![]() |
Sevdiğin kadardır ömrün...
Gülebildiğin kadar mutlusun. Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, Sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın. Bir gün yalan söyleyeceksen eğer; Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret, Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın. Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın, Güneşin seni ısıttığı kadar |
Yorgunum özlemekten hayalini ağlarım gözlerimde yaslar seli bir seni
unutmadım ıyllardır birde ben ağlarken gittiğini dayanamam inan dayanamam buna unutamam bir an dokunamam sana harcanırım uğruna aldırmadan zamana diyemem dilim varmaz diyemem elveda... |
Hani Ayrılmamızı Istemiyordun
Ne Oldu Sana Böle Beni Burda Yalnız Başıma Bırakıp Gittin Sen Benimle Ilgili Neler Düşünüyordun Ne Oldu Hepsi Haylmıydı Hani Gözlerimin Içine Baktığında Birtanem Demiştin Ya Neden Bitti Bu Rüya Neden Ben Ağlıyorum Burda Sen Ise Uzaklarda Başka Ellerdesin Ama Umutluyum Sen, Geri Döneceksin Bana Seni Hayatımın Sonuna Dek Bekleyeceğim Birtanem Seni çok Seviyorumm..... |
nasıl olsa bigün vakti gelecek,
gözlerinin içine baka baka seni bırakıp gidicem, hergün hasretime hasret eklenecek... topraklarda arıycam kokunu, sessiz dağlarda sesini dinliycem, her şafak vaktinde gökyüzünde gökyüzüne bakıcam.. kim bilir belkide iki çatışma arasındasıkışan yüreğim ismini haykıracak! nasıl olsa bigün vakti gelecek, seni ya hep diriyken sevicem yada toprağın içindeyken benim nadide gözbebeğim...... |
Ben Deliyim Yüreğimi Bir Yerde Bırakmışım Bıraktığım Yerden çok
Uzaktayım, Kapıları Kapamışım üstüme Sürgüleri Beynime çekmişim, Benim Güneşim Doğmaz Dünyam Dönmez Rüzgarlarım Hep Doğudan Eser, Asvaltın Siyahında Kaybolup Düşüncelere Dalarım çıkmaz Sokaklarda Kendimi Ararım Birde Güzel Hayaller Kurarım Sonra Hayallerimle Beraber Suya Düşerim, Dedimya Ben !!! Deliyim !!! |
'Kendine iyi bak' bir "veda" değil "elveda"
cümlesidir çoğu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde... "Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra ben yanında olmayacağım. Olamayacağım. İstesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmanı istiyorum. Olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.' 'Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak. Ben olmayacağım. Kendine iyi bak |
Hani Kardelen Gökyüzüne Aşık Olupta çıkarırıya
Narin Gövdesini Karın Altından Zemheri Yüreğim Derki Yüreğinde Kardelen Kadar Cesaretin Yoksa Asla Aşık Olma.. Aykut Ateş |
Akşam olur
Bir başıma kalınca Bu yerde... Özlemin Ateş olur..! Dokunduğun her yerde Kıvılcımlar saçar Özlem ateşin Yangınlara döner... İçimde Yıkılmaz sandığım Dağlar erir Ormanlar bir bir yanar. Eğil başım Sen.. Öne eğil.... Bunca yıldız varken Gece neden karanlık olur Sevdiğim..... Kaybetmeyince İnsan Bilmezmiş Elindeki nimetin kıymetini.Ağla yüreğim kendi haline Sen Şimdi ağla.. |
gözler sesiz ağlar hiç kimse duymaz
ancak ağlayan gözler bilir sen benim göz yaşalarımsın beni ağlatan kalbimi param parça eden yaşlar |
Sana karşılık
Dünya deseler, Seni deiişmem SEVGİLİM Sana karşılık Fenerbahçe deseler Seni değişmem SEVGİLİM Sana karşılık Forma deseler Seni değişmem SEVGİLİM Sana karşılık Top deseler Seni değişmem SEVGİLİM |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.