![]() |
*Beni mi Seviyorsun
Kadın adamı çok seviyordu... Yemyeşil ovalarını verdi adama Yaşam fışkıran. Beni seviyor musun? Evet, dedi adam... Güneşini, ayını verdi kadın Yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına... Beni seviyor musun? Tabi, dedi adam... Kadın çağladı Gürül gürül akan pınarını verdi adama. Beni seviyor musun? Elbette, dedi adam... Kadın bağlandı Yaşam ipini adama verdi. Bir oldular tek oldular adamla. Beni seviyor musun? Biliyorsun, dedi adam... |
Şayet gideceksen günün birinde
Sonbaharda git Yani bugünlerde Yani şimdi Hemde ardına bakmadan Yollara savrulmuş yapraklar misalı Bırakıpta git... Biliyormusun: Geldiğin günü dün gibi hatırlıyorum İLKBAHARDI Birlikte filizlendik,çiçekler açtık Hasat olduk harmanlarda Sevda olduk bir elden öbürüne Anlam yükledik yüreklere Neyse Sen bana aldırma boşver Hadi git gölgeler kaybolmadan Ama bakma ardına omuzbaşından Neolur Görme ağladığımı |
Senin için ağlayan.
Gözlerimi görmezsen. Seni seviyorum diyen. Kalbimi dinlemezsen. Beni unutur gidersen. Hiç umut besleme sana. DÖNERİM. !Diye! |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Sensizlikti çok korktuğum şey,
Maalesef ki geldi başıma, Ne yapalım çekicez artık; Çünkü seni beklemek de mutluluk bana. Bazen diyorum mutluluk bu mu diye, Düşünüyorum sensiz nasıl; Nasıl mutlu olabilirim diye.. Bir yanda aramızda aşılmaz engeller, Bir yanda acıyan bir kalp, Bir yanda da gözlerine her baktığımda Hayata bir kez daha bağlandığım bir kalp.. İşte ben bu üçü arasında gidip geliyorum; Çünkü ben seni çooooook seviyorum... |
Bir taraf bahçe,bir taraf dere
Gel uzan sevgilim,benimle yere Suyu yakuta döndüren bu hazan Bizi garkeliyor düşüncelere... |
daha dün betaberdik bugün özledim
hemen koştum sahile seni bekledim yanlızdım çaresizdim sen yoktun yanımda daldım denizin derinliklerine seni arıyorum derken bir vapur yanaştı limana çılgına döndü deniz hasretle sarılıyordu kayalara aynı bizim gibi sevişiyorlardı sanki ama sen yoktun yanımda bomboştu kollarım daldım denizin derinliklerine seni arıyorum bulamıyorum CENGİZ KÜÇÜK |
sevdim mi bir kere seversin,
aşkı birkere bulursun, kendine göre birini bulursan, tut sakın kaçırma! öyle biri zor bulunu. helede seni seviyorsa seni seveni sevki değerin bilinsin, öyle birini sevki sevki mutlu ol!!! |
Duyuyor musun birtanem? ?
Dün gece yine sendin aklımda Bir hüznün çıkmaz sokalarında Gözyaşı oldu hasretin Ilık bir buse gibi süzüldü yanaklarımda Yanaklarım kırmızıydı, küskündü aynalara Ne zaman karşılaşsak sen bakardın onlardan Başıboş hoyrat aynalardan Önce ilk sarıldığımız yere gitti duygularım Bu gün gibiydi yaşadığımız küllenmemişti O bir ömürdü sanki, ölmeye değerdi Sonra gözlerin geldi aklıma, güzelliğin Başımı döndüren mey gibiydin sen Şelaleler akardı içime g |
Dost musun?
Oyleyse canin canimdir... Aynan olmaliyim... Yuzune soyleyebilmeliyim her seyi... Hem sakinmadan, mertce... Hani bilirsin, esirgemem lâfimi, Ne sekil gelirse, oylece... Hazirim tum ictenligimle konusmaya, ama, Seni de dupduru isterim karsimda... Dostsan, Gozlerimin icine baka baka yaka silk benden! Arkamdan sikayetlenme! Yigit ol! Gerekirse yigitce azarla, cekinme! Lâf degil, icraat beklerim senden! Oyle bak ki, hislerini gorebi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.