![]() |
maniler ayrılık şiiri...
akmasın artık kanım suç bendeyse canım sen yoksan zehir olsun yaşadığım her anım... gül yüreğim kor oldu bu ayrılık zor oldu yar gurbete gidince dünya bana dar oldu... neler geldi başıma zehir kattım aşıma onsuz hayat neylerim canım feda eşime... sensin benim yıldızım kalbimde ince sızım yar beni terk eyledi şimdi artık yalnızım... kışa döndü bak yazım çalmıyor gönül sazım yeter ki yarim gelsin hak’ka budur niyazım... söndü yanan ocağım bak boş kaldı kuca |
vefasız...
yağmurdan sonra. bugulu camlara,titreyen ellerimleseni sevdiğimi yazdım. sensiz geçen hergunum,yürüdüğüm yerlere,elimdeki sigaramla vefasızlığını yazdım. yalnızlığa terk edildiğim kisiliğimi, unuttugum yüzünü, göremediğim aynalaraseni sevdiğimi YAZDIM ( HAYAL GÖZLÜM ) |
^^ aşk istisnadır ^^...
Hayatında hiç bir zaman ve hiçkimseye neolur bana acı, duydusu vererk yalvarmamış birisi olabilirsiniz. Lakin aşka düştüğünüzde birgün kendinizi sevgiyle salya sümük yalvarırkengörürsünüz. İşte, arkadaşlıkta, evde hiç yalan söylemeyen çok dürüst birisi diye bilinirsiniz. Aşık olduğunuzda öylesine kıvrımlı yalanlar söylersinizki buna kendiniz bile şaşarsınız. Normalde kuşkucu insanları anlamakta güçlük çekerek ' ammada paranoyak yahu ' diye dalga geçersiniz. Aşk ateşiyle yanmaya başladığınızda |
zamankar...
Misli geçmiş zamanın Hikayesini yapmıyorum sana Yani sevmiştim demiyorum Şimdiki zamanın Şimdisinden bahsediyorum Seviyorum seni Geçmiş zamanın İhtimalinede sunmuyorum Gelecek zamanın Garantisini veriyorum seveceğim seni. Bir inancın yüreğinde buldum seni Bir kavganın güzelliğinde sevdim seni Asla bırakmam. |
aşk dengesizdir...
Aşk bütün duyguların en uç noktalarında sallandığı yer. yüreğin durmak bilmeyen tattaravallisi ve bütü dengelerimizi bozan bir hayat durağı. Çünkü aşk insanı mutluluktan gökyüzüne çıkarabilir ama kopmuş bir salıncaktan düşmüş kadarda ölümcül yapabilir. Mutluluk havadayken içinizde binlerce kuş havalanır. Sözleriniz çiçeklenirsesiniz şarkılanır bedeniniz ışıklanır çevreye bakışınız canlanır geleceğe dair umutlarınız şahlanır hayata karşı iştahınız açılır. Mutsuzluk tarafı yukarı çıktığı zam |
düşündünmü hiç...
şöyle bir durupta inceden inceye düşündünmü hiç nedir şu dünyada kalıcı olan doğmak büyümek kısacası yaşamak gönlünce herşeyi oysa... gönülden sevmeyi düşündün mü hiç ne götüreceksin bu dünyadan ev mi araba mı yoksa sevdiğin bir elbisenimi aldanıyorsun herşeye bilmeden oysa candan sevmeyi almadan vermeyi düşündünmü hiç akşam yatıp sabah kalka bileceğine nasıl emin olabilir bir insan sev herşeyi herkezi ayırmadan sev korkma zarar gelmez sevgiden kırmadan üzmeden incitmeden sev |
zaman...
boşluklar gibi bizi biçip gidiyor zaman su gibi ömrümüzü içip gidiyor zaman şimşekten atlarıyla geçip gidiyor zaman sessiz kanatlarıyla uçup gidiyor zaman bir dişi ceylen gibi kaçıp gidiyor zaman çağları perde perde açıp gidiyor zaman silinmezlerini saçıp gidiyor zaman sırası gelenleri alıp gidiyor zaman |
elimde digil...
ELİMDE DEGİL SENİ ÇOK SEVİYORUM ELİMDE DEGİL GÜLÜM SENİ ÖZLÜYORUM ELİMDE DEGİL SENİ İSTİYORUM ELİMDE DEGİL SENSİZ YAPAMIYORUM ELİMDE DEGİL SENİ UNUTAMIYORUM ELİMDE DEGİL SENSİZ NEFES ALAMIYORUM ELİMDE DEGİL BU AŞKI YIRTIP ATAMIYORUM ELİMDE DEGİL SENSİZ UYUYAMIYORUM |
keşke...
keşke sonkez baksaydın gözlerime görürdün ozaman dogruyu söyledigimi keşke sonkez dinleseydin beni anlardın ozaman seni hiç aldatmadıgımı anlata bilseyidm sana olan biten herşeyi böyle çekip gitmezdin yanımdan keşke sonkez gelsen yanıma görürsün ozaman sensiz düştügüm halleri anlarsın seni nasıl deliler gibi sevdigimi keşke seonkez arasaydın beni anlardın işte gülüm benim ne için öldügümü keşke sonkez görseydim seni dünya gözüyle.. |
Haram Oldu 2...
AŞk SÖzlerİn Yalan Oldu Senİ Sevmekse Bana Haram Oldu Eylenİp GÜlensensİn Aglayan Sa Ben Olanlarsa Olanlarsa Sadece Bana Oldu Sevİp Mutlu Olmak Varken ÖlÜrÜm Ayrilmam Derken KavuŞmamiz Sa GÜlÜm Yalan Oldu Haram Oldu Seven GÖnÜller Harap Oldu Haram Oldu Haram Oldu Şu Kahrolasi Fanİ DÜnyada Bİze Sevmek Haram Oldu AŞkimiza Engeller Konuldu Felek Tutuldugum Dalida Kuruttu YaŞamak Bana Haram Oldu Hasretİn GÜlÜm Bana ZulÜm Oldu Senİnle Bİr Yuva Kurmak Varken ÖlÜrÜm Ayrilmam Derk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.