![]() |
Bir gün daha geçti sensiz buralarda
yine hatıralarla,yeni hayallerle yaşadım seni düşündüğüm karanlık odamda şarkımız çalarken sensiz ağladım... gezdiğimiz yollarda,öpüştüğümüz sahilde adımızı yazdığımız banklarda seni bekledim... yollara dalarken sensiz ağladım... |
sessizliginin sesi ol diye
yanlizligimda sirdas ol diye sevdim seni bu karanlik bitse de duyarim martilarin benim icin agladigini baksana yillarin icimde biraktiklarina cürümüs zamanla taze ümitlerim can versin agitlarima........ |
bir gün anlayacagini anladigim icin
icim yaniyor icip icip sana geliyorum gözümü kapatmasam seni bulamiyorum birgün anlarsin belkisi yok yok bir anlarsin yasarkende ölünür insan kosa kosa sürünür bir gün anlarsin yasarkende ölünür... |
bir ucurum
kenarinda olsam tutunacak bir dal olsa ve o dal sen olsan ölmekten deyil seni kirmaktan KORKARIM!!!!!!!!!!!!!! |
ölüp Gıdeceyım
Senı Görmeden, Bır Nakaratlık Sarkı ılsaydında Dolasaydım Senı Dılıme, Keske Senı Bulsaydım Da Son Verseydım özlemıme........ |
DÜNYA BÖYLE
dünya tekse mars çiftir dünya aşk ise bu gercektir aşk sevgiyse ölüm açılır aşk yoksa dünya yıkılır yıkılsın boşver güzelsen saol der ama dünya varsa o seni terk eder gözlerine bakar kalbinide kırar güzelsen aşk arar nerdesin diye bakar dostluk neyse kalp içinse dünya sense boşver derse kim aşık olmaski dünyadan kopmaz ki bin kere can verim arkasına bakmas ki sevgi aramaski aşığım dem |
Seni düşündüğüm ******* şahidim olsun
Artık seni düşünmeyeceğim Gözlerini benzettiğim gökyüzü, deniz şahidim olsun Artık gözlerine bakmayacağım Seni andığım şiirlerimin her mısrası şahit olsun ki Artık seni anmayacağım Ve tüm dünya şahit olsun ki Ne seni ne senden bir başkasını ASLA SEVMEYECEĞİM! |
akan göz yaşlarıma seni kattım hoş koksun diye dalında diken gibi
battın yüreğime ama ne bir damla kanım aktı nede canım acıdı ama yüreğim kin nefret kan kustu be gülüm kankustu açan güllerine değil uçup giden kokularına lanet olsun nedir nedir luan senin aşk dediğin şerefin illetingerçek adı nedir aşk dedin kalbimi verdim sevda dedin yüreğimi verdim yetmedi yetmedi yetmedi can desedin onuda alırdın benden gözümü bilekırkmazdım |
sana aşkımı anlatamadım şiirler yazdım sana kalbimi anlatamadım
besteler yaptım ama sen kalleş çıktın aşkıma ihanet ettin beni benden çaldın sanmaki bunu yanına bırakırım korkma sana hiçbir şey yapmaya niyetim yok yapmış olduğum bu şiir kurşun yarası gibi gelecek sana sanmaki ogüzel ismin halaaklımda o güzel isminin yerine şuan ihanet kahpe vede ahlasız yazıyor gulüm ahlasız |
seni sevdim değer vermedi
seni sevdim sen sevmedin seninle ölüme giderim dedim sen bana inanmadım şimdi ben sana inanmıyorum çünkü senin aşkın yalanmiş birtanem yalanmış yalan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.