![]() |
Dün akşam bir MELEK girdi Rüyama
Seni Bana Getiriyordu Sevginle Acılarınla İsyanlarınla Ve SEN Kalbime Girdiğine İsyan Ediyordun Gözünden İki Damla yaş Benin Yüreğimi Acıtıyor ve Parçalıyordu VBe ben Sana Yıldızlardan Taç Yaparak Ayın Aydınlık YüzüneSenin Süluetini nakşediyordum Ve MELEK Sesleniyordu artık Ben gidiyorum Senin MELEĞİN Burada Hoş Geldin Meleğim |
Ufaksın şirinsin ve suskunsun,
Gezmediğim yolların,girmediğim caddelerin kalmadı, Belki adım atmadıgım kaldırımın ve girmediğim kapında olmadı. Sen öyle bi şehirsin ki anlatılmaz, Bana kendinde sevmeyi öğrettin, Öğrettin ve o ufacık bünyende onu benden bir sır gibi sakladın, Senin içinde gezdim dolastım ama onu bana vermedin bulamadım.. Tamam Karaman tamam herseyın güzelde, Aşkların cok acı cok acı, Sen veriyorsan sevgiyi aşkı sen olmalısın yine ilacı Bizim adımız sevmiş diye gec |
Bir kabus gibi çoküyor üstüme
Gece olunca, sensizlik Yüreğime sıkıştırır Nefessiz kalır ciğerim Bir de senin hasretin var Katlanılması güç olan, Yine de yaşıyorum; Ne yaşadığımı bilmeden. Evet sensizlik çekilmiyor Ne sigara beni avutur, Ne de elimde kalan resmin Beni teselli eder. İşte sensizliği böyle yaşıyorum Sevginden vaz geçmeden Kahrını çekiyorum... |
Bir Yağmurlu Günde
Bir gün; Bir yağmurlu günde gelirim. Üzerime yeşil parkamıda giyerim. Senin şehrinde; Karşında bir yerde beklerim. Seni görürüm; Kollarım düşer, Kurşunlar yanaklarıma saplanır. Çıldırırım! ! ! Seni görürüm, Sana yaklaşmak için ölürüm. Ama biliyorum; Sırılsıklam bedenimi kaldırımdan, Soğuk bir bıçak gibi; Adamım alıp gidecek... Ferudun Ergan Osmaniye 4-mayıs:23:20 |
Desem ki vakitlerden bir nisan akşamıdır
Rüzgarların en ferahlatıcısı senden esiyor Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini Ormanların en kuytusunu sende görmekteyim Senden kopardım çiçeklerin en solmazını Toprakların en bereketlisini sende sürdüm Sende tattım yemişlerin cümlesini Desem ki sen benim için, Hava kadar lazım, Ekmek kadar mübarek, Su gibi aziz bir şeysin; Nimettensin, nimettensin. Desem ki... İnan bana sevgilim inan Evimde şenliksin bahçemde bahar Ve soframda en |
su karaman da girmediğim sokak kat etmediğim yol kalmadıevinin önümü,
ayaklarım kendilerini ordan ala koyamadı*******e sor beni onlar beni sana anlatırsanmaki o karanlık *******de önümüzü görmemizi saglayan sokak lambalarıdırönümüzü asıl aydınlatan yıldızların parıltılarıdırbirde hiç aydınlanmayan cok karanlık sokaklar varya işte o sokaklar o yollar senin kalbine giden yollardıröyle karanlık ki senın kendı parıltın bile aydınlatamıyor bu yollarısenin o güzel kalbine giden yolları karartanlara la |
bir aşk sınavındayım, gün dogumu yok. sanki derin bir bosluktayım inan
elimden gelen hiç bişey yok hayatım bir çöl sanki, sense gördüğüm mehtap, söyle,böyle bir aşkı hangi destan yazmıs hangi kitap, sen umutla kavusmak istediğim cok uzaklardaki serap beni hayallerinle değil, beni sensizlikle değil, beni imkansızlıkla değil, beni senle yasat,mehtabınla değil hangi güç kuvvettirki beni yıkan, hiç mi acımıyorsun bana, |
Hatırla liselim ne kadar cok sevdiğimi,
O zaman seni bekleyen bu kalp değil miydi, Göremedinmi o okul önlerinde bu yüreğin sana biçtiği değeri, Unutma o lisedeki geçmeyen geçmişi.. Ben unutmadım bana yaptığım kaprislerini, Okul önünde beklerkenki soguk hava değil sen titretirdin içimi, Hayallerle yasattım ben sevgimi, Bilemezdim ki hayallerimle yasarken öleceğimi.. Nerden bile bilirdim yapraklarımın döküleceğini, Döküldü döküldü ve dalım koptu, Daha yeni açan çiçeğimin boynunu büke |
ağlama be gülümsenin için ağlayan varmı?Artık kendine gel bi bak
etrafına sana deliler gibi aşık olan varmı?Yok bu acı ve gercek ve ne yazıkki sen o güzel duyguyu hiç bir zaman yaşamacaksın böyle gelmiş böyle gidecek ac o kör gözlerini aşk sevgi yok HERŞEY YALANMIŞ BE GÜLÜM SEVİPTE GİDENLER BİLE YALANCI TEK GERCEK ÖLÜM BE GÜLÜMM!!!.... |
Sensiz yıldızlara bakıyorum
kayan bir yıldız görsem ağlarım umudu kopmuş hayalleriyle kayan aynı benim gibi sensiz geçirdiğim bu kaçıncı gece ölü ceset gibi duruyorum bir bilsen ümidim kalmadı bitkin bu bedenim ******* sensizliği anlatır bana öyle ürpertmişti ki bedenimi ölesiye korkuyorum ki sensizlikten o gece o yağan yağmurda kaybettim seni o gece ürpermem boşa değilmiş sensiz her gece ürperiyorum umudumun kaybolmasından korkuyordum bu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.