![]() |
rüzgar yine ters esti bu sabah
yine soğuk soğuk yine vurdu gözlerimeensemde hissettim soğukluğunu sıyırdı geçdi şahdamarımı...........ilkindim birden avuçlarımı boş hissedince ağlamak geçti içimden usul usul derin bir nefes gibi çektim sensizliği içime gözümü her kırpışımda |
ömrümün kıyısından bakarken hayata avuçlarımdan silindi birer
birer arda kalan yıllar aklımda düşümde kırık anılar ömrümün kıyısından bakarken hayata ellrimde kalan bomboş yabani yıllar acımasız zulümkar yıllar ömrümün kıyısından bakarken hayata içmde yanlız kalmışlığın acısı sızı bahtımın talihsizliği tırmalar yüreğimi saçım gibi |
giydirmişler yeşilleri vermişler beyaz
ellerine tüfehi benim yarime asker dediler sayılı gün çabuk geçer dediler haserti hüznü yüreğine gizlediler benim yarime asker dediler oturmuş ağlar nöbet başında gözünden akan yaşlar dolar avuçlarına okyunca mektubu sızlasada yüreği |
ben pembe duslerin kızı degilim birtanem
avuclarına ellerimi bırakamam yorgun guzelligimle sana beyaz guller gibi gelin olamam duyguları olu deniz gibiyim dudagımda donmus tebessumler yuregimde üşümüş sevdalarla yalnızlıga mahkum eylul gibiyim ben pembe duslerin kızı degilim birtanem gulen gozlerine golge olamam silme gozyaslarımı yanaklarımdan duslerinde susledigin gelin olamam ben pembe duslerin kızı degilim birtanem degilim... eylul aksamlarına dondum, deli gibiyim!!!.. |
Acımasız sevda ateşinde yanan kalbim
Bir umut ışığı aramış Gördüğü her ışığın yanına gitmiş Eli boş hep geri dönmüş Her gece bu olaylar yaşanırken kalbim dayanamamış Kalbimi avutmak için dolaşırdım ya Ama eninde sonunda varırdım En uzak ışığa güneşe ulaşabilmeye denedim Sadece kalbimi avutmak için Sadece bir gün seni bulabileceğim için güneşe gidiyorum Eninde sonunda benimde hayatıma güneş doğacak Sen doğacaksın |
Kalbimin derinliklerinden gelen bir sevgi
Sonucu ne olursa olsun bir aşk yaşamış Ümit dolu *******in başlangıcı olmuş Umutları sabahı, yaşamı gece olmuş Gece gibi karanlık olan kalbim Sonucu belli olmayan işlere bulaşmış Onun için uğrunda ölmek sevinç, yaşamak ıstırap olmuş Bunun adına aşk konulmuş. Bu korkulu trajediyi herkes yaşar Bende yaşadım Sonucunda bir âma Bir de yalanı anladım |
Denizlerin dalgalanması gibi kalbim
İçine giren kayboluyor Denizler kadar yalnız denizler kadar sessiz En çok hasret duyduğum his aşk değilmiş Meğer aşklarda yalan oluyormuş |
Özleminle uyanıyorum her gece
seni arıyorum kalbimde rüyalarımda görüyorken seni bir bakıyorum yanımda yoksun öyle bir acı ki bu ömründen aylar yıllar çalıyor sanki bir ömür boyu böyle sürer mi bu acı bu sensizlik nasıl bir bilsen nasıl dayandım sensiz bütün bir yıl ruhum yaşlandı kalbim yoruldu etrafıma bakamaz oldum yaşayamam sensiz bir ömür nerede olduğunu bir bilsem nerede yanlış yaptığımı bir bilsem bilmezlik içimi yedi sensizlik ömrümü Yalnız kala kaldım kos |
Niye bu kadar şansızım ben
tam seni buldum derken ayırdı bizii yine kader sensizim hala sensizlikleyim mutsuzum haykırıyorum SEN SEVİYORUM... |
hayat bana vurdu yine tekmesini
aldı yine aşkımı aldı yine seni haykırdım alma götürme onu diye ama ne çare giden gitti kalan sadece ben kalan sadce kalbim ve sadece senden kalan bir umut parçası... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.