![]() |
Herkesin gönlünde bir sevda.
Benim gönlümde kara sevda. Benim bahtım karaymış. Bn neyleyim dost. Kır gönlüm şu kara zinciri. Aç bir gonca gül gibi. Gönlüm sevgiyle, kalbimde sevdayla dolu. EFTAL AVCI |
Geçmez oldu günlerim
Özledim seni özledim Kaderim olamaz bu benim Beklerim seni beklerim Eline dokunamazlar senin Neylerim sensiz neylerim Allah'a dua ediyorum Yıllarımı sana adıyorum Delimiyim bilmiyorum Issız bucaksız sevdim Neylerim sensiz neylerim. |
bıtanem askım
sensın benım tek varlığım mutluluğum huzurum.. ---------- seni çok sevdim senin için herşeyi göze alırım seni herkesten kıskanırım seni el üstünde tutarım seni ben cok sımartırım ama ben seni cok sevdım |
Seviyorum seni
İmkansızlığa inat Ölüme inat Kadere inat Seviyorum seni Seviyorum seni Kendime rağmen Derdime rağmen Herşeye rağmen Seviyorum seni Seviyorum seni Zamana meydan okurcasına Kızgın çölde susuzcasına Sensiz ben kudururcasına Seviyorum seni Hançeri kalbime vururcasına... |
Her Gönülde Bir Sevda,
Benim Gönlümde Kara Sevda, Benim Bahtım Karaymış, Ben Neyleyim Dost. Kır Gönlüm Bu Kara Zinciri, Aç Bir Gonça Gül Gibi Gönlüm Sevgiyle, Kalbim Aşkla Dolu. Köyümde Kar Var, Gönlümde Vaz Gecilmez Sevda Var. Sevdanın Derdi çoktur, Tertli Başımda Sevdam Var Köyümde Aşklar Var. Benim Gönlümde Korkusuz Sevdam Var. Ben Söz Dinletemedim şu Gönlüme, Ela Gözlü Sevdam |
nice delikanlılar gördük elinde kız cebinde emanet arkasında bir sürü
reconu kahpelik yürüyüşü sahtelik kalbivar ama yureği yok |
fırtınalı bir günde senin aşkın
içinde gönlüm aşkının yanında geldim seni görmek için yaktı aşkın beni istemediler birleşmemizi sensizlik korkusuyle geldim seni görmek için |
Kuşku yok ki Güneş, duyguyu öldürendir. Ağır yaşanan, anlatılamayan
gece nöbetleri sıcak bir güne bıraktığında kendini, kişi huzura erdiği, ruhunun bedeninden biraz da olsa uzaklaştığını sanarak yanılır. Ta ki akşam oluncaya kadar.. Yeniden.., Hep tekrar eder.. Korktukları, kaçtıkları etrafında tango yapmaya başlar.. Gece, ağlatır bazen, yastığında gözyaşları bıraktırır insana. Ağlamaktan korkan insan benliğinde kayıp olandır. Ve biraz rahatlamak, gevşemek için ideal hareket gö |
bir düşteyim sanki
senle tanışmam senle konuşmam kelimeler yetmiyor seni anlatmaya eski bir yaz gününü yaşıyorum senin yoklugunda kış yayanlızlıga sitem ederken sen cıkıyorsun karşıma kendimi cok şanslı hissediyor ve seni seviyorum NESLİHAN |
Senin umutsuzluğun beni bu hale koydu
******* uykusuz ve uzun Gündüzler ise gece kadar karanlık ve mutsuz Senin umutsuzluğun beni bu hale koydu Herşeye rağmen bende bıraktığın´ Umutsuzluklar içinde bir umut arıyorum Takİ İiçimdeki ateş Bir gün alev olup beni yakana kadar Anlayacağın KEREM misali yanmışım Ben sana ve umutsuzluğuna. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.