![]() |
bırak hayalim bana kalsın
bırak düşlerimi sesizce içimde yaşasın aşkımı engelledin geçilmez surlar ördün sevgimi çaldın yerden yere vurdun bırak hayalim bana kalsın çılgınlar gibi içimde naralar atsın bırak tek başına yaşasın bırak düşlerim bana kalsın bırak rüyalarım bana has olsun bırak yıkılan gururum kanamasın artık kabuk bağlasın bırak hayallerimi bana kalsın geri ver.... ver geri ver ver ver.!!!!!!!! |
varlıgın için bir bedelse bu hasret tamam ozaman
sen gelinceye kadar yaka bilir içimi fakat yanımdaykende seni özleyeceksem |
vazgeç artık bu huyundan
kimse sana mecbur degil kimse sana aşık olmak zorunda degil aklından geçirme artık bir şeyler farzet bu akıl senin degil kalbine bir kurşun sık yada süpür şu tozları üstünden kır aynaları bakma yüzüne aynalar sana dost degil az önce gülen yüz senin degil sakla ellerini tutma kimsenin ellerini bak nasır tutmuş ellerin az önce tuttugun eller senindegil mevsimleri suçlama artık onlar senin degil sana mecbur degil şuan sana ayit olaqn tekşey bu şiir |
Her güzellikler var burada,
Fakirler yurdu Adıyaman'da, Karataş bulunur Karadağ ormanında Her güzellikler var ADIYAMAN'DA. Yazın Atatürk barajında tutulan balıklar, Ya Çakal çayın da yırtılan oltalar, Menzile doğru göğüs serpilen babalar, Her güzellikler var ADIYAMAN'DA. Yazın hıta, domates, patlıcan İnciri, üzümü, karpuzu, Gel kardeş sende kal burada, Her güzellikler var ADIYAMAN'DA. Çelikhan ovalarında getirilen, Kaçak tütünü, Besni'sinden fıstığı, kuru üzümü, |
Adıyaman'ım sesim kulağında,
Duy beni hiç bırakma, Başka ellere düşürme beni, Kopamam senden, ayrılamam senden. Bırakırsan beni, Dar kalıplara koyarlar beni, Ağlatırlar, yalnız bırakırlar beni, Kopamam senden, ayrılamam senden, Nasıl unuturum, Ali dağda türkü söylediğimi... İzzettin Bilgin |
Karanlık Bir Gecenin Ufkunda
Sen Olmasanda Hayalin Var Yanımda Acı Dolu Bir Gecenin Sabahında Sen Olmasanda Hatıralşarın Var Yanımda Yine Bir Gün Geçiyor Yine Sen Yoksun Yanımda Yine Aşkım Sensiz Kara Bir Gece çöküyor Ama Yine Sen Yoksun Yanımda |
Bu gönlüm gönlüm senindirÇekinme bebeğim beni sevindirBak bu yürek
sevgilimBir ömür geçsede yine esirinİster öldür ister güldür bebeğimİnanki değişmez bende sevgin Sen henüz açmamış bir çiçeksinİçinde bir meltem sıcak bir nefessinDinle bize birbirimiz lazımHadi gül gülümse benim ÇEŞMİNAZIM.. |
aylarca aradım sevgilim seni
bir gün karşıma cıkarsın dıye yallarca bekledim sevgilim seni belki bir gün gelirsin diye.. içimde özlemin biter mi bilmem sevgilim dönüpte gelir mi bilmem aşkımız mazide kalır mı bilmem kalmaz bu aşkımız kalmaz sevgilim... seni beklemeden ağardı saçım kendi mezarımı elimle kazdım son nefeseimde bile hep seni andım bilmezdim ölmeden mezar taşıma sadece son özlem yazdım... |
Kendinden çok sevdiğin biri oldu mu hiç,
Deli gibi bağlandığın hiç kopamadığın Bir saniye ayrılığının bile ölüm gibi geldiği, Her geçen saniye boyunca korkularının artığı Seviyorum ama o beni seviyor mu diye kendini yiyip bitirdiğin Ya sevmezse naparım dediğin zamanlar oldu mu hiç. Bende çok oldu biliyor musun Her saniye bu duygular içinde yaşadım O kadar acı vericiki bu duygularla yaşamak, Hiçbir saniye aklından çıkaramaman, Her saniye varlığını hissetmek istemen,, O kadar acı şeyle |
haydi gel
yoksa kaybolacağım karanlıklarda belki sisli bir iş gecesei belki hüzünlü bir sonbahar akşamı cesedimi bulacaklar çamurlar arasında gelip sana haber vercekler şaşıracaksın... bir elinde resmin bir elinde silahı vardı diyecekler ınanmayacaksın... kalkıp geleceksın sonra bana cesedımı gorunce taş kesıleceksın senın ıcın neler cektığımı bır bır anlayacaksın.. tutup ellerımden affet diyeceksın affet benı senı coktan affetığımı bılemeyeceksın.. eğilip sarılacaksı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.