![]() |
sokak lambalarından biri yanmıyor aynı senle benle gibi...
ben sana baktıkça sen benden gözlerini kaçırırdın.. akşamlar sokakta tek başıma yürümek içimi ürpertirdi eskiden.. ama şimdi alıştım yalnızlığa... ayazda sensiz üşümüyorum artık...onada alıştım.. alıştım artık sevgilim... alıştım sensizde var olmaya....!! |
Ne Bir Hayat Düşünüyorum Sensiz
Nede Bir Yıl Ne Bir Ay Ne Bir Dakika Ne Bir Saniye Gözlerime Her Bakan Seni Görüyor Her Gözyaşımda Ismin Yazılı Her Anımda Sen Varsın Hep Seni özlüyor Yüreğim Ellerini,gözlerini,tenini Kısacası Seni... Ben Seni Yeşil Mercanlar Gibi Seviyorum Dalgaların Köpükleri Gibi Dupduru Bembeyaz... Ben Seni Yeşil Mercanlar Gibi Seviyorum Bir Bebeğin Anlatılamaz Bakışları Gibi.. Ben Seni Sen Olduğun Için Seviyorum Ben Seni Beni Ben Yaptığın Için |
Hayallerin Bir Bir Idam Edildiği, Duyguların Topluca
Kurşuna Dizildiği, Güneşin Doğmasına Rağmen Karanlığın Hüküm Sürdüğü Bu Yürekten Sonsuza Dek Kovuldun.... |
seni ilk gördüğüm gün kalbim fırlayacak gibi oldu. ve zamanla seni ne
kadar çok sevdiğimi anladım gün geçtik gözümü kapatığım andan itibaren senin o güzel göz kabakların gözümün öüne gelir anlatamıyorum aşkımı sana biliyonmu allahım ne olur yardım et bu kulluna aşık oldu anlatamıyor aşkını bir turlü |
SEVDİM BEN SENİ
Benimmişçesine aldım seni kalbime Sevdim ben seni SEVDİM delicesine *******imin sessizliğinde Sessizliğini sevdim ,verdiğin ışığı Ben seni sensizliğnde sevdim Ümitsiz geçen saatlerimde Çaresizlikle düştüğüm boşluklarda Sevdim ben seni delicesine Düşüncelerinde ben yoktum,biliyorum... Damarlarında dolaşan ben değildim, Bunu da biliyorum. Ben seni bildiklerimle SEVDİM... YELİZ BODUR |
Tutki Gecenin Alaca Karanlığında Düşlemişim Seni
Tutuki Rüyalarımı Bölmüşsün Ne çıkar ? Ne Gündüzlerin Selamsız Aşkına. *******i Kefen Biçsen,bir Anlık Hırsla... Herşeyi Yıkıp Geçsen Ne çıkar? Tutki Bundan Böyle Unutmuşum Seni Tutki Artık çalan Parçalarda Ismin Geçmesin, Tutki Yazılan şiirler Seni Anmasın Varsın Ellerde Unuttu Desin Ben Seviyorum Ya Seni Sen Sevmesen,ne çıkar |
Senin Kıymetini Hep Sensiz Bildim
Değerdenmidir Kaybolunca Hep Sevdim Gurbet Ellerde Hasret Buram Buram Senin Ayyüzünü ışıldayan Gözlerini özledim Buralarda Aşk Treni Bekler Gibi Oldum Dostların Gönüllerinde Bir Hayal Oldum Meğer Hayat Inişli çıkışlıymış ömürden Giden Günlere Sevinir Oldum Dün Gece Sabaha Kadar Hayal Kurdum Oluru Buldum Ama Sensizlikle Boğuldum Tek çareydi Belkide Bu Sensiz Geçen Her Günümde Sevgine Sarılıp Sessizce Ağladım |
Susma,
Sen sustun diye bozuldu büyü; Dağıldı periler, yıkıldı Kaf, Anka öldü. Sen sustun, Derinleşen bir kuyudur Şimdi içimde zaman. Yiter dibinde uyku, Yiter rüya, Yiter benim Yusufluğum. Ah, kırılır çıkrığı bu kuyunun, El atmaz kimse, Çürür çöl ortasında, çürür… Bulamaz beni hiçbir bezirgân. Çünkü sen sustun diye durdu Heybesinde umut taşıyan kervan. Susma, susarsan Kim çıkarır beni bu dipsiz kuyudan? Ey saçların |
Gittin...
Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. Konuşamadım... Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. |
Parmaklarının ucunda şu an hissediyor musun beni?
Hisset! Hisset, Parmaklarına değen kağıdın içinde Dolaşan damarlarımı... Hisset damarlarımın, kanımın Seni aramak için Deliler gibi dolaşmasını... Parmaklarının ucunda şu an hissediyor musun beni? Dinle; duyuyor musun yüreğimin ritmini? Gönlümde esen rüzgârları dinle... Nefesimi tutmasam Gözlerindeki derin ovalarda titreyen Bütün yeşillikler kül olur, Sazlar büyür simsiyah, Kuruyan gözpınarlarında... Parmaklarının |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.