![]() |
artık yoksun maviliklerimde...yoksun kalbimin,
derinlkiklerinde..gözlerimde,hislerimde..hüzünleri mde.dilimden adınıda siliyorum gözyaşım gibi..ve "yar "seni ruhumdan söküp alıyorum..dilimdeki bir işçinin el emeği gibi..yoksun artık tükenen gözyaşlarım gibi,yoksun annemin yaşayan gözleri gibi.yoksun.yıllarımın bana yaşattığı kahır gibi.yoksun artık yeryüzünde kendini yarattığın yokluğun gibi... |
Hayin bir bıçak ayırdı beni senden
Anılarla dolu yaşamımız sürerken Beraber ölecektik ikimiz birden İstekli ve çileli yaşamımız sürerken Beni ayırdılar güzelimden.. |
Bekledim seni hep aynı yerimizde.
Belki çıkıp gelirsin diye bana eskisi gibi, Bebek dersin diye Biliyorum bu günler hep böylegeçecek Eski günler bir hal akılda kalacak. Ama ben bu askıhep yüreğimde tasıyacağım SEVGİLİM...... |
Unutabilmek mi asla
İhanetim yoktu aşka Sensiz olmakmı yerini doldurmak Yasanırmı bu hayatta... Sensiz kalınca Unutamamki gecen günlerin Hatrı vardır,silip atamam Bir kalemde sevdiğimdin Artık gözümde hiç bi seysin... Karanlık gecemde ışığım Sensiz olunca ağladığım Hani o resmin vardı ya Hergün koynumda tasıdığım Bu dünyada herşey yalan Özlemekse geri kalan Yalan aşklardan yanan Unutmaksa Armağan... |
bir gözlerin kalmış aklımda
o sevgi dolu yıllardan birde o,güzel gülüşün ne kaldı elimde sanki sevdan,sensizlikten başka kalbime yazdığın adın, silinmiş gitmiş |
çok güzel bir şiir yazmak istedim
sana aşkımıza dağir, düşündüm,düşündüm birşey gelmedi aklıma sadece seni nekadar, çok,çok,çok,sevdiğimi yazmaktan başka.. |
Kendine iyi bak... bir "veda" değil "elveda"
cümlesidir çoğu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde... "Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra ben yanında olmayacağım. Olamayacağım. İstesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmanı istiyorum. Olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.“ “Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak. |
Bir gece rüyama giriyorsun,
Ve çekip gidiyorsun, Bir gün benimle konuşuyorsun, Ve çekip gidiyorsun. Bir gün hiçbir yere gitmiyorsun! Ama ben sana diyemiyorum... Neyi diyemediğimi sorma, çünkü dersem bana kızacağını biliyorum. Ama kızsan da kızmasan da çok acı çekiyorum, Niye acı çekiyorsun diye sorma, Çünkü tekrar kızacağını yine biliyorum. Artık acı çekmekten sana söyleyememekten bıktım!! Kızsan da kızmasan da söylüyorum, Ben SENİ ÇOK SEVİYORUM... |
Bir kız gördüm,
gözleri güzeldi. Başka birini gördüm, onunda şaçları güzeldi. Bir diğerinin yüreği, Bir diğerinin elleri, Bir diğerinin dudakları, Bir diğerinin konuşması, Bir diğerinin sevgisi, Bir diğerinin bakışları, DURUŞLARI.... Hepsini topladım bir "SEN" etmediler...... |
Susturdun gözlerimi,
"Unut" dedin beni, "Vaz geç" dedin benden. "Seninle olamam" dedin, "Seni bir daha görmek istemiyorum" dedin... "Nedenini sorma" dedin... Yüreğim parçalandı Gözlerinin önünde eridim, bittim.. Sana hiç bir şey söyleyemedim... Birden koptu dilimden: "Sen hiç ölürcesine sevdin mi? Bir gerçekki sana yüreğim ve göz yaşlarımdan başka bir şey veremem"... Susturdun Beni.. "Dah |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.