![]() |
Uzak kalma yanımdan, dayanağım sensin yar
Sensizlik zindan gibi, hücre gibi her diyar. Sen olmazsan duramam, yıkılırım tut beni, Kâbus gibi bu hayat, ne olur avut beni. Dağların karı gibi, uzağımda kalmışsın, Beni benden koparıp, beni benden almışsın |
ne dertli mey anlar beni nede meyhane seni en güzel şarkılarla
anıyorum bu gece çayımın son deminde sigaramın son dumanunda içiyorum seni bitirircesini |
aykaranlığı benim seni,
sevdiğim kadar sevseydi, dünya güneşe hasret kalırdı, boskurtlu güzelim. |
gecenin üçünde aldılar beni,
karanlık yerlere attılar beni, olay gazetesinde bastılar beni, üzülme aşkım dönerim birgün. hücrenin kapısı bükülmez demir, savcılıktan geliyor tutuklu emir, ceza evine gönderiyor bu emir, üzülme yasemin dönerim birgün. tamirhanenin yollarına çıktığın zaman, edip im diye bağırdığın gün, üç beş seneyle bitmez bu ömür üzülme yasemin dönerim birgün. |
Seni Günde Bir Kere Düşünürüm O Da 24 Saatimi Alır
Seni Düşünmek Beni Içten Yaralar Sana Bakmak Canlıda Yürek Ister Yüreksiz Olmak Sende Gezer Sende Gezen Yürek Değil Sende Olan Tek Bir şey O Da Ne Biliyormusunuz. Işte Bunu Bilen Ozaman Gerçek Aşıktır. |
Ummadığın bir anda çalar kapını,
Umutların bir anda tükenir, Ne yapacağını da bilemessin, Korkarsın sığınacak bi yer ararsın, Ve bulamassın.. İştee işte en kötüsü bu değilmidir; Herşeyin bir anda üstüste gelmesi, En mutlu olduğunn zaman gilir. Haklı oldugun yerde yanlış anlar, Dinlemez seni, Kendi bildiğini yapar. İŞtee işte bunun yüzünden bitmezz mi, Oo büyük aşklar... Bir anda herşey berbat olurr, Hıçkırıklara boğulursun, Ama kimse sesini duyamaz yıkılırsın, Oo anda her şey bit |
seni kimseye anlatamam
sana duygularımı açamam ben sensiz yaşayamam ben sensiz olamam sana derdimi anlatamam sensin tek tek derdim diyemem senden aşkını isteyemem ben sensiz yaşayamam... |
benim yüzüm gülmüyor
sen de gülme ben kimseye güvenemiyorum sen de kimseye güvenme ben tekrar kimseyi sevemiyorum sen de kimseyi sevme ben sensiz yaşayamıyorum sen de bensiz yaşayama...... sende. |
Yer yüzündeki her aşk için bir melek varmış
yer yüzünde biten her aşk için bir melek ağlarmış sana söz veriyorum aşkım makeğimizi AĞLATMAYACAĞIM |
Merhaba anne,
Yine ben geldim. Merak etme okuldan çıktım da geldim. Anneler de babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama Ali, "Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder." demişti de onun için söylÜyorum. Geçen hafta öğretmen, sağ elimde sarımsak, sol elimde soğan dedirte dedirte öğretti sağımı solumu. Ben biliyorum artık anne, sağım neresi, solum neresi Ağrıyan yanımın neresi olduğunu. Şimdi iyi biliyorum anne. Hani geçen geldiğimde: Şuram acıyor işte, şuram demişt |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.