![]() |
Yaşamayı sevdiğin zaman.
Yaşatmayı seveceksin. Sevmeyi öğrendiğin zaman. Sevildiğini farkedeceksin. Hatırlamayı bildiğin zaman da, Unutulmadığını ANLAYACAKSIN....... |
Suskun bir gün bugün. Sabah kuşlar bile mutsuz
Hafif bir yağmur damlıyor üzerine Ve güneş bugün saklanıyor. Ben saklanmıyorum tek Nereye gitsem buluyorlar beni Yağmurdan bile korkuyorum. Bedenim yorulmuş, tutsak olmuş... Ağlayamıyorum bile, bir an ağlasam Damlaların yanında sönük kalıyorum. Yürüyorum, tek benim yanlız şehirde... Dün gece çığlık atan yosma bile yok Simit satan çocuk da! Suskunum bu şehirde suskun Buralarda ağaçlar yorgun, direnemiyor... Rüzgar çaresiz esiyor Nasıl a |
Hayalin her zaman durur karşımda.
Anılar bırakmaz heran ardımda. Seviyorum dedim düştüm ardına. Revamıdır bu hasretim sana. Ecel gelip bu canımı alsada. Talihsiz bu kalbim sende kalsada. İki dünya çilelerle dolsada. Mezarımda anarım hasretim sana. Sensin canım hayatıma can veren. Aklıma takılıp da uykumdan eden. Ne sen sevmiyorum de nede ben. Ama olmuyor ki hasretim SANA....... |
toprağın bizlere vardiği nimetler gibi,
yağmurun yüreğime damla damla akışı gibi, karşılıksız olmayan sevgiyi sevdim. gökyüzünün seni üzdüğümde bana kızışını, karlar yağdırıp yavaş yavaş buzlarımızı eritişini sevdim. güneşin gözlerini parıldayışıtını, gökkuşağının gözlerine verdiği renkleri sevdim. karanlığın çöktüğü zamanda, seni göremediğim; ama rüyalarımı güzelleştirdiğin o *******i sevdim. senin beni sevdiğini söyleyemediğin,ama sevipte inkar ettiğin o anı sevdim. |
adı hayel olsun,
soyadı deniz. bir sabah vakti, dolaşsam hayel içinde denizde, çıkıp gelirmiki deniz kızı? beyaz bulutların ardından. konya rüya dolu köşkümün panceresine. anlatmasın hiç birşey bana, ne kendini ne güzelliğini. isterim sadece; sevsin biz<le sevgimizi. |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni
gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim baha |
Senin aşkın
Mevsimlerden beşinci mevsim Senin aşkın Hislerden yedinci his Senin aşkın Gezegenlerden onuncu gezegen Senin aşkın Çiçeklerin en güzel kokulusu Senin aşkın Sırların en gizemlisi Senin aşkın Denizlerin en mavisi Senin aşkın Gökkuşağının en renklisi Senin aşkın Şehirlerin en güzeli Senin aşkın Kalbimin sarayındadır Senin yerin Kalbimin tahtındadır |
Kendine İyi Bak
'Kendine iyi bak' bir "veda" değil "elveda" cümlesidir çoğu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde... "Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra ben yanında olmayacağım. Olamayacağım. İstesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmanı istiyorum. Olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.' 'Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak. |
bir yaprak dökülerek can kaybediyorsa,
bulutlar nedensiz yere gözyaşı dökmüyorsa, aşık olurmuyum senden başkasına. toprak verdikleriyle mutlu olup; ekiyorsa sevgimize bir parça gül, koklatırmıyım o gülü senden başkasına. hayat sen olmadan umutsuzca akıp gidiyorsa, yön verebilirmiyim zamana? gönlümü kaptırmadan senden başkasına. ben ben oldukça adım senle anıldıkça, sevgim hep seninle yaşadıkça; kaçırırmıyım gözlerimi senden başkasına. leyla mecnun böyle sevmediki, aslı kerem bilmed |
____HASRETİN YAKTI BENİ!____
H< Hasretin bir kor ateş gibi içimde A< Asi dalgalar serpilse de sönmüyor bebeğim... S< Sen özlemin diğer adısın ya R< Ruhsuz açıyor gülleri bu şehrin! E< Ertesi sabah kalktığımda yoksun ya yanımda T< Tek çareyi ağlamakta buluyorum sevdiğim! İ< İçip içip sızıyorum gönül meyhanesinde N< Ne olur gel, gel de bitsin artık özlemin..! Y< Yanıp tutuşan biçare gönlüm A< Avare oldu sensizlik şarabıyla K< Kaderim deyip çekilemem |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:12 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.