![]() |
Yalnızlığın batarken şimdi yüreğime
Sen yoksun ya Gözlerimden yaşlar süzülür gözlerine, Gelsen bi Ellerini tutabilsem Yalnızlığa inat,sensizliğe inat baksam gözlerine Boğsak birlikte acıyı Her zman beraber yürüsek yollarda Ben yoruldum her yağmur yağışında Pencere önünde beklemekten Gel sevdiğim Beraber yürüyelim bu hasret yağmurlarında… El ele… |
Her saniye gözüm yollarda
Belki gelirsin diye bi umut var içimde Artık gelsen,ağlamasam keke her aklıma sen geldiğinde Sensiz yaşamak,aç ve susuz bi şekilde çölde yaşamaktan farksız Her saniye seni arıyorum Güneşin doğuşunda,denizin dalgalarında Rüzgarın uğultusu arasında sesini arıyorum Ama nafile,sen yoksun Sensiz doğan güneş yüreğimi yakıyor Denizin sensiz dalgaları arasında her saniye boğuluyorum Sensiz esen rüzgar bedenimdeki ateşi söndürsede,yüreğimdeki ateşi söndürmüyor.. B |
Aşk ikidir sevgi bir;
Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde… Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. Toprağa fidanı aşkla değ |
Hangi Ayrılık?
Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar verdin, küt diye çekip gitmeye? Hangi lafım dokundu sana, böyle inceden inceye? Hangi otobüs söyle, hangi uçak, hangi tren? Seni benden götüren, beni bir kuş gibi öttüren. Hangi kırılası eller dolanır, kırılası beline? Hangi rüzgar şarkı sö |
Üstüm başım toz içinde
Önüm arkam pus içinde Sakallarım pas içinde Siz benim nasıl yandığımı Nerden bileceksiniz. Bir fidandım deriildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum çok yoruldum Siz benim neler cektiğimi Nerden bileceksiniz. Taş duvarlar yıkıp geldim Demirleri söküp geldim Hayatımı yıkıp geldim Siz benim neden kaçtığımı Nerden bileceksiniz. Gökte yıldız kayar şimdi Annem beni anar simdi Sevdiğim var kanar şimdi |
İşte gidiyorum
Krşılıksız bir aşka kurban ettim ömrümü İşte gidiyorum Toprak alsın benimde bu hazin öykümü İşte gidiyorum, gurbet yorgunu gövdemi Çukura kim indirecek İşte gidiyorum Bu menfur cinayeti, şimdi çıkıp kim üstlenecek Çürüdü gözlerim, yüreğim, bu yağmurlu şehirde İşte gidiyorum Beni kaldırın, hicran kalsın teneşirde Size yüzyallardır sesini kaybetmiş Bir türkü söyliyecektim... Ve bir yayla şefkatiyle Kirpiğinizin ucundan öpecektim |
gözbebeğim..
nasıl olsa bigün vakti gelecek, gözlerinin içine baka baka seni bırakıp gidicem, hergün hasretime hasret eklenecek... topraklarda arıycam kokunu, sessiz dağlarda sesini dinliycem, her şafak vaktinde gökyüzünde gökyüzüne bakıcam.. kim bilir belkide iki çatışma arasındasıkışan yüreğim ismini haykıracak! nasıl olsa bigün vakti gelecek, seni ya hep diriyken sevicem yada toprağın içindeyken benim nadide gözbebeğim...... |
Akçalı arkadaş,
Beni anladığını söyle, Dert ortağımsın, Zorluğa karşı savaşmayı, Öğrettin bana, Dost oldu bana, Dertlerime ortak oldu, Akçalı arkadaş, Sana asıl gardaş diyorum, Seni çok seviyorum, Akçalı arkadaş, O güzel gülen yüzünü görmek istiyorum, Akçalı arkadaş, Sırdaşımsın, İyi ki varsın, Akçalı arkadaş. İzzettin Bilgin |
Dalında kaldı, son bir gül,
Uzanıp da alamadım. Avucumda açtı, kor gül, Sebebini anlayamadım. Dağa, taşa Ferhat oldum, Hüzün oldu, hayat oldum, Kan ağlayan sıhhat oldum, Sebebini anlayamadım. Unuttum son duraktayım, Mutluluktan ıraktayım, Derya gibi kuraktayım, Sebebini anlayamadım. Karanlığın mumuyum, Gözyaşında bir kumruyum, Bu ben miyim, ben bu muyum? Sebebini anlayamadım İzzettin Bilgin |
Kaç Tane Sevdanın Toplamı Bir ölüm Eder Kaç ölümün Toplamı Bir Sevda
Eder Söyle Kaç Insan Biraraya Gelse Seni Benim Kadar Yürekten Sever. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:01 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.