![]() |
Etrafıma Bir Baktım da
Bir kalorifer borusuna dahi, ..........tutunmaktan yoksun ...........insanlar var yurdumda. kör olsun bütün kömürler .....diyeceğim neredeyse, göçüklerde ölenler ........aklıma gelmese. ki kimi zaman düşünmeden ..........edemiyorum; bir arenada, insanları dövüştürmekten, ........zevk mi alıyoruz yoksa. gerçek şu ki; ...'kan değiş tokuşuyla .........aldığım meyva suyu' tat vermiyor acıdan başka. Ahmet Aksoy |
Evham
taşkın mevsimlerde gül baharı buket buket açılan sevgiler biz hep sevdik bizim olanı içimizde büyürken hüzün tohumları hüzün ah o vazgeçilmez tutkusu ömrün mutluyken unutmak korkusu belki bir cüzdan belki bir anahtar gibi acıtsa da hep evham güzel olmalı acı da bir tattır damağa lezzet veren çalıştık ama her şey mümkün olmadı belki de düş düşünceden sıyrılmalı her tat güzel olmalı Ahmet Aksoy |
Exit
hayat dediğin tuzlanmış deri kokmasın kokmasın tuzlayın 'ben ki ömrümce emilmişim lakin sömüren dişleri görmemişim' pazarlık kaldırmazken umutlarım bir avuç suya terk etmişim kaçmak kolay gelmiş ilk 'exit' yazılı kapıdan oysa o çıkış benim çıkışım değil bakmayın oklara kandığıma aslında bende biliyorum çıkışlar örgün duvar hayat dediğin tuzlanmış deri kaçmak karşılıksız çaba biz en iyisi yeni tuzlar bulalım içimizde kırılan kayalardan. Ahmet Aksoy |
Eylül’de Aşk
saat gecenin üç buçuğu gariptir bir şarkı takıldı kafama, durup durup geiyor aklıma, “eylül’de aşk başkatır diyor ……...eylül’de aşk başkadır” ve çıkmazım sen düşüyorsun aklıma tekrar düşmek için azimle kalkarak an an ve ben yalnızım, bu kaçıncı eylül geçirişim sensiz, soruyorum içimdeki sese, acaba kaç …….aşk yaşamış ..…………olabilirsin bunca geçen eylül akşamlarında bensiz, “eylül’de aşk başkayken” (Bir Eylül Gecesinden) Ahmet Aksoy |
Faili Kendi
Bir katildi aşkım Senden başka her şeyi öldüren Ve sonunda Bir sen kaldığında Faili kendi Cinayete kurban giden. Ahmet Aksoy |
Faili Meçhul Katil
oturmuşum elimde bir bardak morfin .........ölüm arifesindeyim ve saygısız 'devletin bekası için kardeş katli caizdir' diyor .........içimdeki zenci ben dinliyorum dikilmek isteyen çocuklar gibi yumruklarım sıkılı uyuşuk zihnim oysa zaten biliyorum .......sürülmek için sürünmek gerek bu benim kendi cinayetim Ahmet Aksoy |
Fanus II
kalkıştığım yalnızlığım kanatıyor hayatın anlamsızlığını sanki bir akvaryumdayım(ki bir izleyen var) ne ağladığım görünür ne güldüğüm büyümek çözüm değil küçülmek de ......doğan hep aynı yerde cam kırılacak diyorlar inanıyorum ....bu akvaryumun dışı da var yüzüyorum yüzüyorum yüzüyorum .....bir fanusun içinde düşünerek ufacık beynimle ........anlıyorum hayatın anlamsızlığını Ahmet Aksoy |
Fare
bitişler geçidi yaşadığım sıra sıra tükendi değerler! şimdiyse son! ben düşlerimde bir labirent faresi, sen çıktın, ben kaldım. ve senin ellerindeydi çıkış işareti, sen çıktın benden, yok kaldı! asma bahçelerden sarkıyorum bir devin kafa tasında, adına aşk diyorlar karısı ayrılık bir hücre yetiyor bana aklında ben o devin gözlerini hiç görmedim, akşam çayı yatsı namazı dev için değişen bir şey yok zaman akıyor kuluçlarında ben hep aynı hücrede hapis işareti kayıp kendi içinde labirent bir hücrede peki ya sen canım nereye kaçtın o devin eşiyle! Ahmet Aksoy |
Farklı Olmayan Düşler
denize düşen buz gibi eridi beden dünya toprağında ayrı olmayan kaybolur ......isterse sultan olsa deniz ve gök aynıdır ışığa bakınca ......yine aynı ..........güneş olmasa döndüm durdum boşlukta .....fark göremedim şu hayatta öyleyse kim kimi yadırgayabilir ...........sevapta ve günahta Ahmet Aksoy |
Farzımuhal
Farzımuhal unutmuşum seni Bir an olsun çıkmışsın ciğerlerimden Ve çağrılmadığın için dönmemişsin geri İşte o zaman, mukadderdir ölüm sevgili. Ahmet Aksoy |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:32 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.