman düğün olur o zaman |
Gül Kokuyordu Anılar
Delilikti Ker***ten evler yapmak Saman ve toprak Suyu kıskanıyordu beklemekten Ben yorgundum mutluluktan Mesuttum yıllar sonra Ve ilk defa gülüyordum hayata Acılarım dinmişti Ve içimdeki yangını Küllendirmişti hayat Oysa yarın hala belirsizdi Ve hala gül kokuyordu anılar Ama ben ker***ten evler yapıyordum Deliler gibi Hiç yorulmadan Saman ve toprak Yorgun düşüyordu Hırpalanıp ellerimde Hırsım suyuna karışmıştı çamurun Ker*** keserken Ve yoğrulup katılaşıyordu yüreğimde Yorgundum mutluluktan Ker***ten evler yapıyordum Ve gülüyordum hayata |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.