![]() |
terkettin beni
sana olan sevgimi hiç bitmeyen hislerimi sana ait kalbimi unuttun mu beni geçirdiğimiz günleri o güzel mazimizi unuttun mu geçmişimizi.... |
Erdalım seni yolladım askere bekliyor yolunu esmer kız dört gözle
asker sevgilisiyim ben bu şerefle bekliyorum yolunu birtanem dört gözle Kimbilir sen şimdi nerelerdesin Hangi siper,hangi mevzi,hangi yerdesin Ama herzaman kalbimdesin Bir şarkıdır dilimde hep ismin Hala kulaklarımda çınlıyor seslenişin Bekliyorum yolunu birtanem dört gözle |
Yaşamak sende ayrılmaksa Ölmeyi tercih ediyorum Ölümüm dudaklarında
olcaksa Öpmeyi tercih ediyorum Gözlerim gözlerine bakıp kalbim,donup kalacaksa bakmayı tercih ederim VE diyorumki o verdiğin bir bardak su zehir olsa bile içmeyi tercih ediyorum ÇÜNKÜ SENİ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM ASKERİM |
Gönlümde bu aşkı koparan sensin Sana mutluluk diliyememki Beni kaderle
ağlatan sensin Sana gül diyememki Zeten yokluğunda ölü gibiyim Elimi tutarsan bırakamamki Ne olur giderken ardına bakma Göz göze gelirsek ayrılamam ki |
başını cama yaslama öyle düşünme derinderin dalma ağlama aşk bu
mahveder insanı mesutken bak ben ağlıyormuyum herşeyimi kaybetmişken |
Yağmurum Ol Yağ Ama ıslatma
Güneşim Ol ısıt Ama Yakma Rüzgarım Ol Ama Savurma Sev Sevebildiğin Kadar Ama Beni Sensin Bırakma |
sessizce gittin bilmediğim diyarlar,oysa sen benimdin soluk aldığım
NEFESİMDİN hani her daim benle kalıcaktın beni bu koca istanbul un gecelrine bıakmıcaktın oysa ne kadar inanmışım sözlerine oysa bir ELVEDAYI HAKETMİŞTİ YÜREĞİM sana hakedemeyeceğin kadar büyük sevgi verdim ama sen beni yaralıyıpğ sessizce giittin VEFASIZIM |
Güzel gözlerini alıp karanlıklara hapsettin beni
Harab ettin yalnız haylinle dönebildiğim gündüzleri Çekip gitmeden önce güneşimdi gözlerin Şimdi ise aşkın kara pençeli hasreti oldu gözlerin Sözlerin acı sözlerin paramparça tüm umutlar Ne sevgi ne aşk ne de bir tutku kaldı bir tutam Gönlüm derin uykuya çekildi hasretin son bulana kadar Hala o güzel konun var düşlerimde buram buram Bir sesler duyuyorum anlamsız yada az hatırladığım ucu bucağı belli olmayan zifiri karanlı |
Sen benim içimde taşıdığım hasretimsin
Artık yaşama sebebimsin Seni görmeden olmuyor birtanem Anla artık sevgimi gel yanıma Sana açtım kollarımı Gel geri çevirme bu aşığı Bir şans ver bize Belki mutlu oluruz Yanlız seni istiyorum hayatıma Bir ömür seninle olmak Bütün mutlulukları seninle tatmak Ne olur anla şu garip aşığı Hadi birtanem bekliyorum seni Gel kırma beni Karşılık ver sevgime Yakala mutluluğu benle... |
Seni seviyorum masallarıyla başladık
Seni sevmiyorum artık masallarıyla bitirdik Neden böyle oldu sevdiğim Bu aşkın suçlusu kim Aşk ikimizide mahvetti Çok üzüldük çok kırıldık Ama herşey geride kaldı Bu aşkın suçlusu benim sevdiğim Hep hakettiğinden çok sevdim seni Kendimi kandırdım durdum Ama artık masaldan uyandım Bu aşkın suçlusu benim sevdiğim Hayat işte ne yapalım Gördüm o acı gerçeği Ulaştım hüsranlı sona Bu aşkın suçlusu da herşeyin sebebi de BENİM SE |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.