![]() |
Dinmiyor gözyaşım gece olunca
Sensizlik boguyor sen olmayınca Avuturum kendimi hatıralarınla yoksunum sensizim gece olunca ///////////////////////////// Yoksun sen yanımda Sarhoşum bu sokakta Sensiz bu aksamda Yine yanlızım ben tek başıma... |
sen giderken ağlamamaya söz vermiştim
duramadım sözümde sen giderken üzülmeyecektim duramadım sözümde içimde öyle güzelsinki hasretin ve aşkın bir bütün sanki kalbim bekçisi olmuş sevdanın içimde ona bakıyor özenle sen giderken ağlamayacaktım söz vermiştim kendime yaşamak benim için seni sevmek ben hiç ölmedim seni sevdiğimde en büyük darbeyi vursanda bana ben hiç ölmedim seni sevdiğimde söz vermiştim kendime ağlamayacaktım söz vermiştim kendime göstermeyecektim gözyaşlarımı ama |
biliyorum artık beni sevmiyorsun,
beni sevsen bana olan aşkını devam ettirirdin. ben seni o kadar sevdim ki , ölümü gaze alacak kadar sevdim. ama sen beni o kadar sevmedin, çünkü sen sevemedin!!!!!!!!!! AĞLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİDE BİLMEZ |
seni çok sevdiğim o günleri;
sana nasılda aşıktım ama senin umrunda diilmiş Bunu geçte olsa farkettim sonra bir anda... herşey tersine döndü seni herşeyden herkezden çok sevenn bennn şimdiii seni sevmiorumm ama sen onca seneden sonra hayatıma Gelipp seni çok seviyorum DİYORSUNNN NEDEN BENİM seni sevdiğim zaman yoktun sankii şimdi de ben seni istemiiyorumm ELVEDAAAAA.....İMKANSIZ!!!! |
Ne zaman sağır bir ressam
Yere düşen yaprağın çıkardığı Sesin resmini çizebilirse Ben seni o zaman unutabilirim... |
Hayatta Iki şeyi Unut:başkasına Yaptığın Iyiliği, Başkasının Sana
Yaptığı Kötülüğü.hayatta Iki şeyi Unutma Allah'ı Ve ölümü. |
Gözlerin değiştimi,
Yoksa hala eskisi kadar güzelmi derdin. Bende hala eskisi kadar güzel derdim sana. Hala sana baktığım gibi bakıyorlar derdim. Ama şimdi öyle bakmıyorlar. Gözlerim hep yaşlı,hep buğulu,hep kanlı. Artık bakamıyorlar,sen gittiğinden beri. Seni arıyorlar seni...... Bakamaz oldu hayata,dünyaya. Unuttu o artık sevmeyi ,sevilmeyi. Mühürlediler,aşk a sevdaya. Açılmaz artık,bakmazlar artık. Sana baktıkları gibi bir başkasına bakamazlar. Gece olur matem düşer, Mühürlü göz |
Ömrüme ömür katsan
Aglasam sesizce *******de Yastıgım saklasa gözyaslarımı Sensizlik ateşten gömlek Giysem yakar tüm bedenimi |
sevdamızla güzeldi hayatbudur demiştin
günahkarsın günahkar bide yemin etmişsin azımı çoğa saydım inan bana yetmiştin gidiyorsun öylemi?yazıklar olsun sana hani yanmazdı ateş hani bacan tütmezdi adam olan adamlar bırakıp gitmezdi gidiyorsun öylemi?yazıklar olsun sana sığarmı yaptıkların sevdanın satırına vicdanın olsun bir kahve hatırına adklar adasamda erenler hatırına gidiyorsun öylemi?yazıklar olsun sana |
insanların çoğu kaybetmekten korktuğu için sevmekten
korkuyor.sorumluluk getireceği için konuşmkatan korkuyorlar eleştirilmekden korktuğu için.duygularını ifade etmekden korkuyor rededilmekten korktuğu için.yaşlanmaktan korkuyor gençliğin kıymetini bilmediği için.unutulmakdan korkuyor dünyaya iyibirşey veremediği için.ve ölmekden korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.