![]() |
Yüreğim yanarken taş sokaklarda,
Sen uyu o rahat yatağında, Beni senin sevginle baş başa bıraktın, Sadece sevgimle beni sensiz bıraktın, Yüreğim her gün nöbette olacak artık, Belki bir gün gelirsin diye bekleyecek, O umutla yaşayacak, nefes alacak bedenim, Sadece seni düşünecek bu aciz yüreğimü, |
Artık şiirde yazamıyorum
Nerden başlasam hep aynı kelimeler Canım , bitanem , gülüm... Yazmaya yeter mi bir ömür? Deniz gözlüm dedim sana Denizleri sevdim Sen üzdükçe beni O mavi deniz boğuyor beni... Hiç bir şiir anlatamaz güzelliğini Hiç bir kalem yazamaz sevgimi Hiç bir kağıda sığmaz anlatsam senli hayallerimi Sen ki rüyalarımın mavi gözlü prensesi..! |
Yaşlandı artık içimdeki melekTopladı artık gidiyor uzaklara... Ne
arkasına ne içindeki sevgisine dönüp de;Ben gidiyorum artık buralardan demiyor..Susuyor,izliyor ama tek bir kelime söylemiyorSen anla beni susuyorum çünkü Susmaz isem gidemem ne olur anla Sevgime ihanet etme İstemedim ben gitmeyi sen seçtin bunuSusuyorum çünkü susmam gerekiyor..Gidiyorum çünkü gitmem gerekiyor ..Sevgim yanımda hala bendeAldırma sevgisine bakmadan gidiyor diyenlereAnla beni sustur onları Kimseye bir şey söyletme ha |
Biz ikimiz bir Güll gibiyiz
Gül dikensiz yapamazsa dikende gülden ASLA VAZGEÇMEZ..... m-s |
Bu gece SİNOP sokakları dar gelecek bana
Aşiyan yollarına tırmanıp Sinop burnunda haykıracağım Belki bir çift kulak duyar diye Bu gece SİNOP sokakları dar gelecek bana Tersanede sabahlayacağım yine Deniz sessiz midir yine Dalgalara haykırsam Martılar dile gelir mi? Bu gece SİNOP sokakları dar gelecek bana Yine sahildeyim Bu minik şehirde Her yerde sen, her seste sen Gökyüzünde yüzün hep peşindeyim Belki gözlerin gözlerime değer Bu gece SİNOP sokakları dar gelecek bana |
yalan sevgilerde aradım aşkı
aranılan uzaklarda yokluk gibiydi kimse anlamadı duygularımı hani aranılan aşktı ya kaç masum sevgi biterse bitsin derdim aşk uğruna nelerden vazgeçtim sonra birgün aşık oldum haniş sen aşk diye bakmazsın ya dünyada en son kalsa belki dersin ben öyle birisine aşık oldum aşk nedir bilmeyen birine hergünüm zehir oldu eski sevgililerimi hatırladım ben de böyleydim dedim katlandım sonra birgün bu aşkı yüreğime sığdıramadım sessizce gidiyordum ve aşkım |
sevmek ölmek demekmiş
ben bir kere sevdim bir kere de öldüm ben senden sonra öldüm çünkü ben! bir tek seni sevdim bir tek sana gönül verdim sensiz yaşayamıyorum dön bana.... hayatmı ver ebedi sen olursan yaşarım ancak sen olursan gülerim artık ne olur dön bana bir cana kıyma katili olma bu kalbin ne olur dön sevdiğim dön bana..... |
Yoksun şimdi
Yine Gözlerine Hasret, Sesine Hasret Bekliyorum Seni Gelmeni,tekrar Sevmeni Bekliyorum Ama Yoksunnnn Seni *******e Sakladım Sigara Dumanlarına Kokun Diye Zehir çektim Içime öyle Hasrettim Ki Sana öyle Muhtaçtım Ki Gelmedinnn Yağmur çiseleniyordu Penceremde Yüreğime Bir Bir Gözyaşları Düşüyordu Herşey ölüyordu Gözümde Bir Sen Yaşıyordun Yüreğimde Bir Seni Beklerdim Bir Seni öldürmedim Gözlerimde Ama Sen Gelmedin Hasret Yağmurlarında Bekledim Seni Her Akşam Yüreği |
barış ne diyor:
"unutmak kolay diyorsun unutursun diyorsun öyleyse unut beni..." ama nasıl unutayım sevmek kolay mı ya unutmak! hiç de kolay değil nasıl unutayım o kahverengi gözlerini uzun,upuzun kibriklerini ya gülüşlerini ban seni seviyorum deyişini konuşmanı,yürüyüşlerini saz çalışlarını....... bunları unutmak kolay mı? bir de sen dene istersen yoooo gerek yok aslında sen benden kalan hiçbir şey hatırlamıyorsun değil mi bunu kabüllenmem zor sen beni hiç sevm |
günlerce uykumu uyunmaz,açmı kalınmaz,yollara dalıp dalıp yolmu
gözlenmez.saatteki yelkovanla birlikte durduğun yerde gelcek die,yerindenmi dönülmez,dedimya seven ne yapmaz.seven nemi yapmaz ? seven aldatmaz,yalan söylemez,ihanet etmez,seven sever sevildimi,adam gibi hemde sever.dedimya seven ne yapmaz.seven hep sevsin,hep sevilsin.sevenler ağlamasın.sizce seven ne yapmaz? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.